Surprizele nu încetează să apară în viața noastră, iar astăzi am avut parte de una venită tocmai din inima Ardealului, de la Alba Iulia. Eu și Ana am primit propunerea de a intra în direct prin telefon în timpul unei emisiuni radio și îți spun sincer că tare fain a fost să vorbim despre proiectele noastre! Pe care, se pare, și oamenii din Alba le apreciază foarte tare! 🙂

E mereu o plăcere imensă pentru noi atunci când descoperim oameni care apreciază ceea ce facem și care înțeleg faptul că tot ceea ce eu și Ana construim vine din suflet. În general, nu prea vorbim despre proiectele noastre fără să fim întrebați, așa că ne bucurăm întotdeauna când cineva ne felicită pentru lucrurile pe care le aducem la viață!

daddycool radio

E o surpriză de fiecare dată când oamenii cu care ne întâlnim aduc singuri vorba despre creațiile semnate Ana Novic sau despre DaddyCool, așa că nu mică mi-a fost surpriza când astăzi am fost sunat de către Meda Cotuna, o realizatoare a postului de radio Ardeleanul FM, ca să ne invite pe mine și pe Ana să vorbim despre ceea ce facem, în timpul emisiunii pe care o moderează. A fost așa, foarte flatant!

daddycool ananovic radio

Pe Meda o aveam la prieteni pe Facebook, dar nu ne cunoaștem și mi-a adus o bucurie imensă în suflet să ascult că vrea ca familia Diaconeasa să intre în direct. Pentru că îi place foarte tare ceea ce facem! WOW!

Meda s-a dovedit a fi o persoană extrem de cool, care ne-a făcut o prezentare super duper drăguță și totodată ne-a demonstrat că, într-adevăr, ne urmărește activitatea și e foarte bine pusă la punct cu informațiile, după cum poți asculta mai jos:

A fost o reală plăcere să vorbim cu ea prin telefon, să povestim pentru ascultătorii Ardeleanul FM și abia așteptăm să ajungem prin Alba Iulia ca să ne cunoaștem și personal! 🙂

daddycool ananovic radio1

Meda, mulțumim foarte mult pentru invitație, că ne ești alături, ne urmărești proiectele și pentru că ai vorbit atât de frumos despre noi!

 

Foto: Dan Niculescu, arhivă personală