Poate că vi se pare bizar să vă spună cineva că puteți câștiga bani, în timp ce cheltuiți alții, însă nimic nu mai e imposibil. Permiteți-mi să vă spun exact cât de simplu este să faceți cumpărături, apoi să câștigați bani la loc, prin intermediul unei super platforme: Tipli.

Tipli este un portal de cash-back, iar asta înseamnă că acesta oferă bani înapoi pentru fiecare comandă plasată de către membrii săi.

Bineînțeles, este nevoie să ne logăm pe aplicația sau pe site-ul www.tipli.ro. Dar procesul este foarte simplu, iar înregistrarea este rapidă și gratuită. Fie vă logați direct cu contul de Facebook, fie vă lăsați adresa de e-mail.

La final, sunteți gata să căutați magazinele preferate, să le accesați și să plasați comanda. În 48 de ore de la plasarea comenzii, Tipli vă va aduce înapoi în cont o parte din banii cheltuiți, în funcție de comisionul stabilit cu fiecare magazin. Banii adunați pe Tipli pot fi ulterior retrași într-un cont bancar, ceea ce mi se pare super cool! 🙂

 

Pe Tipli se găsesc aproximativ 400 e-shopuri, printre care AliExpress, AboutYou, Notino, Elefant, Footshop, Lensa, Nemira etc.

Imediat ce accesați platforma, veți putea vedea atât lista de magazine, cât și comisionul pe care îl veți primi înapoi după fiecare comandă efectuată.

Să luăm exemplu magazinul AliExpress, unde putem găsi absolut orice. Pentru acest e-shop, Tipli generează mai multe coduri de reducere, în funcție de valoarea totală a comenzii. Puteți da click pe „Folosește Cupon”, după care sunteți redirecționați către magazinul lor virtual.

Eu mi-am ales, de exemplu, câteva perechi de pantaloni pe care să îi folosesc la antrenamentele sportive. Apoi, la finalizarea comenzii, am adăugat cuponul de reducere și am salvat 6 dolari. Asta pentru că eu am comandat de puțin peste 50 de dolari. Cu cât comanda e mai mare, cu atât se mărește și reducerea. 🙂

Pentru această comandă, eu voi primi înapoi pe card 5% din valoarea ei.

AM O SURPRIZĂ PENTRU VOI! 🙂

Persoanele care se înregistrează prin ACEST LINK vor primi un bonus direct, în valoare de 30 de lei, imediat ce au efectuat prima comandă din platforma Tipli. Așadar încă un motiv în plus să vă logați și să testați platforma de cashback.

Când cumpărăturile la peste 400 de magazine se fac atât de ușor, primiți cupoane de reducere, apoi și bani înapoi în cont, în doar 48 de ore, cred că aveți toate motivele să testați platforma.

Practic, toate cumpărăturile  de pe Tipli vă aduc înapoi bani pentru altele. Iar banii din cont pot fi scoși pentru a fi folosiți exact așa cum vă doriți. Cam tare! 🙂

La final, vă doresc să faceți shopping responsabil și să nu luați mai mult decât aveți nevoie. Grija pentru planetă trebuie să fie una dintre prioritățile noastre, dacă vrem ca viitorul să arate mai bine și mai verde. Altfel, spor la a vă găsi lucrurile de care aveți nevoie. 🙂

Cu drag, DaddyCool.