Sunt super fericit să vă anunț că ieri (18.10.2016) am primit una dintre cele mai cool vești pe care le puteam primi la împlinirea primului an de www.daddycool.ro: am fost invitat să reprezint România în cadrul unei conferințe internaționale de blogging care se va desfășura în perioada 28-30 noiembrie la Paris! Uhm… WOW, nu-i așa?

Sunt un aventurier și mi-am dorit întotdeauna să am parte de o viață plină de neprevăzut, de călătorii, de experiențe dintre cele mai diverse, de nou, de inedit, de povești pe care să le pot istorisi cu drag și mândrie copiilor, iar mai apoi nepoților mei.

Tocmai de aceea am ajuns într-un punct al vieții în care am învățat că nimic nu este imposibil și că trebuie întotdeauna să ne dăm frâu liber imaginației și să ne urmăm pasiunile, indiferent care ar fi ele, atâta vreme cât scopul principal este unul nobil, unul inspirațional. Să visăm, să proiectăm, să muncim și să realizăm.

daddycool-paris-blogger-4

Acestea fiind spuse, mi-am dat voie să scriu, să iau interviuri, să descopăr și să împărtășesc povești frumoase, să merg la castinguri, să cânt, să mă urc pe scena de teatru și să joc, să mă urc pe scenă și să cânt, să dansez, să prezint evenimente, să merg la emisiuni și să vorbesc despre proiectele mele, să filmez reclame, să filmez emisiuni, să învăț din greșeli, să devin mai bun, să încerc să inspir oamenii, să ajut, să îmi fac un blog în care să povestesc despre cum poți fii un părinte bun, relaxat și devotat, în timp ce te ocupi și de carieră.

www.daddycool.ro a devenit locul meu de suflet, în care strâng și împărtășesc povești frumoase, care îmi aparțin sau pe care le culeg de la oameni care mă inspiră și pe care vreau să-i cunoașteți și voi. Iar eforturile mele de a aduce o schimbare în mentalitatea părinților din România sau în mentalitatea românului, în general, nu au trecut neobservate. Am încercat tot timpul să gândesc proiecte inedite, care au un suflu nou și care au potențialul să devină un exemplu. Și nu m-am lăsat până când nu mi-am dus ideile la bun sfârșit. Iar eforturile mele au depășit granițele României. Ceea ce este măgulitor, bineînțeles. 🙂

daddycool-paris-blogger-2

Aventura pe care urmează să o trăiesc în perioada 28-30 noiembrie la Paris a început pe data de 25 martie, atunci când am primit pe Facebook un mesaj de la o jurnalistă de origine română, stabilită în Franța: Cristina Hermezeu. Cristina mi-a explicat că este colaboratoare a unui proiect inițiat de publicația franceză www.paroledemamans.com și că redacția este interesată de profilurile cele mai dinamice ale bloggerilor parentali europeni, motiv pentru care m-a invitat să răspund unor întrebări. Zis și făcut, m-a bucurat tare mult propunerea venită din partea ei.

Interviul a și apărut online între timp, iar voi îl puteți descoperi AICI.

Ulterior colega ei, Sophie, managerul internațional al publicației Parole de Mamans mi-a scris ca să-mi mulțumească pentru răspunsurile oferite și să mă felicite pentru treaba bună pe care o fac pe blog, cu mențiunea că vom ține legătura cu privire la viitoarele proiecte pe care ei le vor avea și care vor implica și țara noastră.

daddycool-paris-blogger-3

Pe data de 6 octombrie Sophie mi-a scris din nou, de data aceasta despre un super eveniment pe care ea și echipa sa urmau să îl organizeze în Paris, în perioada 28 – 30 noiembrie 2016. Este vorba despre cel mai mare meeting de bloggeri de parenting din întreaga lume, la care vor participa cei mai influenți bloggeri din 14 țări diferite și care va consta în 3 zile de evenimente pline de surprize, workshop-uri, întâlniri cu reprezentanții unor branduri diverse și o mulțime de alte lucruri cool. „WOW!”, mi-am zis! „Mi-ar plăcea să iau parte la așa ceva”.

Sophie m-a invitat să completez un formular în care să specific de ce cred că aș putea fi ambasadorul țării mele la Paris, dar să-i și sugerez alți 4 bloggeri de parenting din țară pe care eu i-aș alege să meargă acolo. E greu să alegi 4, normal, pentru că toți suntem unici în felul nostru și muncim ca să facem o schimbare în rândul oamenilor, dar i-am sugerat pe cei despre care eu cred că au un vibe super pozitiv. Am anunțat-o că am completat formularul și am sperat că voi fi pe lista celor invitați la Paris, în cadrul „The Efluent Spot”.

Și ce credeți??? Ieri a venit MAILUL de mai jos:

invitation-daddycool-paris

SUNT INVITAT LA PARIS, la cea mai mare conferință de bloggeri de parenting din lume, ca să-mi reprezint țara alături de alți colegi de-ai mei din această nișă. WOW! Mergem să arătăm lumii cât de cool sunt părinții români. Sau sper că vom fi așa, prietenoși și uniți, pentru că nu îmi doresc nimic mai mult pe lumea asta decât ca oamenii să se iubească și să nu se mai haterească atât fără nici un fel de motiv!

GO TEAM ROMANIA! Abia aștept să mă întâlnesc cu toți colegii mei la aeroport și să petrecem trei zile de magie în capitala Franței.

Cam asta e! Sunt fericit! Mulțumesc, Sophie – Parole de Mamans și tuturor celor care mă urmăresc, mă apreciază și mă ajută să-mi transform toate ideile în realitate. Știți voi care sunteți, cum la fel de bine știți și ce rol aveți în inima mea. 🙂

Cu drag, DaddyCool!