Zilele trecute am fost în vizită la Asociația Touched Romania, centrul maternal Casa Agar, unde se întâmplă magie pură! Echipa de aici, în frunte cu Natalia (Natasha pentru prieteni) se luptă zilnic să le ofere mamelor singure o șansă la reintegrare în societate, iar copiilor o șansă la o viață normală, la educație și la tot ce merită mai frumos niște suflete pure.

Nici nu vă închipuiți câtă energie pozitivă am adunat în cele două ore petrecute acolo. Am înțeles dăruirea sinceră cu care echipa se luptă zilnic pentru femeile devenite victime ale vieții, ale părinților, ale bărbaților, așa că vom face multe lucruri frumoase împreună și vă invit cu drag să ne fiți alături pentru a face parte din această magie împreună! 🙂

Ce trebuie să știți despre Asociația Touched România?

E un ONG care luptă de 12 ani împotriva violenței domestice, adăpostind mame și copii, victime ale abuzurilor de mai multe feluri.

Pe lângă oferirea unui adăpost, echipa Touched România ajută aceste victime prin consiliere psihologică și cursuri de formare profesională, astfel încât după o perioadă de un și jumătate să ajungă independente financiar, încrezătoare în ele însele și să nu se mai întoarcă în medii abuzive.

Natasha se dedică 100%  femeilor care au nevoie de ajutor

 

Care este misiunea Asociației Touched România?

Aceasta există pentru a schimba în bine viețile copiilor și a mamelor aflate în situații de dificultate.  Aceștia sunt victime ale violenței domestice, ale sărăciei și ale excluziunii sociale.

Asociația oferă sprijin material și consiliere emoțională, plus un program educațional de bază și de reintegrare socio-profesională.

De asemenea, Touched România susține prevenirea separării copilului de familie.

Această misiune se realizează prin:

Centrul maternal „Casa Agar”, care  oferă mamelor singure o alternativă la abandonul copiilor și totodată șansa de a avea un viitor mai bun împreună.

Programul de Asistență Maternală „Suflete Micuțe”, care susține copiii în vederea reintegrării lor în sânul unor familii responsabile.

Programul „Voluntar pentru Destine”, care este dezvoltat în patru spitale și instituții din București și are ca scop îngrijirea copiilor abandonați și a celor grav bolnavi.

Din păcate, ca toate aceste lucruri frumoase să se întâmple și pentru ca viitorul să fie unul luminos, echipa are nevoie de ajutorul nostru. De fonduri care să poată susține planurile de viitor.

Donează 2% pentru Touched România!

Cei 2% din impozitul anual plătit statului chiar pot schimba viața unor mame și a copiilor lor aflați în momente de dificultate.

Ce poate fi mai emoționant pe termen lung decât să știi că ai contribuit la prevenirea separării unui copil de mama lui? Sau că, prin redirecționarea celor 2%, ai oferit sprijin emoțional, material și educațional unei mame și copilului ei? Care, după reintegrarea lor socială, vor avea poate chiar o viață ca a ta?

Toate acestea sunt posibile și experiența lor o demonstrează din plin.

Atenție! Cei 2% nu reprezintă aceiași 2% care sunt virați lunar către pensia privată.

Completând formularul 230 veți putea direcționa 2% din impozitul datorat statului către Asociația Touched România. Fără nici un efort sau cost.

Datele necesare completării sunt:

Denumire entitate non profit: Asociația Touched România

Cod de identificare fiscală a entității non profit: 17439389

Cont bancar (IBAN): RO35BRDE445SV42798764450

Pentru mai multe detalii legate de această redirecționare, aruncați o privire AICI!

Pagina lor de Facebook o puteți găsi AICI, iar site-ul lor este www.touchedromania.org.

Haideți să schimbăm împreună în bine viețile unor femei luptătoare și ale copiilor lor! 🙂

Datorită tuturor lucrurilor frumoase de mai sus, am decis să dedic ziua de 1 martie fetelor din Asociația Touched România! Mulțumesc, fetelor, în numele tuturor mamelor care beneficiază de sprijinul vostru necondiționat! 🙂

Cu drag, DaddyCool!

 

Foto: Touched România