Cu siguranță ți-ai dat seama deja despre ce este viața. Viața ta, viața celor din jurul tău, viața în general. E despre oameni și conexiuni, despre experiențe de tot felul, despre șanse, despre dezamăgiri, despre evoluție și despre situații inedite.

De-a lungul timpului am avut și eu ocazia să-mi dau seama cam care e treaba cu viața mea, însă îți mărturisesc cu toată sinceritatea că, de multe ori, mi-a depășit toate așteptările.

Iar aici vorbim atât de chestiunile pozitive, cât și de cele negative. Oricât de relaxat ai fi în privința felului în care privești lucrurile, nu ai cum să nu treci prin situații neașteptate. Unele dintre ele te doboară, altele te întăresc, uneori rămâi cu sechele, însă din fiecare dintre ele înveți ceva și, vrei-nu vrei, mergi mai departe.

Am cunoscut oameni în care am avut încredere oarbă și au ajuns să fie cele mai mari dezamăgiri, am cunoscut persoane care au lăsat lucruri importante în urma lor, chiar dacă nu mai fac parte din viața mea și am cunoscut persoane cărora nu le-am dat prea mult credit și au devenit, totuți, parte din mine.

daddycool fun

Prin acești oameni am trăit, am experimentat, am suferit, m-am bucurat, am plâns, m-am ridicat și am devenit persoana care sunt astăzi. Integră, cu coloană vertebrală, căreia nu îi e frică să își trăiască viața din plin, care nu se teme de necunoscut și binecuvântată cu o familie incredibilă.

Nu regret nimic din ce am făcut și cred că totul m-a adus în locul în care sunt astăzi. Undeva unde e liniște, într-o casă în care energia pozitivă e literă de lege, lângă o femeie extraordinară de la care învăț câte ceva bun în fiecare zi, în aceeași cameră cu un omuleț care este, la propriu, din noi și care reprezintă cea mai mare realizare pe care am făcut-o în viață până în acest moment.

daddycool walk

Iar omulețul Ingrid mă face să realizez cât de neimportante au fost toate experiențele din trecut și cât de mult te poate surprinde viața, chiar și într-o secundă. De ce merită să o trăiești la maxim și să nu încetezi să proiectezi ceea ce îți dorești. Pentru că se va întâmpla. Nu știe nimeni cum, în ce fel și cât va dura până acolo, dar atâta vreme cât destinația nu dispare din mintea ta, cu siguranță vei ajunge la ea.

Ce am fost? Un tip încercat de multe greutăți. Poate n-ai zice, dar am avut momente când nu am avut ce mânca sau când nu am avut nici unde să locuiesc. Prea puțini știu asta. Nu m-am plâns și am căutat soluții. Am găsit persoane dragi cu ajutorul cărora am mers mai departe. Știți care sunteți și de ce veți avea mereu un loc special în inima mea.

Dar singur mi-am clădit un traseu de la care nu m-am abătut niciodată, indiferent de circumstanțe. Și bine am făcut pentru că iată-mă la destinație: un loc unde e liniște, dragoste, împlinire. Acasă! Cu soția și fiica mea. Cum am visat întotdeauna.

daddycoolcouple2

Cu toate că proiectez de multă vreme ceea ce trăiesc acum, parcă totul s-a întâmplat într-o secundă! Și m-a surprins.

Cred că viața e făcută din etape: cea în care experimentezi, cea în care te lovești și cea în care te echilibrezi. Ei bine, eu m-am echilibrat, iar de aici încolo e loc doar de rezultate excepționale.

Pentru că am găsit rețeta succesului. Personal. Profesional, caut să-l am doar dacă îl pot împărtăși cu familia mea. Pe care nu am de gând să o pun pe locul doi pentru nimic în lume! Și funcționează pentru că lucrurile se leagă și fără să trebuiască să aleg între cele două! 🙂

daddycool walk

Deci, ce-am ajuns? Un om mult mai fericit, relaxat, matur și neînfricat. Pentru că Ingrid trebuie să aibă cel mai bun exemplu și chiar nu îmi permit să fiu sub propriile mele așteptări! Nici pentru mine, dar mai ales pentru ea!

 

Cu drag, DaddyCool