Că tot se apropie cu pași repezi ziua în care Ingrid va împlini un an (WOW!), am început să caut modalități prin care îi putem organiza un party super cool! Întâmplarea face că am un prieten magician, foarte bun în organizarea unor petreceri… magice, cum altfel?

Ce vor copiii de la un party? Baloane colorate, clovni, muzică, distracție, personajele preferate din desene animate, picturi pe față și alte lucruri din astea super haioase, specifice copilăriei. Dar le putem găsi oare pe toate în același pachet, sau trebuie mult research pentru a organiza o petrecere pe gustul tuturor prichindeilor invitați? Ei bine, există cel puțin un loc în care le găsești pe toate cele enumerate mai sus, plus ceva BONUS: numere de MAGIE. Uuuuu! 🙂

daddycool petrecerea magică

Petrecerea Magică se numește nebunia care însumează toate activitățile necesare pentru ca distracția să fie garantată, iar unul dintre fondatori este prietenul meu, Radu Constantin Infrosa, un magician foarte tânăr, dar al naibii de bun.

daddycool petrecerea magică

Radu face o mulțime de giumbușlucuri, iar talentul său și al colaboratorilor săi a fost certificat în emisiuni precum „Românii Au Talent” sau, mai nou, „iUmor”. Deci chiar sunt buni!

Dar pentru că era prea greu să învăț repede câteva numere de magie, i-am rugat pe Radu și colegul lui să mă învețe cum să fac niște lucruri super cool din baloane, pentru momentele în care vreau să o impresionez pe Ingrid. Poate și pe Ana! 😀 Zis și făcut!

daddycool party

daddycool party

daddycool party

daddycool party

Culmea, să știi că mi-au ieșit o sabie, un câine și o floare chiar drăguțe! Ba chiar m-a și lăudat Răducu. Mi-a spus că nu se aștepta să învăț atât de repede. Ei bine, venind din partea unui magician și modelator profesionist de baloane, m-am simțit foarte bine! 😀daddycool party

daddycool party

Radu și colegii săi știu să se comporte cu copiii, iar review-urile petrecerilor pe care le organizează sunt foarte bune și nici nu mă mir. Eu și Radu ne-am cunoscut la școala de actorie InLight și mi-a transmis un vibe foarte bun. Tipul este fresh, are o atitudine pozitivă și muncește pentru visul lui. Iar aceste calități nu prea au cum să nu-i garanteze succesul pe viitor!

daddycool party petrecerea magică

Evident, Petrecerea Magică va fi prezentă și la ziua lui Ingrid. Nu de alta, dar avem mulți prichindei de întreținut! 🙂 Acum ai și tu o opțiune demnă de luat în seamă pentru un party reușit pentru copilul tău.

Pe Radu îl puteți urmări și în spectacole elaborate de magie, așadar stați cu ochii pe pagina lui de Facebook! 😀

Cu drag, DaddyCool!