Zilele trecute am avut parte de cel mai ciudat, atipic, interesant și stupid interviu pe care mi-a fost dat să-l iau în întreaga carieră. Dar mi-a plăcut la nebunie pentru că s-a desfășurat în cadrul unui proiect de care sunt îndrăgostit nebunește! 🙂

Este vorba despre proiectul „In Memoriam”, care a luat naștere dintr-o joacă pe care am pornit-o împreună cu prietenul meu, Bobo din trupa Today. Amândoi suntem firi boeme, pasionați de tot ceea ce înseamnă artă. Căutăm să ne dezvoltăm cât mai mult laturile artistice, iar unul dintre punctele noastre comune îl reprezintă actoria. Cu care ne-am gândit să ne jucăm și în același timp să-i dăm voie să ne facă din ce în ce mai buni. 🙂

daddycool interviu cu un idol

In Memoriam” este menit să ne aducă tuturor aminte de marii actori pe care România i-a avut sau încă îi mai are, dar pe care presa nu-i mai bagă în seamă, de parcă zecile de ani de carieră din spatele lor nu ar mai conta deloc.

daddycool interviu cu un idol

Ei bine, dacă nu s-a gândit încă nimeni să le aducă un omagiu serios, iată că ne-a trosnit pe noi această idee minunată. E o provocare imensă și ne face mare plăcere să încercăm să ne ridicăm la nivelul unor nume cu greutate în industria filmului și a teatrului românesc.

daddycool interviu cu un idol

După ce primul episod al proiectului, „Șliboviță sau fernet”, a fost filmat la un nivel amatoricesc, al doilea vine direct cu un super upgrade din toate punctele de vedere. Iar rezultatul este unul de care suntem super mândri. Pentru ceea ce urmează să vedeți mai jos trebuie neapărat să le mulțumim lui Ciprian Strugariu pentru filmări, lui Cristi de la UnderVibe Records pentru montaj și prietenilor de la Men’s Cave – Haina Bărbatului pentru styling.

daddycool interviu cu un idol

Al doilea sketch se numește „Interviu cu un idol”, este jucat în memoria lui Mihai Fotino & Dem Rădulescu și ne invită în lumea incredibilă a unor personaje din lumi paralele, în cadrul unui interviu a cărui direcție se schimbă la fiecare secundă. Unde duce? Asta poți să ne spui chiar tu!

 

Mișu Matei Fotino, cunoscut cu numele de scena ca Mișu Fotino, (n. 14 septembrie 1930, București – d. 13 ianuarie 2014,București) a fost un actor român cu o bogată experiență în teatru și în cinematografie, desfășurându-și activitatea timp de 60 de ani. Copilăria și adolescența le-a trăit la Brașov, unde tatăl lui ( tot Mișu Fotino – fondator al Teatrului de Stat din Brașov ) era actor și cu care a jucat împreună încă de când era foarte mic. A debutat la vârsta de 6 ani, în anul 1936, în piesa de teatru „Coloniale”. Mai multe despre marele actor poți citi AICI!

Mihai Fotino

Dem Rădulescu (n. 21 septembrie 1931, Râmnicu Vâlcea – d. 17 septembrie 2000, București) a fost un actor român de comedie, teatru, film și televiziune, profesor la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale” din București.

Dem Rădulescu a fost unul din cei mai mari actori de comedie pe care i-a avut cinematografia românească, iar mai multe informații despre el poți găsi AICI.

Dem Radulescu

Cu drag, DaddyCool

P.S: Ți-a plăcut? 🙂

Foto: Ciprian Strugariu