Inspirația. Îmi place să o am. Cel mai des, tare și frumos mă inspiră relația cu oamenii dragi. La fel de mult, mă inspiră natura, simplitatea, dar și modestia… Interesant este că, deși suntem diferiți și cu valori diverse, am realizat că pe mine și prietenii mei ne inspiră cam aceleași lucruri. Voi sunteți inspirați de aceleași chestii ca și noi? 🙂

Mă inspiră cam tot ce mă înconjoară. Sunt recunoscătoare pentru asta. Pentru că în acest fel ne dezvoltăm și evoluăm. Cu inspirația. Cât mai multă, din cât mai multe surse.

M-am gândit să aflu ce îi inspiră și pe oamenii dragi din jurul meu. Așa, ca să aflu cam cât de aproape (sau nu) sunt de sursele care le oferă lor inspirația. Iată ce mi-au răspuns:

Andreea Paraschiv. Ea e cea care a fost, de fapt, inspirația mea să fac acest material sub formă de interviu. Ionuț (o să-l cunoașteți imediat) a citit cu voce tare titlul materialului meu, iar Andreea a răspuns imediat. Așadar, fiind înconjurată de mai mulți oameni în acel moment, am zis că ar fi simpatic să aflu care e inspirația zilnică pentru fiecare dintre ei.

  • Pe mine mă inspiră buclele. (Nu e de mirare, ea are mereu bucle în păr) Mă inspiră oamenii și mă mai inspiră marea.

MommyCool inspirația

Iuliana (prietena mamei Andreei Paraschiv). Eram la Roșiori de Vede când am scris materialul.

  • Inspirația mea sunt muzica, religia și oamenii, în general. Cei buni, cu niște caractere puternice. Oameni ca tine, care au reușit. Te admir mult și te apreciez! (Mulțumesc, Iuliana!)

 

Ionuț Răuțu, prietenul nostru.

  • Mă inspiră natura, oamenii buni și cărțile bune. Atât cât am citit. Puține, dar bune. Ah, și prietenii. Ar mai fi muzica italienească și petrecerile la care prind răsărituri. 🙂

 

Claudiu Paraschiv, fratele Andreei.

  • Inspirația mea? Muzica, natura, prietenii.

 

Elena Paraschiv, mama Andreei.

  • Ce mă inspiră? Muzica, copiii mei și voi.

 

Lucian Paraschiv, tatăl Andreei.

  • De unde îmi vine inspirația? Hmmm. De peste tot. O găsesc în biciclete, în femeile frumoase din întreaga lume, în sprițul de după masă etc. Și, cel mai important, în muzica lui Barry White.

MommyCool inspirația

Rodica Novic, mama mea.

  • Mă inspiră natura, verdeața, plimbările în aer liber. Îmi place natura, cu tot ce este în ea. Cel mai mult îmi place să admir bujorii din pădurea satului în care m-am născut. Și Delta. Îmi plăcea tare mult să merg cu vaporul și să respir aerul curat. Să admir fauna și vegetația de acolo…

 

Andreea Novic, sora mea.

  • Inspirația mea? Muzica, familia și călătoriile.

 

Geta Bumbaru, prietena mea, make-up artist în Dubai.

  • În general, cea mai mare sursă de inspirație pentru mine este muzica. Ascult mereu ceea ce îmi place, melodii care îmi dau mereu o stare de bine și super energie. În acest fel, sunt happy și îmi vin mereu multe idei în minte. De exemplu, înainte să încep un machiaj, ascult mereu muzică bună, care îmi place și care mă inspiră să fac un make-up reușit. Mă mai inspiră și să conduc prin acest oraș superb, Dubai, unde clădirile sunt înalte și totul super curat. În mintea mea, se creează o datorie să mă îmbrac frumos, să mă machiez drăguț, să miros frumos, ca să mă asortez perfect cu acest oraș.

DaddyCool, sufletul meu pereche.

  • Inspirația mea vine de la natură, oameni și muzică. Caut mereu oameni curajoși, luptători și pozitivi lângă mine. Îmi place energia pozitivă și îmi place să respir aer curat. Tocmai de aceea caut să plec des departe de agitația din oraș.

MommyCool inspirația

Oamenii, natura, arta, muzica. Când vine vorba despre inspirație, avem cu toții un numitor comun: frumosul!

Am făcut acest „sondaj” pentru că eram curioasă ce îi inspiră și pe alți oameni. Oameni diferiți, din orașe diferite, cu obiceiuri diferite. Și, mai ales, de vârste diferite.

Dragilor, lăsați-vă inspirați! Nu uitați să vă bucurați conștient de tot ceea ce vă înconjoară. Să luați tot ce este bun și frumos din lucrurile din jur. În final, starea de bine este cea care ne ajută să fim mai pozitivi.

MommyCool inspirația

De asemenea, nu uitați că și voi sunteți sursa de inspirație a cuiva. Cineva vă admiră, așa că nu puteți fi altceva decât un exemplu puternic. De bunătate, liniște, energie pozitivă, ambiție și iubire.

„Lăsați să vină inspirația! Nu uitați să vă bucurați de tot ceea ce vă înconjoară!”

 

Mergeți în natură… Căutați un răsărit, din când în când. Bucurați-vă de oameni dragi sau de oameni noi, care vă pot aduce vibe-uri aparte. Ascultați muzica voastră preferată, cântați, fiți mereu inspirați și pozitivi.

Acum, la final, întrebarea mea pentru voi: de unde vă vine inspirația și ce faceți cu ea?

Cu drag, MommyCool!

 

Foto: Ciprian Strugariu @ The HOME

Hair: Berceanu Livia

Make-up: Ana Cucuta

Styling: Ana Novic

Accesorii: Maria’s Ladybugs