Tocmai a trecut 1 Iunie și tare mă bucur că a devenit o zi liberă națională, cu acte în regulă! Întotdeauna am fost fanul momentelor petrecute în familie și am considerat că Ziua Copilului este una în care părinții trebuie neapărat să fie alături de cei mici. Între timp, am crescut, am devenit tată și mi-am dat seama că, de fapt, absolut fiecare zi petrecută în familie este un dar, care ar trebui apreciat la adevărata lui valoare. În familie vom găsi mereu oaza noastră de liniște, dincolo de problemele cotidiene, griji și agitație. Pentru că, indiferent de situație, acasă va fi locul în care ne vom simți tot timpul cel mai bine.

Încă de când am înțeles ce înseamnă cu adevărat o familie, mi-am dorit să am una numeroasă, veselă, care să emane energie pozitivă, în care să râdem mult, să fim uniți, să ne iubim necondiționat. În care toți să fim unul singur. Și am început să o proiectez, până când Universul mi-a demonstrat că și cele mai frumoase vise pot deveni realitate!

Pentru mine, cele mai importante lucruri în viață sunt legate de familie și de liniștea sufletească. Mi-am dorit mereu ca familia pe care mi-o voi construi la un moment dat să fie una extrem de unită, de fericită, de relaxată.  Să fim calzi unii cu ceilalți, muncitori, să luptăm pentru visurile noastre, să ajutăm oamenii din jur, să ne înțelegem bine, iar eu și „ea” să fim cei mai buni părinți cu putință pentru copiii noștri. Care vor zburda într-o casă mare și frumoasă, albă, cu multe elemente florale. Cam asta era viziunea mea despre casa în care vom locui.

DaddyCool Familie Pepco 9

Am visat mereu să am o familie numeroasă, veselă, care să emane energie pozitivă!

 

Indiferent de problemele întâmpinate în copilărie, m-am autoeducat să merg tot timpul înainte, să cântăresc bine deciziile pe care urmează să le iau, să fiu un exemplu pozitiv, să fiu un om bun și să ajung unde îmi doresc. Ceea ce s-a și întâmplat și ceea ce vreau să-i transmit și lui Ingrid.

Ei i-am promis libertate, fericire, iubire, liniște, aventură, joc, mult timp petrecut împreună. Vreau să se bucure de o copilărie autentică, să călătorească, să cunoască lumea. Să experimenteze diverse culturi, să nu fie victima frustrărilor și eșecurilor părinților. Cum am văzut, din păcate, în alte familii.

DaddyCool Familie Pepco 15

DaddyCool Familie Pepco 17

Copilăria micuților noștri nu ar trebui să reflecte frustrările părinților! Ei merită libertate, fericire, iubire, liniște, aventură.

 

Chiar dacă, de obicei, călătorim destul de mult, revenim la casa albă despre care vă povesteam că o aveam în vise. Pentru mine, locul în care am locuit a fost mereu foarte important și mă bucur că Ana oferă la fel de multă importanță acestui aspect. Suntem de 6 ani împreună și am schimbat 3 locuințe. Însă abia acum îmi dau seama că, inconștient, întotdeauna am ales să stăm în case albe, luminoase, în care să ne punem puternic amprenta. Pentru noi contează foarte mult energia locului și faptul că putem să îi dăm personalitatea noastră, în așa fel încât oricine ne-ar vizita să simtă imediat că e acasă pentru noi. Că locuința este făcută după chipul și asemănarea noastră.

DaddyCool Familie Pepco 22

DaddyCool Familie Pepco 2

DaddyCool Familie Pepco 18

DaddyCool Familie Pepco 4

La noi în familie există pasiunea comună pentru flori, tocmai de aceea le vei găsi aproape peste tot în casă.

