Nu e treabă ușoară să fii DaddyCool. Trebuie să fii 100% alături de familie, dar să le arăți oamenilor și cât de multe lucruri interesante se pot face cu o minte limpede, ambiție și mult curaj. Ei bine, azi dimineață m-am decis să vă arăt o nouă parte din viața mea. Cea pe care o dedic vedetelor! Vinerea! 🙂

Sunt în presa scrisă de 13 ani. Încă de când aveam 16 ani. Pe la 18 am început să lucrez și în televiziune. Apar și în reclame încă de când mi-am făcut buletin.

Am adunat multe cunoștințe pe toate planurile, iar camera video va rămâne întotdeauna marea mea iubire. Și pentru că, mai nou, tehnologia îmi permite să fac proiecte video cu un simplu telefon, am venit cu ideea unui proiect interesant pentru www.unsitedemuzica.ro: SELFIE VIDEO INTERVIU.

UDSM e o platformă muzicală (duhhh) foarte cool, pe care vă invit cu drag să o urmăriți. Nu de alta, dar nu doar vinerea, ci zilnic veți găsi informații super interesante. Despre toate genurile muzicale.

DaddyCool Vinerea Vedetelor Irina Rimes

Inițial, primul selfie video interviu l-am filmat cu camera foto. Apoi m-am gândit că e mult mai simplu cu telefonul. E foarte ușor, iar camera frontală chiar face o treabă de minune.

 

Conceptul selfie video interviu e simplu. Mă filmez cu camera frontală a telefonului meu, Huawei P9, de care sunt super duper mulțumit (nu, nu e reclamă) în timp ce port discuții libere, sincere și 100% autentice cu unele dintre vedetele voastre preferate din muzică.

DaddyCool Vinerea Vedetelor

Nu îmi fac nici un fel de întrebare înainte și las mereu ca totul să curgă de la sine. Țin telefonul în mână, nici măcar nu folosesc un selfie stick sau un trepied. Așa mi s-a părut mie interesant.

Vreau să fie totul cu adevărat natural. Dacă tot folosim la greu telefonul ca să ne facem selfie-uri, de ce nu l-aș folosi și eu ca să fac un selfie video interviu? Uneori mă doare mâna să îl țin câte 20 de minute, închipuiți-vă. Dar baba suferă la frumusețe, iar voi veți vedea rezultatele suferinței vinerea. :))

„M-am decis ca vinerea să vă întâlniți cu vedetele voastre preferate din muzică!”

 

Până acum, au ieșit discuții foaaaarte faine cu toți oamenii cu care am discutat. Așa că m-am gândit să le împărtășesc și cu voi. În fond, nu în fiecare zi vezi o vedetă care se destăinuie și povestește lucruri pe care nu le-ar povesti în mod normal. Well, pentru asta s-a inventat DaddyCool! :))

DaddyCool vinerea vedetelor Randi

Cum cel mai recent interviu l-am avut cu Randi, m-am gândit ca el să fie primul pe care vi-l prezint!

Zilele trecute am stat de vorbă cu el în curtea noilor studiouri Famous Production și am avut parte de o discuție foarte interesantă. În care mi-a dezvăluit multe lucruri surprinzătoare! După 13 ani de muzică și experiențe de tot felul, s-a decis că e momentul pentru o nouă etapă în viața lui. Vrea să o ia de la zero!

„După 13 ani de muzică și experiențe de tot felul, s-a decis că e momentul pentru o nouă etapă în viața lui. Vrea să o ia de la zero!”

 

Despre ce e vorba, aflați mai exact din selfie video interviul pe care i l-am luat. Ca de obicei, am avut parte de o discuție sinceră și foarte naturală. Iar ce mi-a plăcut cel mai mult e că l-am redescoperit pe Andrei, omul din spatele imaginii Randi.

Pe malul lacului și printre mici rafale de vânt (deh, nu te pui cu natura) am aflat o mulțime de chestii super interesante, pe care vă invit să le descoperiți și voi!

Cu drag, DaddyCool!

Bineînțeles, feedback-ul se cere și chiar aștept păreri despre cine v-ar plăcea să fie următorii mei invitați! 🙂