Zilele trecute am primit un mail care mi-a strârnit curiozitatea, iar după ce l-am analizat bine, am decis că e util să împărtășesc și cu voi informația. Pentru că e vorba de ceva foarte cool: singura aplicație mobilă pentru grădinițe, care facilitează interacțiunea dintre părinți, copii și educatori – Kinderpedia! Tare, nu?

Kinderpedia răspunde nevoii părinților de a fi în permanent contact cu copiii lor și asigură mai multă transparență cu privire la activitățile zilnice ale acestora, în timpul pe care îl petrec la grădiniță.

Platforma online permite actualizarea și verificarea în timp real a calendarului de evenimente și a orarului, postarea fotografiilor și a clipurilor video și dispune de un modul de chat direct cu educatorii.

kinderpedia daddycool

Pentru a marca Ziua Copilului, Kinderpedia a lansat un proiect pilot, la nivel național, în cadrul căruia a invitat peste 700 de grădinițe din întreaga țară să beneficieze gratuit de serviciile platformei. Primele 50 de grădinițe înscrise până la data de 10 iunie vor putea utiliza Kinderpedia gratuit timp de 2 ani.

kinderpedia daddycool

Kinderpedia a apărut ca o soluție la nevoia părinților de a fi mereu în contact cu copiii lor, chiar și atunci când aceștia sunt la grădiniță. În ultimele două săptămâni am adresat scrisori celor mai mari 100 de companii din România pentru ca de Ziua Copilului, angajații care au copii cu vârste cuprinse între 1 și 7 ani să primească liber pentru a petrece mai mult timp cu aceștia. Pentru celelalte zile, în care părinții sunt la serviciu, Kinderpedia le pune la dispoziție instrumentele necesare pentru a nu rata niciun moment important din viața copiilor lor, a declarat Daniel Rogoz, fondatorul Kinderpedia.

Înscrierea gratuită a grădinițelor se poate face la adresa: http://www.kinderpedia.ro/demo

Urmând același link, atât reprezentanții grădinițelor cât și părinții pot accesa un cont demo.

 

Cu ocazia Zilei Copilului, Kinderpedia oferă 2 ani de acces gratuit la toate facilitățile platformei pentru primele 50 de grădinițe înscrise până pe data de 10 iunie.

 

kinderpedia daddycool

 

kinderpedia daddycool

 

Începând cu 1 iunie părinții vor putea descărca aplicația Kinderpedia pentru smartphone-uri și tablete cu sisteme de operare Android și iOS.

Dezvoltarea Kinderpedia a beneficiat de finanțare atât din partea dezvoltatorului, cât și finanțare europeană și de la bugetul de stat.

kinderpedia daddycool

Practic, veți avea acces în timp real la toate activitățile copiilor, în timp ce aceștia sunt la grădiniță. Încercați și voi contul DEMO și explorați un pic ideea celor de la OneTouch Advertising. Cât de utilă vi se pare aplicația?

kinderpedia daddycool

Cu drag, DaddyCool

 

Foto: PR