Perioada sărbătorilor de iarnă poate deveni destul de stresantă pentru că avem multe cadouri de luat, puțin timp liber la dispoziție și, cel mai important, o singură zi în care ni se livrează salariul. Scăpați de grija banilor cu allinclusive BRD Finance, cardul de cumpărături cu ajutorul căruia puteți lua muuuuulte jucării pentru copii!

Luna decembrie este super cool din punctul meu de vedere pentru că am ocazia să fac oamenilor dragi cadouri simpatice. Aceasta este una dintre activitățile mele preferate întotdeauna, de fapt, dar pe final de an totul are un farmec aparte, iar cumpărăturile pentru cadouri se fac parcă mai cu spor. 🙂

daddycool-jucarii-brd-5

daddycool-jucarii-BRD-2

Vă dați seama că acum îmi e și mai drag să merg să caut diverse lucruri frumoase pentru familia mea, mai ales pentru Ingrida, căreia încerc întotdeauna să-i găsesc cele mai cool și atipice jucării. Noi preferăm să căutăm chestii interesante pentru fetița noastră și tocmai acest lucru face ca provocarea să fie și mai mare.

daddycool-jucarii-BRD-3

Ei bine, cu ajutorul cardului allinclusive BRD Finance scap de grija bugetului și pot să-i iau lui Ingrid o mulțime de jucării din partea Moșului pentru că beneficiez de o serie de avantaje demne de luat în seamă:

  • Au o listă generoasă cu parteneri de la care pot face cumpărături în rate cu 0% dobândă.
  • Puțin probabil să nu găsesc cadourile dorite la partenerii lor dar, ca back –up, pot cumpăra ce caut de la orice magazin acceptant MasterCard, fără comision la plată și cu 0% dobândă în perioada de grație de până la 47 de zile. E chiar interesantă opțiunea, pentru că voi plăti toate cadourile cumpărate în decembrie abia în luna ianuarie.
  • Dacă sunt pe fugă la cumpărături, pot plăti contactless, sigur și rapid.

Așadar, nu mai stați pe gânduri și scăpați de limitarea pe care o impune ziua de salariu. Procurați-vă rapid și simplu un card allinclusive BRD Finance completând formularul de AICI, verficați lista partenerilor și dați iama la cumpărat jucării & lucruri frumoase pentru copiii, prietenii sau familia voastră.

daddycool-jucarii-BRD-4

Pentru că, într-adevăr, Crăciunul e o perioadă în care trebuie să fim liniștiți și să ne bucurăm cu adevărat de tot ce avem! 🙂

Cu drag, DaddyCool