Andreea Antonescu a făcut un adevărat test de sinceritate în cadrul interviului pe care mi l-a acordat. E sinceră, e autentică, e fără perdea și mi-a dezvăluit o mulțime de chestii interesante din cei 30 de ani petrecuți pe scenă!

Am stat recent de vorbă cu ea pentru că am vrut să aud, printre altele, adevăratul motiv pentru care trupa Andre s-a despărțit în anul 2001. Și am aflat!

Andreea Antonescu mi-a dezvăluit motivul deloc bombastic pentru care trupa care a făcut-o celebră s-a destrămat!

 

Dincolo de toate lucrurile care s-au spus și care s-au scris în presă, motivul e unul cu adevărat… banal. 🙂 Vă invit să-l descoperiți și voi în cadrul interviului nostru de mai jos!

De asemenea, am vorbit despre cei 30 de ani petrecuți pe scenă, despre dragostea ei nebună pentru România, deși locuiește și în Statele Unite ale Americii, despre perioada trupei care a făcut-o celebră în toată România și muuuuulte lucruri cu adevărat interesante. Să știți că Andreea a fost mega sinceră, iar discuția noastră a scos la iveală multe detalii interesante despre ea ca om sau ca artist. Enjoy!

„Când eram în Los Angeles, îmi era dor de căruțele din România!”

 

Mi-a plăcut tare mult discuția noastră. Dincolo de orice fel de imagine a promovat de-a lungul timpului, Andreea Antonescu e chiar o tipă foarte smart, o mamă devotată și un om cu bun simț, combinație destul de rară în zilele noastre.

Voi ce părere aveți despre ea?

P.S: Nu uitați că ne dăm întâlnire și pe Facebook & Instagram!

De asemenea, dacă vreți să vedeți și alte video interviuri cu artiști simpatici, le puteți vedea AICI!

Cu drag, DaddyCool!