E luna în care dragostea e în aer mai mult ca oricând, iar oamenii încep să-și declare iubirea în fel și chip. Păi, dacă e vorba de dragoste e clar că eu nu am cum să lipsesc. Iar astăzi vin către voi cu o provocare în rime, care vă poate aduce o mulțime de premii faine și o excursie în doi la Veneția! Mai romantic de atât nu știu dacă se poate. 🙂

Cei care mă citiți știți că eu nu am nicio problemă în a-mi declara public dragostea față de familia mea, fie că e vorba de MommyCool sau de fiica noastră, Ingrid. Am făcut asta de nenumărate ori. Și cred că iubirea e un sentiment mult prea frumos ca să nu fie împărtășit pe toate căile. Încurajez acest comportament de fiecare dată când am ocazia. Cred cu tărie că nu avem nevoie de o lună sau de o zi specială ca să le arătăm oamenilor din jurul nostru toate sentimentele frumoase pe care le nutrim pentru ei.

DaddyCool dragostea MommyCool

Ei bine, dacă recent i-am scris Anei o scrisoare prin care i-am spus cât de mult înseamnă pentru mine, am primit din partea prietenilor mei de la Profi provocarea să o fac din nou. Însă de data aceasta în rime! Uhm, păi la așa o provocare nu prea aveam cum să nu răspund pozitiv. 😀 În primul rând, pentru că eu chiar scriam o mulțime de poezii atunci când eram copil. În al doilea rând, pentru că Profi mi-a fost un partener de nădejde în cadrul proiectului „Amintiri din copilărie”, PRIMUL VLOG 100% CARITABIL din România. Așadar facem o echipă bună și încercăm să le trimitem oamenilor mesaje pozitive de fiecare dată când avem ocazia.

Iubirea e un sentiment care ar trebui să fie răspândit peste tot în lume. Cât mai des, cât mai mult, cât mai departe!

 

Acestea fiind spuse, să-i dăm bice! Iată care sunt versurile de dragoste scrise pentru MommyCool, chiar în timp ce editez acest material:

DaddyCool dragostea MommyCool

Ce spuneți? M-am descurcat? Pentru o poezioară scrisă în 5 minute, eu spun că e binișor. Mai ales că exprimă exact ceea ce simt când mă gândesc la relația mea cu Ana. M-a ajutat să mă descopăr. Simt că mă veghează întotdeauna cu puterea și cu energia ei extraordinară. Iar dacă nu m-ar fi găsit la momentul potrivit, poate că nu eram omul, iubitul, tatăl de azi.

Știți de ce e important să vă declarați dragostea? Pentru că deschideți în omul de lângă voi un portal plin de iubire, în care trebuie să se adune numai sentimente frumoase ca dragostea voastră să crească și să vă ajute să fiți mereu împreună. Și din ce în ce mai puternici. Credeți-mă!

Declarați-vă dragostea în rime și plecați la Veneția!

 

Ok, știu că nu toată lumea are talent la rime super strălucite, dar trebuie să primim întotdeauna orice provocare cu zâmbetul pe buze. Așadar vă provoc să declarați și voi dragostea în rime persoanei pe care o iubiți.

Stați fără grijă, nu trebuie să începeți de la zero. Puteți beneficia de ajutorul maestrului Flick, profesionist în rime dintre cele mai haioase.

Ce trebuie să faceți? Este super simplu. Intrați pe pagina de Facebook Profi România sau accesați landing page-ul campaniei „#dragoRime cu Profi și Flick”, www.dragorime.ro. Acolo veți găsi deja 6 dragorime disponibile, la care nu trebuie decât să mai adăugați un singur cuvânt. Adică numele persoanei iubite. 🙂 Odată completată dragorima aleasă, se generează o ramă super cool, pe care o puteți trimite către jumătatea voastră. Cu siguranță va fi foarte plăcut surprinsă! 🙂

DaddyCool dragostea MommyCool by marijana-vasic

Iar dacă înscrieți și un bon fiscal PROFI în valoare de minim 30 de lei, în perioada 13-27 Februarie, intrați automat în tragerea la sorți pentru premiile puse la bătaie. Puteți câștiga zilnic o mulțime de lucruri cool, printre care telefoane mobile, sticle cu vin sau marele premiu, O EXCURSIE ÎN DOI LA VENEȚIA!

Nu mai stați pe gânduri și dați-i bătaie la rime. Puneți-vă imaginația la încercare, apoi așteptați să plecați împreună într-un city-break în unul dintre cele mai romantice orașe ale lumii. Eu am fost în urmă cu câteva săptămâni, iar Veneția m-a surprins din nou în cel mai plăcut mod. Evident, vă doresc din suflet să ajungeți și voi acolo. Succeeees!

Cu drag, DaddyCool!