Sunt foarte fericit să vă anunț faptul că am pornit o colaborare super cool alături de doamna doctor Lorelei Nassar, unul dintre cei mai buni și respectați chirurgi dentari și implantologi din România. Pentru noi e foarte important să avem grijă de igiena orală, așadar suntem convinși că suntem pe mâini extrem de bune, în cadrul clinicii 24/7 Dental, a cărei imagine familia DaddyCool a devenit!

Cu o experiență de 21 de ani de activitate, dintre care 15 petrecuți în Israel, unde a făcut specializare în chirurgia BMF și a crescut profesional, doamna doctor Lorelei Nassar a revenit acasă cu un întreg bagaj de know-how și tehnologie pentru a construi o lume mai bună și, mai ales, mai sănătoasă.

Așadar o regăsim în practica medicală privată ca și chirurg & implantolog, conferențiind la numeroase congrese și cursuri, oferind seminarii și training-uri altor medici în implantologie și, mai mult decât orice, alături de pacienții săi, cu bucurie și dăruire.

Am vizitat în urmă cu ceva vreme clinica 24/7 Dental și am fost încărcat cu energie pozitivă încă de la intrarea în cabinet. Echipa este una tânără și entuziasmată, cu dorința de a face lucruri frumoase pentru oamenii din jur și totodată cu poftă să revoluționeze domeniul în care activează. Ceea ce m-a bucurat imediat, având în vedere că după aceleași principii ne ghidăm și noi în mediul în care ne desfășurăm activitatea.

Mai mult, mi-a plăcut la nebunie faptul că doamna doctor Lorelei lucrează foarte mult cu copiii, pe care îi adoră și pentru care face o mulțime de lucruri frumoase, de la tratamente pro bono, la diverse alte activități caritabile. Vă dați seama că m-a impresionat, mai ales că am simțit o preocupare sinceră din partea ei față de cei mici, iar la acest capitol ne asemănăm foarte mult!

Văzând ce se întâmplă la 24/7 Dental, cum funcționează întreaga echipă, ce aparatură folosesc medicii, în ce fel își tratează clienții și profesionalismul doamnei doctor Lorelei Nassar, m-am bucurat foarte tare atunci când a venit propunerea ca eu și Ana să devenim imaginea cabinetului. Uhm, WOW! Din punctul lor de vedere, suntem o familie cool, niște oameni care reflectă perfect profilul de persoană muncitoare, dedicată, inovatoare, cu mult potențial și cu un viitor frumos înainte, ceea ce ne-a flatat și totodată ne-a dat un impuls să ne facem treaba la fel de bine în continuare, cu la fel de mult entuziasm și cu la fel de multă seriozitate. :)z

Anul viitor am pregătit pentru voi o serie de interviuri cu doamna doctor Lorelei Nassar și echipa 24/7 Dental, prin intermediul cărora vreau să obțin informații prețioase despre igiena orală și despre tot felul de probleme care apar în cavitatea bucală, pentru care voi căuta soluții dintre cele mai eficiente ca să nu fie nevoie să ajungeți neapărat la medicul stomatolog. Însă, dacă va fi nevoie, vom descoperi împreună o serie de proceduri, ce înseamnă acestea și cât de important este să nu lăsăm totul pe ultima sută de metri ca să nu agravăm situația.

Având în vedere faptul că 24/7 Dental oferă servicii pentru întreaga familie, bineînțeles că vom vorbi și despre igiena orală a copiilor pentru a descoperi când trebuie să începem să avem grijă de acest aspect. Când trebuie să începem perierea dinților celor mici, cum facem asta, ce fel de pastă de dinți folosim, cât de des le facem un control și multe alte chestii super interesante, voi descoperi special pentru voi! Și pentru mine, bineînțeles, pentru că și noi trebuie să învățăm multe din acest punct de vedere! 🙂

Echipa 24/7 Dental o găsiți și pe www.24-7dental.ro, unde puteți afla mai multe detalii despre localizare, program, servicii, tarife etc.

Fotografiile de promovare ale familiei DaddyCool au fost realizate de bunul și talentatul nostru prieten, Ciprian Strugariu. De make-up s-a ocupat Gabriel de la GOA Salon, iar de hairstylingul cool al Anei un alt prieten talentat, Claudiu Vasile, iar de tunsoarea mea Cristian de la Urban Hairdressers. Mulțumiiim! 🙂

Așadar, la multe zâmbete înainte! 😀

Cu drag, DaddyCool