A sosit momentul să vă spunem povestea noastră. De cele mai multe ori viața persoanelor pe care le admirăm e mult mai complexă decât ne imaginăm. Și ascunde multe sacrificii de care a fost nevoie pentru a parcurge drumul care a dus persoanele respective la succes. Un cuvânt relativ, de altfel, căci fiecare dintre noi definește diferit succesul. Pentru că nu de puține ori ni s-a spus că părem să avem o viață perfectă, vă invităm la un pahar cu vin ca să vă povestim cum stă, de fapt, treaba cu viața care pare să nu ducă lipsă de nimic.

E nevoie de mult curaj să te expui exact așa cum ești, cu bune și cu rele, în Social Media. O lume în care predomină imaginile perfecte și viețile parcă de neatins ale unor oameni despre care ai putea să juri că duc o viață fără niciun fel de probleme. Ei bine, vreau să știți că fiecare dintre oamenii de succes pe care îi admirați își duce propriile lupte. Are probleme și duce în spate povestea tuturor anilor în care a muncit ca să ajungă în postura în care este azi.

DaddyCool povestea de succes

Nu de puține ori ne-au mărturisit oamenii mie și Anei cât de mult ne admiră. Și mă bucură foarte tare, fiindcă prezența noastră în lumea artei și în cea online este pur cu scopul de a motiva oamenii. Să lupte pentru visurile lor, să tragă mai mult, să depășească barierele impuse de societate, să creadă că pot. Să nu aștepte nimic de la ceilalți, să se înconjoare de oameni și lucruri care le aduc fericirea. Să își dea seama care sunt lucrurile care contează cu adevărat în viața lor.

Fiecare om de pe această planetă își duce propriile lupte. Nici povestea noastră nu e diferită!

Dar ceea ce m-a surprins tot mai des în ultima perioadă este faptul că oamenii cred că avem viața perfectă, fără niciun fel de probleme. Fals. Fiecare om de pe această planetă își duce propriile lupte. Fie că vorbim de bani, de familie, de călătorii, de prieteni, de carieră. A sosit momentul să vă spunem și povestea noastră. Cu bune, cu rele.

DaddyCool povestea de succes 2
Guys, nu ducem viața perfectă pentru că nicunul dintre noi nu e perfect. Iar imperfecțiunile duc și la decizii mai puțin bune. Care uneori pot crea tensiuni. Iar ele nasc discuții. Dar, în fond, e normal să fie așa. Mai ales când un cuplu este format din oameni cu personalități foarte diferite.

Să nu vă frustrați că nu vă merge bine. Că nu vă iese aia, că nu vă iese cealaltă, că nu ați primit job-ul visat, că oamenii nu vă răspund la mailuri. Face parte din acest drum lung, în care avem de învățat, până când ajungem în punctul în care suntem cu adevărat pregătiți să primim ceea ce ne dorim. Și ceea ce știm că merităm. Important e să nu încetați să luptați!

Cum spunea al 16-lea președinte american, Abraham Lincoln: „The best way to predict future is to create it.”

 

Eu și Ana suntem bine pentru că ne iubim foarte mult și ne respectăm. Pentru că ceea ce trăim este o iubire adevărată. Dar nu una scutită de probleme. Suntem bine și pozitivi în toate fotografiile din Social Media pentru că alegem să vedem partea plină a paharului. Oricât de gol pare uneori. Și știți de ce? Pentru că în cei 6 ani de când suntem împreună am învățat că doar așa putem merge împreună înainte. Cu zâmbetul pe buze și, de multe ori, cu vin în pahare. 😊

DaddyCool povestea de succes 3

Realitatea este că am avut un an greu. Plin de provocări de tot felul, atât pe plan personal, cât și profesional. Am tras foarte mult și am pierdut la fel de mult. Timp, energie, bani. Ne-am mutat de 5 ori în același an. Am căzut, ne-am pierdut puțin, ne-am ridicat, ne-am luat de mână și am mers tot înainte. Și în timp ce am decis să mergem înainte, am vrut să și lăsăm trecutul în urmă. Să ne vindecăm rănile și să trăim în prezent. Visând la un viitor tare frumos. Pe care știm că îl merităm și pe care e bine să ni-l construim singuri. Exact așa cum spunea al 16-lea președinte american, Abraham Lincoln: „The best way to predict future is to create it.”

DaddyCool povestea de succes 4

La fiecare impas pe care l-am avut, ne-am creat un obicei. Ne-am pus la masă, am luat prânzul sau cina și am început să discutăm despre problemele pe care le întâmpinăm.

