Adevărul este că, în zilele noastre, foarte mulți părinți se concentrează pe cariere și uită să le acorde copiilor atenția pe care aceștia o merită și care i-ar ajuta să se dezvolte mai bine din multe puncte de vedere. Ok, alegem pe sprânceană bone care să stea cu ei. Dar nu ar fi o opțiune mai bună să petreacă timpul într-un loc în care sunt înconjurați de alți copii și în același timp au ocazia să evolueze văzând cu ochii? Am găsit de curând un astfel de loc și am plecat de acolo cu o impresie foarte plăcută.

Nu demult am aflat despre „TOP KIDS – Centrul Cultural Pentru Copii Isteți și Părinți De Top” și mi-a atras imediat atenția datorită denumirii. Sună interesant, nu-i așa? Dar nu tot ce sună interesant se și dovedește a fi așa, cum sunt sigur că v-a fost dat să constatați și voi de-a lungul timpului. Curios din fire, am făcut toate demersurile necesare ca să ajung la acest centru BEFORE & AFER SCHOOL ca să văd exact despre ce este vorba. Am plecat de acolo plăcut surprins și încărcat cu multă energie pozitivă.

daddycool top kids

Un concept nou pe piață, complex și diferit, bazat pe faptul ca factorul „TIMP” este foarte important în zilele noastre, CENTRUL TOP KIDS aduce împreună profesori, traineri și terapeuți care creează un mediu propice de dezvoltare și educație pentru copii între 4 și 17 ani, dar și pentru părinții lor.

Cursuri și ateliere educative și recreaționale, before și after-school, terapii alternative, descifrarea emoțiilor și învățarea comunicării prin sesiuni de dezvoltare personală, petreceri private personalizate, ateliere, arte, toate duc la o bună dezvoltare fizică, mentală și emoțională.

daddycool top kids

Copii și părinți, împreună sau separat, învață despre gătit, design vestimentar și croitorie bazică, arta de a crea păpuși și lucru manual, arta florală sau decorațiuni hand-made, quilling și origami, teatru și dicție, ori pot face mișcare la cursurile de dans, yoga sau pillates.

Cool! Așadar am găsit un loc în care mai mulți copii se pot întâlni înainte sau după școală și pot învăța împreună să facă o mulțime de lucruri interesante, sunt încurajați să fie creativi, să pună întrebări, să dea răspunsuri, să-și facă lecțiile sau să-și exerseze talentele, cum ar fi dansul, actoria, cântatul etc. Ba, mai mult, pot face aceste lucruri chiar alături de părinții lor pentru că există cursuri care îi implică și pe aceștia.

daddycool top kids

Am fost plăcut impresionat pentru că am dat peste niște copii veseli, care se simțeau foarte bine în pielea lor și care aveau poftă să se facă remarcați atât vocal, dar și prin limbajul corporal, care mie mi-a inspirat faptul că au încredere în propriile persoane.

În afară de acest lucru, discuțiile cu personalul și conducerea școlii mi-au oferit speranța că există oameni cărora încă le mai pasă de viitoarele generații și care au înțeles că un copil nu este obligat să învețe doar pentru că „trebuie”, ci e stimulat să învețe din dorința de cunoaștere, care este hrănită prin jocuri interactive și alte metode care pot fi amuzante, dar foarte eficiente în același timp.

daddycool top kids

Așadar, din punctul meu de vedere TOP KIDS este o opțiune de luat în calcul atât pentru varianta în care nu aveți atât de mult timp de petrecut alături de copil pe cât v-ați dori, dar și dacă vreți să vă dezvoltați împreună cu el, dar nu cunoașteți neapărat metodele necesare astfel încât să obțineți cele mai multe rezultate.

daddycool top kids

În plus, așa cum veți vedea la ei pe site, prețurile sunt chiar decente, având în vedere toate cursurile de care orice copil poate beneficia la acest centru.

Cum e, v-am stârnit interesul?

Cu drag, DaddyCool.

 

Întâlnirea noastră a fost posibilă prin intermediul Clara Ilie PR Agency. Mulțumesc!