Dragii mei, am creat rubrica „S.O.S” cu gândul la cazuri umanitare, la oameni care au nevoie de noi și cărora le putem întinde o mână de ajutor, indiferent că e vorba despre bani, alimente sau pur și simplu niște sfaturi. Ei bine, a sosit momentul!

Din păcate, cazul de astăzi se referă la un amic pe care viața îl încearcă tare în aceste momente. Nony Borsan se operează astăzi pe creier, după ce a descoperit o tumoră de mărimea unei portocale în partea frontală stângă a capului. Doamne ajută să fie bine! Nony e un tip prea talentat ca să nu mai încânte oamenii cu harul său și de acum înainte.

Nony2

Mai jos aveți postarea doamnei Andreea Marin de pe Facebook, pe care vă rog mult să o citiți. Haideți să-i sărim lui Nony în ajutor, așa cum am face-o pentru fiecare dintre prietenii noștri.

 

„Dragi colegi și prieteni, oameni buni cu suflet mare,

Omul care ne-a adus muzica în suflete la <<Pretuieste Viata>> este un artist cu talent și are doar 26 de ani. Spun <<doar 26 de ani>> pentru că e mult prea devreme pentru oricine să afle vestea dureroasă care i-a întors lui Nony Borsan viața cu susul în jos: câteva simptome aparent inofensive s-au agravat rapid, iar diagnosticul aflat în doar câteva zile este: <<proces tumoral expansiv>> sau, asa cum am aflat de la tatăl său, <<o tumoră de mărimea unei portocale pe partea frontală stânga a capului>>. Nony a fost imediat internat și, cu disperarea lesne de înțeles, tatăl mi-a povestit că trebuie urgent operat și că medicii nu sunt prea optimiști… În orice situație, oricât de dificilă ar fi, eu nu știu să fiu altfel decât constructivă. Ce putem face noi, oamenii care-l cunosc și-l prețuiesc sau cei ce nu l-au întâlnit direct, poate doar pe micul ecran sau în concerte, dar vor să ajute, pentru că sunt pur și simplu Oameni? Putem face donații, fiecare după cum poate, nicio sumă nu este prea mică. Părinții sunt pensionari și nu trebuie să intru în detalii ca să înțelegeți cât de greu le este în aceste momente. Fundația <<Prețuiește Viața>> a aprobat deja prima donație, vă rog din suflet să ne urmați. Și nu vă gândiți prea mult pentru că, din păcate, pentru Nony orice zi contează, mâine va intra deja în prima operație, căci ea nu mai poate fi sub nicio formă amânată. În cazul optimist în care totul merge bine, drumul va fi anevoios pentru el și părinții lui și orice sprijin contează enorm. Nony nu are nevoie de like-uri acum, ci de sprijin concret și rapid. Fie că e vorba de sume mici, după posibilitățile fiecăruia, sau mai mari. De fapt, fiecare gest de solidaritate și fiecare rugă contează. În acest moment și de noi depinde dacă Nony va ajunge să sărbătorească 27 de ani de viață. Un gând bun și suflet generos! Și încă ceva: distribuiți mesajul să ajungă la cât mai multe suflete. Vă mulțumesc!” 

Nony

Detaliile contului în care puteți face donația sunt:
IBAN: RO32RNCB0318032335980001
SWIFT: RNCB RO BU
Banca: Banca Comercială Română, sucursala Galați
Nume deținător: Borsan Ionel

 

Nony, nu te lăsa!!! Scena și oamenii te așteaptă!!!