 

Vorbim despre ce nu merge bine, ce ne frustrează, ce nu ne place la omul de lângă noi. Ce am putea face să devenim un cuplu mai bun, dar și persoane sau profesioniști mai buni. Ce am putea face ca să minimalizăm pierderile, care este capitolul vieții noastre care ar putea fi modificat. Cum putem continua povestea, astfel încât finalul să fie cel pe care îl visăm.

Nu a fost mereu ușor fiindcă sinceritatea în forma ei pură doare, de cele mai multe ori. Dar ne-a ajutat să luăm cele mai bune decizii pe moment. Și vă spun sincer că de fiecare dată am avut alături un pahar cu vin. Pentru că nu poți să porți discuții atât de importante, fără să bei și un pahar. În plus, ne place foarte tare gestul de a ține un pahar cu vin în mână. Iar la final discuția pare să fi avut și mai mult sens atunci când ciocnim în semn de deznodământ fericit. 😊

DaddyCool povestea de succes 5
Poveștile oamenilor de succes trec prin eforturi și sacrificii înainte de destinația dorită. La fel și povestea noastră.

Eu n-am mai plâns de mult. Cred că mi-am creat un sistem de autoapărare. Dar mi-aș fi dorit să o fac de multe ori pe parcursul lui 2018. Ana a plâns mult. Uneori și din cauza mea, alteori din cauza perioadei prin care a trecut. A fost într-o pauză lungă. În care s-a căutat, s-a oprit, a încercat din nou, a greșit, s-a ridicat, a luat-o de la zero. Și nu e deloc ușor să faci asta. Să încerci să rescrii povestea atunci când simți că nu a luat turnura potrivită. Îți trebuie un caracter aparte și mult curaj.

Dar ea e o forță a naturii. Am știut-o mereu, chiar dacă uneori mi-a fost greu să înțeleg ce i se întâmplă. Nu am mai recunoscut-o o perioadă bună de timp. Și a trebuit să fiu dur în exprimări ca să înțeleagă ceea ce vreau să îi spun. Poate am fost omul negru de multe ori. Dar în final a meritat.

DaddyCool povestea de succes 6

Acum suntem bine și știm exact ce vrem de la noi, de la carierele noastre și de la oamenii din jurul nostru. Nu, nu toate zilele sunt doar zâmbete, fiindcă zilnic intervin factorii externi. Ce vă spuneam la început: oameni care nu cred în noi, care nu răspund la mailuri, proiecte care nu se concretizează, bani care întârzie să vină etc.

Dar știți ceva? Suntem sănătoși, suntem puternici, suntem curajoși, suntem mega creativi. Nu are cum să nu iasă totul exact așa cum vrem, în final. Depinde numai și numai de noi să scriem povestea noastră exact așa cum vrem să o descoopere cei din jurul nostru. Sau așa cum vrem să le-o povestim copiilor și poate chiar nepoților. We drink to that!

DaddyCool povestea de succes 7

Poveștile parcă au întotdeauna mai mult sens în compania unui vin bun, nu-i așa?

Am scris acest articol în urma unui super prânz pe care l-am luat cu Ana în aerul curat și rece al curții casei în care locuim acum. Da, a 5-a pe anul acesta. 😊) Știu că e frig, dar facem asta ca să ne limpezim mintea de toate gândurile apăsătoare. Ieșim la o gustare, la povești și la un pahar cu vin. Facem deseori un soi de bilanț al perioadelor prin care trecem.

Iar de data aceasta timingul nici că putea fi mai bun fiindcă vinul a venit din partea prietenilor noștri de la Beciul Domnesc. Pe care îl consumăm cu drag și care a fost mereu parte din această poveste numită „Familia Călătoreasa”. El știe cel mai bine cât am râs, dar și cât am plâns în toți acești 6 ani. Însă ne-a fost mereu alături și cred că e deja parte din familie.

DaddyCool povestea de succes 8

Descoperiți-i și voi povestea, iar dacă vreți să aflați cu ce fel de mâncăruri pot fi asociate vinurile lor, nu ezitați să dați click pe www.uncaracteraparte.ro. Noi am ales un Rose pentru că am consumat un prânz light. Cum, de altfel, sunt toate mesele noastre.

DaddyCool povestea de succes 9

De data aceasta Ana s-a ocupat de preparat, iar eu de aranjat masa, consumat și de povestit. Azi, eu am fost cel mai încărcat de mici hopuri întâlnite pe drum în ultimele zile. Dar sunt fericit! Urmează o perioadă plină și tare interesantă. Mai ales că începe cu o vacanță. 😊

DaddyCool povestea de succes 10
Dragilor, nu uitați să zâmbiți. Zâmbetul face minuni. Și nu uitați că, fără excepție, luminița există întotdeauna la capătul tunelului.

Cu drag, DaddyCool!

Ne vedem și pe Instagram? 🙂