Oricât de bine ne merge, cred că toți trecem prin momente în care ne simțim ușor pierduți, dar în care ne redescoperim și aflăm cine suntem cu adevărat!

Cu toate că am lista lungă de subiecte despre care să vă scriu și mă hotărâsem să abordez subiectul alăptatului, pe care îl super susțin și pe care încă îl practic, nu am simțit că acesta trebuie să fie următorul subiect. Va veni și rândul lui pentru că îmi doresc să îl dezbat încă de la nașterea Ingridei, iar cei care mă cunosc pot confirma că mereu povestesc despre asta. Dar astăzi este despre… momente de cumpănă!

Am ales să le numesc așa. Nu știu voi, dar eu trec prin aceste momente din când în când și recunosc, oricât de tare mă scot din minți, le sunt recunoscătoare. Nu știu dacă este o treabă femeiască sau aceste momente apar și la ei, iubiții noștri. La mine sunt rare, dar atunci când apar aduc cu ele mereu schimbări bune. Sau cel puțin așa aleg eu să le văd finalul.

„Când am momente de cumpănă, am parte mereu și de schimbări bune. ”

Din martie până în noiembrie programul meu este unul de super eroină. :)) Și mereu visez la vacanțe, dar mai ales la superba lună decembrie, care aduce cu ea liniște și pace. Atunci începe perioada mea de proiecte de suflet, reamenajări în casă, atelier și showroom, reactualizarea agendelor și a lucrurilor mărunte pe care ador să le fac.

Nu mă înțelegeți greșit, îmi place la nebunie ce fac, dar în același timp am nevoie de această perioadă în care mă adun, mă reinventez, mă echilibrez și îmi încarc bateriile. De momente cu mine.

Însă undeva la limită, înainte să ieșim din iarnă, mă lovește o stare cu.. de toate. Nu mă ține mult, dar este cu gânduri, cu emoții și cu revelații. Se termină întotdeauna cu decizii care mă readuc pe drumul normal, acolo unde sunt de obicei, dar mai puternică, mai organizată și mai conștientă de ceea ce pot face și de cine sunt.

Dacă și voi treceți prin astfel de stări, nu vă speriați de ele, de aceste momente de cumpănă. Căutați întotdeauna să luați partea bună cu care vin însoțite și profitați de ele pentru că, în final, e uman să fim și slabi. E normal să nu ne regăsim uneori, să nu mai fim siguri de cine suntem și de ceea ce putem face. Trebuie doar să nu rămânem acolo, în zona mai puțin luminată a unei astfel de perioade. 🙂

„Când am momente de energie slabă,  nu las niciodată garda jos!”

Atunci când stau prost cu energia, nu las niciodată garda jos. Nu accept să nu îmi demonstrez că pot în continuare. Nu încetez niciodată să cred în mine și să caut să fiu bine cu mine. Pentru că doar așa pot semăna liniște și siguranță în sânul familiei mele, dar și în carieră.

Așadar, toate pânzele sus, fetelor! Și tot înainte mereu, cu încredere și energie bună. Să dăm putere gândurilor pozitive, iar pe cele negative să încetăm să le hrănim. 🙂

Cu drag, Ana. MommyCool, mama lui Ingrid, soția, iubita și cea mai bună prietenă a lui DaddyCool, stăpâna Sashei și a lui Missy, fiica mamei mele, sora fraților mei și prietena prietenilor mei.

Foto: Shady Ayoub

Make-Up: Ana Cucuta

Hair: Berceanu Livia

Locație: Le Grand Art