Zilele trecute am fost invitat să testez serviciul BANOMETRU și am rămas super impresionat. Ce este acest Banometru? Un program GRATUIT, care ne ajută să devenim sănătoși din punct de vedere financiar, prin informații valoroase și exerciții practice, super eficiente. Vă invit cu bucurie să descoperiți mai multe informațiii care vă pot schimba viața.

Banometru este un program de care toți oamenii au nevoie, mai ales că noi, ca țară, nu avem niciun fel de educație financiară. Un lucru pe care ar trebui să îl studiem încă de pe băncile școlii, din punctul meu de vedere, ne lipsește cu desăvârșire.

Ei, ce bine că specialiști în zona financiară înțeleg tot mai mult cât de utile sunt astfel de informații pentru oameni. Și, iată, realizează programe GRATUITE pentru ca noi să ne putem educa și din acest punct de vedere. Și pentru ca noi să fim sănătoși și din punct de vedere financiar.

Programul este realizat de către Asociația Educație pentru Viață Reală, în parteneriat cu Asociația pentru Relații Comunitare și ING Bank, iar misiunea acestuia este să ajute cât mai mulți oameni. Pentru că finanțe echilibrate înseamnă o viață echilibrată pentru fiecare dintre noi. Totul se traduce în mai puțin stres general și, bineînțeles, în mai puține surprize neplăcute, din punct de vedere financiar.

Banometru și consilierii care l-au conceput sunt aici pentru noi, onești, transparenți, optimiști, cu scopul de a obține încrederea noastră, ca să ne ajute să ajungem la un echilibru.

Dacă ești de părere că îți poți îmbunătăți relația cu banii, TE ROG, NU EZITA SĂ TE PROGRAMEZI LA O DISCUȚIE CU UN COACH! O să îți facă enorm de bine. Îți va limpezi viziunea și vei avea cel puțin o perspectivă sănătoasă. 🙂

Cui se adresează programul Banometru?

– Tuturor oamenilor care vor să se educe din punct de vedere financiar.
– Tuturor celor care vor să se descurce mai bine cu banii.
– Tuturor celor care au venituri mai mici sau egale cu cheltuielile.
– Persoanelor care au un grad de îndatorare ridicat.
– Celor care le lipsesc un fond de siguranță sau de urgență.
– Celor care au ajuns la concluzia că fac lunar cheltuieli excesive și nu înțeleg unde este dezechilibrul.

 

De ce să alegem Banometru?

– Pentru că oferă GRATUIT acces la consiliere de specialitate. Aceasta costă, în mod normal, foarte mult.
– Pentru că este un program foarte flexibil.
– Pentru că poți face un curs online GRATUIT pentru educația ta financiară.
– Pentru că ai parte de multe exerciții practice, sub forma unor fișe editabile.

– Fiindcă poți obține până la 4 ședințe de COACHING FINANCIAR, GRATUIT!
– Pentru că ai acces la o comunitate foarte faină, online.
– Pentru că vei primi webinarii tematice, lunar.
– Pentru că putem face educație în cuplu sau chiar în familie.

 

De ce mi se pare foarte tare acest program?

Fiindcă mi se pare că nu există niciun altul la fel de flexibil și prietenos cu timpul. Poți să îl începi oricând, oricum și de oriunde. Pentru că este personalizabil, iar corespondența dintre client și coach se face pe baza profilelor celor doi. Și pentru că soluțiile oferite sunt întotdeauna personalizate, după nevoile și situația fiecărei persoane în parte. De asemenea, oferă o mulțime de informații practice, aplicabile, pentru o viață ordonată. Și pentru că experții țin cont de feedback-ul fiecărui participant, astfel încât programul Banometru să fie permanent îmbunătățit. Și toate acestea, complet GRATUIT. De aceea cred că e unul dintre cele mai faine servicii pe care eu le-am descoperit până în acest moment.

Tu știi cât valorează o oră din viața ta?

Ei bine, ai putea afla. Astfel, îți poți evalua mai bine munca și poți ajunge să fii plătit mai bine. Dar ca să ajungi la acest răspuns, Banometru are pentru tine fie un „Atelier de sfaturi și planuri despre bani”, fie o serie de 14 clipuri video, pe care le găsești pe platformă, care te vor ajuta să îți răspunzi la următoarele întrebări:

1. Cum calculezi cât valorează o oră din viața ta?
2. Ce înseamnă asta pentru viața ta lucrătoare?
3. Ce reprezintă, de fapt, veniturile tale?
4. Ce reprezintă cheltuielile?
5. În ce situație financiară te afli, ținând cont de relația dintre cele două?
6. Ce înseamnă datoriile, de câte feluri sunt și cum le poți gestiona mai bine?

 

 

Ar fi bine să nu ratați nici WEBINARIILE LUNARE, care abordează teme precum finanțele în cuplu, gestionarea banilor pe timp de criză, educația financiară pentru părinți, anatomia unui credit, strategii de făcut bani de acasă, sfaturi practice de economisire și multe altele. 🙂

În plus, pe www.banometru.ro găsești o serie de articole super utile, cu informații vitale, dacă mă întrebați pe mine. Cum ar fi lucrurile de care trebuie să ținem cont atunci când ne cumpărăm o locuință prin programul NOUA CASĂ, un ghid al începătorului în freelancing și antreprenoriat, costuri ascunse ale prețului, dincolo de etichetă ori idei despre cum să gestionăm bugetul familiei pentru nașterea unui copil. WOW, dacă aș fi știut lucrurile acestea ceva mai devreme, eram și mai bucuros. 🙂

Experiența cu platforma Banometru este una foarte bună pentru că se navighează super ușor, iar totul este mega intuitiv.

Bineînțeles că mi-am făcut și eu cont și mi-am setat niște obiective, fiindcă am nevoie de mai multă claritate financiară, ca mai toată lumea. Am început să parcurg lecțiile predate de Corneliu și îmi place la nebunie că totul este foarte aplicat. Nu vorbă lungă, nu blabla-uri, punct ochit, punct lovit. 🙂

Mi-am setat un target de economii până în luna August a anului viitor și chiar îmi doresc să profit de toate resursele puse la dispoziție GRATUIT ca să pot dobândi experiență în exerciții practice, care să mă ajute pe plan financiar.

Încă o dată vă recomand platforma Banometru, cu toate beneficiile ei, fiindcă nu veți avea decât lucruri de câștigat. Și s-ar putea să fiți uimiți cât de frumos se poate schimba viața voastră, cu un pic de informație în plus. 🙂

Cu drag, Robert!