Dragi fani LIDL, am o super veste pentru voi! Compania își propune să fie din ce în ce mai mult parte importantă din familiile noastre. Așadar, de anul acesta, a diversificat și mai mult gama de produse Lupilu, pe care le găsiți în permanență pe rafturile magazinului. În plus, a lansat și platforma „Familia suntem noi”, menită să vină în sprijinul tuturor părinților care experimentează aventura creșterii unui copil și provocările care vin la pachet cu aceasta.

Pentru că și-a propus ca, începând cu anul 2018, să fie cât mai aproape de familiile tinere, LIDL a îmbunătățit gama de produse pentru nou născuți și copii, Lupilu. Astfel, vrea să devină destinația noastră preferată în materie de cumpărături de acest fel.

Odată cu apariția unui nou membru în familie, viața tinerilor părinți se reorganizează. Prioritățile și nevoile se schimbă, iar emoțiile și zâmbetele, dar și provocările sunt la ordinea zilei. Lista de cumpărături este deschisă în permanență pentru a ține pasul cu necesitățile bebelușului, iar întrebările și dilemele  legate de sănătatea și îngrijirea celui mic apar la tot pasul.

Fiecare familie nouă are nevoie de sprijin. LIDL vrea să facă parte din familia fiecăruia dintre noi!

 

LIDL vine în întâmpinarea nevoilor specifice ale tinerilor părinți cu produse noi, care îmbină calitatea foarte bună cu prețul accesibil. Pot să vă confirm acest lucru fiindcă și noi ne facem cumpărăturile de la LIDL. Nu de puține ori i-am cumpărat lui Ingrid lucruri frumoase, din materiale de o calitate foarte bună și la prețuri foarte ok. Recent i-am cumpărat o pijama super simpatică, din bumbac natural, care nu a costat mai mult de 30 de lei. Ceea ce, spun eu, e foarte ok.

LIDL servetele DaddyCool

Oricum, pentru că tot timpul încearcă să aducă produse noi și utile, se întâmplă des să mergem la cumpărături pentru două, trei lucruri, dar ajungem acasă cu altceva. Lenjerii de pat, tigăi, jocuri pentru Ingrid sau cine știe ce alte lucruri pe care le găsim la oferte bune și pe care nu ne putem abține să le cumpărăm. Mai ales că ne sunt necesare. Ca pentru fiecare cumpărător în parte, raportul calitate-preț este foarte important, așa că la acest capitol noi suntem mulțumiți de ceea ce găsim în ofertele lor.

 

Lupilu s-a extins și conține mai multe produse care suplinesc o arie mai largă de nevoi ale părinților și copiilor!

 

Revenind la produsele destinate exclusiv copiilor, Lupilu este marca proprie LIDL deja populară în rândul clienților. De anul acesta, LIDL a extins această gamă pentru a răspunde unui număr și mai mare de necesități cu care se confruntă părinții. Găsim scutece disponibile în mărimi adaptate vârstei copilului și cu caracteristici intuitive, menite să asigure confortul și sănătatea pielii celui mic, bavete de unică folosință, șervețele umede, dischete sanitare, bețișoare sanitare pentru igienă, din vată ecologică și bumbac 100%, cearșafuri absorbante ideale pentru schimbarea scutecului sau în călătorii etc.

Produsele din sortimentul permanent sunt completate și prin oferte săptămânale, cu surprize pentru cei mici, dar și pentru părinți.

LIDL scutece DaddyCool

„Familia suntem noi” este platforma care va veni cu răspunsuri la întrebările părinților, dar și cu idei de pus în practică pe partea de creativitate. Un ajutor de nădejde, cum ar veni.

 

Noua platformă online a fost creată special pentru a răspunde la întrebările pe care orice părinte la început de drum și le pune. Pe platforma „Familia suntem noi!”, părinții găsesc recomandări de la un specialist în alimentația bebelușului, precum și recomandări utile pentru sănătatea și îngrijirea celui mic. De asemenea, găsim și idei originale pentru cadouri, activități distractive sau călătorii cu noul membru al familiei. Așadar, un nou plus. 🙂

LIDL familia suntem noi DaddyCool

Noi avem un magazin LIDL foarte aproape de casă, așadar ne e simplu să le călcăm des pragul și o facem cu drag pentru că suntem mulțumiți de ceea ce găsim acolo. Dacă sunteți și voi consumatori ai brand-ului, puteți să le accesați site-ul sau să le vizitați paginile de Facebook și Instagram ca să fiți la curent cu toate noutățile.

Așadar, la familie înainte! 🙂

Cu drag, DaddyCool!