1 iunie reprezintă ziua în care absolut totul se învârte în jurul copilului tău. Bine, asta ar trebui să se întâmple mereu, însă dacă stai prost cu timpul, măcar Ziua Copilului dedică-i-o lui! Iată câteva opțiuni foarte cool de distracție în special pentru cei mici, dar chiar și pentru tine.

Ziua Copilului la Miko Palace.

Miko sărbătorește prichindeii marți, 31 mai, începând cu orele 18:00, la sediul de pe strada Nicolae Iorga, Nr. 19 din București. Se anunță o petrecere pe cinste, iar dacă nu ai altceva mai bun de făcut, eu zic să nu o ratezi! 🙂

iunie ziua copilului daddycool

 

Expoziția Imaginației la Băneasa Shopping City.

Pe cei mici îi așteaptă o lume incredibilă construită din piese LEGO! Cool! Pe 1 iunie, începând cu orele 17:30.

La asta chiar aș fi mers cu Ingrid, doar că noi suntem plecați. Dar poți merg tu! Sunt sigur că te vei distra! Evenimentul e dedicat și copilului din tine. 🙂

iunie ziua copilului daddycool

 

Orașul Înghețat la SUN PLAZA!

Până pe 12 iunie, în intervalul orar 12.00-20.00, micuții exploratori sunt așteptați să descopere tărâmurile fermecate din Orașul Înghețat, să-și testeze îndemânarea în concursuri de aruncat bulgări de scai ori cercuri pe o focă jucăușă, dar și să se ia la întrecere cu prietenii imitând mersul pinguinilor. Între două partide de bulgăreală, copiii sunt așteptați să urce în trenulețul electric pentru a porni într-o călătorie plină de voie bună. Din Orășelul Înghețat nu lipsesc eschimoșii prietenoși, urșii polari dornici să facă poze cu cei mici și locurile special amenajate pentru diverse activități creative.

iunie ziua copilului daddycool

 

Distracție cu Gașca Zurli pe Domeniul Știrbey! 

De 1 iunie, Domeniul Știrbey îşi deschide porţile pentru toată lumea. Copiii și părinții sunt așteptați cu jocuri, concursuri, teatru, provocări, surprize și un super show Gașca Zurli. INTRAREA ESTE LIBERĂ! Mai multe detalii puteți afla de AICI!

iunie ziua copilului daddycool

 

Violetta – Musical Tribute Show la Berăria H

Aventura Violettei continuă pe scena din Oraşul cu Chef de Viaţă. Este talentată şi are o mulţime de admiratori, iar pe 1 iunie povestea Violettei este spusă pe scena Berăriei H de artişti ce arată la fel, se îmbracă la fel, au aceeaşi voce şi aceeaşi energie, în cadrul spectacolului „Violetta – Musical Tribute Show”. Spectacolul se ţine în limbile engleză, italiană şi spaniolă, începând cu orele 19:15.

Copiii până 12 ani au intrarea gratuită, iar mai multe detalii despre bilete poți descoperi AICI.

iunie ziua copilului daddycool

 

Super concert Smiley la Arenele Romane

Când spui Smiley, te gândești la cel mai tare artist pop al momentului în România. Pe 1 iunie, ești așteptat la Arenele Romane din București, la un show exploziv, 100% live – Smiley & The Band, în cadrul unui eveniment HaHaHa Production și BestMusic Live Concerts!

Artistul se pregătește să aducă ritm, culoare și originalitate pe scena de la Arenele Romane, într-un concert cu un scenariu de poveste. Buna dispoziție și muzica live vor fi pe primul loc!

Mai multe detalii găsiți AICI!

iunie ziua copilului daddycool

 

Bookfest – Salonul Internațional de Carte la Romexpo București!

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Curtea Veche Publishing le-a pregătit celor mici evenimente speciale, pline cu surprize și voie bună.

Iată activitățile gratuite care vor avea loc la standul editurii:

Miercuri, 1 iunie

11.30 – 12.30 – Atelier de povestit și ilustrat: „Mandale dacice” de Mădălina Corina Diaconu și Mihai Ionuț Grăjdeanu.

Eveniment dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani. Participare pe baza înscrierii la evenimente@curteaveche.ro.

Standul Curtea Veche Publishing, pavilion C2.

ziua copilului daddycool

13.00-14.00 – Călătorie în lumea întrebărilor fantastice: „De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură?” de Adina Rosetti, cu ilustrații de Cristiana Radu. 

Atelier de povestit și ilustrat pentru copii cu vârste între 5 și 10 ani. Înscrieri la evenimente@curteaveche.ro.

Standul Curtea Veche Publishing, pavilion C2

ziua copilului daddycool

Ei bine, iată că ai făcut rost de câteva super opțiuni de distracție nu numai pentru cei mici, dar și pentru tine. Acum nu mai trebuie decât să-ți organizezi foarte bine programul! 🙂

Cu drag, DaddyCool