Hotel Transylvania, unul dintre cele mai înfricoșător de amuzante hoteluri din lume, a ajuns în România, în premieră la ParkLake Shopping Center din București. Trăiți alături de prichindeii voștri experiența unei expoziții interactive și educative, care îi va bucura pe micuți, dar și pe voi, cu siguranță. Am fost și noi acolo și ni se pare o activitate de experimentat. Mai ales atunci când vremea de afară nu ține cu voi, dar nici nu vreți să rămâneți în casă. 🙂

Vă spuneam pe Facebook faptul că, pe data de 1 Iunie, am acceptat invitația de a experimenta expoziția interactivă și educativă Hotel Transylvania din ParkLake Mall București. Nu suntem deloc fani ai mall-urilor. Dar fiindcă eu am văzut toate animațiile din această serie, chiar eram curios să văd ce fel de experiență voi trăi. În plus, eram curios cum i se va părea și lui Ingrid. Nu a vrut să încerce chiar toate experiențele, însă per total ne-am distrat împreună. Iar acesta este cel mai important lucru.

Am făcut ce am făcut și ne-am trezit că azi am petrecut ceva timp într-un hotel. Dar nu orice hotel, ci unul destinat…

Publicată de DaddyCool.ro pe Sâmbătă, 1 iunie 2019

 

Dacă aș fi copil, cu siguranță m-aș bucura să întâlnesc unele dintre personajele mele preferate. Mi-ar plăcea să trec printr-un tunel înfricoșător și amuzant sau să testez câți decibeli are țipătul meu. De fapt, nu a trebuit să fiu din nou copil ca să fac asta. Am și cunoscut-o pe Mavis, dar am și țipat în cabina special amenajată. Pare că urletul a avut 80 de decibeli. Eu spun că puteam mai tare, dar nu voiam să se sperie Ingrid de mine. :))

DaddyCool Hotel Transylvania 7

Dacă sunteți fanii animației sau ai vreunui personaj în mod special, vă las mai jos informații preluate de pe site-ul ParkLake. Aflați ce presupune expoziția, dar și programul acesteia. Ar fi păcat să nu mergeți, mai ales că e o experiență aparte. Și nu durează decât 9 zile, așa că vă recomand să îi faceți loc în program.

DaddyCool Hotel Transylvania 5

„În perioada 1 – 9 iunie, ParkLake aduce, în premieră în România, o experiență amuzantă și memorabilă pentru toată familia. Expoziția interactivă și educativă Hotel Transylvania. Aceasta urmărește să îi bucure atât pe copii, cât și pe părinții acestora. Cum? Prin jocuri și activități tematice, constituind astfel un prilej deosebit pentru aceștia de a petrece timp de calitate împreună. În același timp, vor construi amintiri alături de personajele preferate.

Luna iunie este luna copiilor, iar la ParkLake Shopping Center aceasta începe cu distracție în familie.

DaddyCool Hotel Transylvania

Cei mici sunt așteptați, împreună cu părinții, să se bucure de nouă zile de aventuri monstruos de amuzante alături de personajele din Hotel Transylvania. Dracula, fiica sa Mavis și cei mai buni prieteni ai acestora. Toți invită publicul să pătrundă într-un decor pe cât de înfricoșător, pe atât de amuzant.

În perioada 1 – 9 iunie, zilnic între orele 12:00 – 20:00, îndrăgitele personaje își întâmpină oaspeții cu un tur de forță.

 

DaddyCool Hotel Transylvania 4

Cei mici vor putea să își demonstreze curajul în tunelurile pregătite pentru ei, să evadeze din acestea și să dovedească faptul că merită să fie acceptați ca oaspeți ai Hotelului.

Ateliere creative și interactive, aventuri, surprize, distracție și un photo corner tematic fac parte din rețeta de succes pentru ospitalitate ca la carte a lui Dracula. Din experiența unică fac parte decoruri deosebite, puzzle-uri îndrăznețe, efecte speciale cu lumini și sunete, jocuri cu factor surpriză, coduri ascunse, chei, obstacole și uși secrete.

Toate acestea așteaptă să fie descoperite și experimentate de către cei mai curajoși copii. Iar traseul de forță nu se poate încheia altfel decât cu recunoașterea meritelor micilor participanți. În plus, binecunoscutele personaje din Hotel Transylvania își vor face apariția și pentru ședințe foto, astfel încât oaspeții lor să aibă dovada că într-adevăr si-au întalnit monștrii favoriți.

Anul acesta, copilăria se celebrează la ParkLake cu nouă zile de distracție nemaiîntâlnită și aventuri monstruos de amuzante în Hotel Transylvania. Evenimentul are loc în zona Main Square, la parterul centrului comercial. Intrarea este liberă.

DaddyCool Hotel Transylvania 2

Program zilnic

De la 12:00 la 20:00:

Ateliere creative.

Evadare din tuneluri.

Photo corner special.

Experiențe interactive pentru întreaga familie.

Întâlnește-te cu personajele preferate din celebrul film HOTEL TRANSYLVANIA (Dracula, Mavis, Frank și Murray)

14:00  – 14:20

16:00 – 16:20

18:00 – 18:20

Expoziția este potrivită copiilor cu vârste de la 4 la 14 ani. Distracție plăcută! 🙂

Cu drag, DaddyCool!