Sunt sigur că îl știți pe Florin Ristei, chiar și fără să-l știți cu adevărat. 🙂 Cred că nu o singură dată ați fredonat: „Ea este Danaaa, colega meaaaaa”! Ei bine, da! El este simpaticul artist care, în urmă cu mai mulți ani, a mobilizat o țară întreagă să cânte despre colega lui de școală. Iar eu am stat recent de vorbă cu el despre o mulțime de lucruri interesante.

După mai mulți ani în care a lipsit din lumina reflectoarelor, a revenit în calitate de concurent al sezonului trei „X Factor România”. Sezon pe care l-a și câștigat. 🙂

Pentru că mi se părea un tip foarte cool, am vrut să stau de vorbă cu Florin Ristei pentru www.unsitedemuzică.ro. L-am și cunoscut personal cu această ocazie. M-a surprins foarte plăcut pentru că s-a ridicat fix la înălțimea așteptărilor mele. E natural, e direct, e cool, e autentic. Exact genul de persoană în preajma căreia îți face o plăcere deosebită să stai.

Florin Ristei: „Vreau să scot muzică de care să fiu mândru și peste 10 ani!”

 

Am vorbit împreună despre muzica pentru suflet, nu pentru radio, despre cum sinceritatea și autenticitatea „vând” în ziua de azi, plus o mulțime de alte lucruri super interesante. Vă invit să dați click și să vă molipsiți cu energia pozitivă pe care am răspândit-o odată cu această super discuție alături de Florin Ristei:

Se întâmplă destul de rar să găsești oameni așa de energici precum el. Energia lui pozitivă e molipsitoare, iar capacitatea de a învăța să facă singur o mulțime de lucruri este inspirațională.

Sper că v-ați încărcat și voi cu o stare de bine după ce ați văzut acest interviu, la fel cum am făcut-o și eu la finalul lui. Ne vedem cu alt artist cunoscut și simpatic, vinerea viitoare! 🙂

Cu drag, DaddyCool!