 

Suntem amândoi pasionați de ceea ce înseamnă designul interior și foarte atrași de elemente florale. Tocmai de aceea le vei găsi aproape peste tot în casa noastră. Eu am o chestie puternică pentru flori, le am chiar și tatuate pe brațe în număr destul de mare. În mintea mea, florile definesc grădina Raiului. Iar Raiul pentru mine înseamnă liniște și puritate. Tocmai de aceea am transformat acasă în propriul Rai. În care mă regăsesc lângă cele mai dragi persoane, alături de care vreau să fac lumea din jurul meu un loc mai bun. Locul în care mă încarc mereu cu energie pozitivă, mă simt mereu în siguranță și unde am parte de momente unice în familie. Iar Ana este îndrăgostită de mediu și plantează mereu câte ceva, după cum se poate vedea în pozele de mai jos. 🙂

DaddyCool Familie Pepco 5

DaddyCool Familie Pepco 6

DaddyCool Familie Pepco 7

Din familie îmi iau energia să fac absolut tot ce îmi doresc, indiferent cât de greu sau nebunesc pare.

 

Minunata familie pe care am clădit-o este o forță incredibilă a naturii. Iar de aici îmi iau puteri să fac absolut tot ce îmi doresc, indiferent cât de greu sau nebunesc pare. Acesta este un sentiment pe care vi-l doresc sincer tuturor. Și vă doresc să o apreciați mereu la adevărata valoare și să nu o puneți niciodată pe locul doi.

Dincolo de carieră, succes și bani sunt oamenii care ne vor fi mereu alături. Care ne iubesc, ne sprijină și ne încarcă mereu cu energia de care avem nevoie ca să mergem mai departe. Iar pentru ei nu banii sunt importanți. Ci clipele petrecute împreună și amintirile pe care le clădim în fiecare zi.

DaddyCool Familie Pepco 10

Dacă mă întrebați pe mine, amintirile alături de cei dragi sunt cea mai de preț moștenire pe care o vom lăsa în urmă. Tot ele sunt cele care ne vor spune dacă am trăit cu adevărat sau nu. N-aș vrea să trec prin viață fără să mă bucur din plin de ea. Fără să mă bucur de familie! Vă sugerez să împrumutați aceeași mentalitate.

DaddyCool Familie Pepco 11

Copiii au mereu nevoie de voi. Încercați să faceți din fiecare zi o aventură. Atât pentru ei, cât și pentru voi!

 

Nu petreceți timp alături de cei dragi doar de Paște, 1 Iunie și Crăciun. Copiii voștri au întotdeauna nevoie de voi. Încercați să faceți din fiecare zi o aventură. Atât pentru ei, cât și pentru voi. Nu uitați niciodată de copilul interior.  Eu am plănuit să fac din vara aceasta cea mai frumoasă de până acum pentru Ingrid. Voi ce planuri? Cu ce bucurii o să-i surprindeți pe cei mici?

DaddyCool Familie Pepco 16

DaddyCool Familie Pepco 13

DaddyCool Familia Pepco 1

Am scris acest material despre familie la invitația prietenilor de la PEPCO, al căror clienți fideli noi chiar suntem. O mare parte din obiectele din casa noastră sunt cumpărate de la ei, așa că invitația lor de a împărtăși gândurile despre cei dragi m-a bucurat. Mulțumesc!

Vă invit vă le consultați noua broșură, mai ales că în oferta recentă se află o mulțime de jucării pentru copii!

CONCURS! Pune accent pe familie și câștigă un super premiu din partea prietenilor de la PEPCO Romania!

 
Așa cum am spus deja, sunt cel mai mare fan al momentelor petrecute în familie și cred că familia este cel mai frumos dar de care putem avea parte. Vreau ca fiecare zi din viața noastră și a copilului nostru să fie o aventură, iar vara aceasta vreau să fie cea mai frumoasă de până acum pentru Ingrid.
 
Răspunde-mi pe blog la întrebarea „Cu ce bucurii îți surprinzi copilul vara asta?” și te premiez cu un super cadou, care va conține următoarele lucruri: un rucsac de pluș Despicable Me 3, un pachet de cărți de joc Finding Dory, un pachet de cărți de joc Avengers, un pachet de plastelină Kiddy Dough în patru culori, o jucărie creativă de colorat Paw Patrol și un puzzle Mickey Mouse & Friends de 160 de piese. Cam tare, nu?
 
Regulamentul concursului poate fi consultat la următorul link:
 
Câștigătorul va fi anunțat pe data de 5 Iunie, seara, iar extragerea se va face prin intermediul Random.org. 🙂 Succeeees!

Cu drag, DaddyCool!