Dragi părinți, pasionați de jocuri alături de cei mici, am o veste bună. Sau, cel puțin, foarte pe gustul meu: s-au inventat jocurile de cooperare, care nu vor supăra pe nimeni fiindcă nimeni nu pierde. Familia colaborează pentru binele grupului, iar la final toată lumea este fericită. Conceptul este unic în lume, așa că hai să vă povestesc mai multe.

Mie nu mi-a plăcut niciodată faptul că jocurile sunt în așa fel construite încât să existe mereu un câștigător suprem, iar restul să fie considerați pierzători. În mod special de când sunt părinte, mi-am dorit să-i ofer lui Ingrid (Ilan este prea mic, deocamdată) niște modalități interesante de a se juca, dar în urma cărora să nu existe un singur câștigător și nici să nu intervină spiritul competitiv dus la extrem. Mi-am dorit mereu să se poată juca în echipă, să gândească pentru binele comun, să fie fericită că poate contribui la o misiune și să aibă în minte faptul că e interesant procesul, nu neapărat rezultatul final. Ca în viață, e foarte important drumul spre o destinație, felul în care acesta se desfășoară și lecțiile pe care le învățăm pe parcurs, nu doar finalitatea.

Ei bine, „rugile” mi-au fost ascultate. 😊 Jocurile de cooperare dezvoltă spiritul de echipă şi învaţă copiii să colaboreze, creând o strategie optimă pentru a obţine un rezultat în comun. În jocurile Sunny Games nu există noţiunea de concurenţă. Toată lumea câştigă şi toţi se bucură de succesul echipei.

Jocurile de cooperare sunt soluția ca familia să se joace unită, fără ca nimeni să fie supărat!

 

Sunny Games vă invită să exploraţi jocuri prin care puteţi colabora în adevăratul sens al cuvântului! Jocurile de cooperare oferă posibilitatea de a face un efort în echipă, pentru a obţine un rezultat în beneficiul comun! În jocurile de cooperare în echipă, toata lumea câştigă şi toţi se bucură de succesul echipei, așa cum eu cred că ar fi normal.

În plus, aceste jocuri aduc o atmosferă plăcută de colaborare în familie sau în grupul de prieteni.

 

La sfârşitul jocului nu rămâne nimeni supărat pentru ca toţi câştigă împreună. Jucătorii ascultă unul de celălalt şi iau hotărâri împreună.

Persoanele mai tinere pot colabora cu persoanele mai în vârstă sau persoanele cu mai puţină experienţă pot colabora cu cei care au mai multă experienţă. Iar dacă aveți mai mult de 3 ani, sunteți perfect eligibili pentru o astfel de experiență, fie că alegeți un joc de strategie, unul de memorie sau unul cu mai multă fantezie, în care imaginația este pusă la încercare!

Am primit și noi spre testare jocul „Max Motanul”, în care trebuia să nu ne lăsăm prinși de Max și să colaborăm pentru a ajunge acasă înaintea lui. Șoricelul, pasărea și veverița pornesc în drumul spre adăpost, însă există o mare posibilitate ca Max să le iasă în cale și să le strice planurile. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, cei trei trebuie să coopereze. Astfel Max este nevoit să revină la punctul de plecare pentru că fie a fost ademenit cu mâncare, fie i se blochează drumul și rămâne în urmă.

Noi ne-am jucat cu Ingrid și a fost super funny. Se vedea clar pe chipul ei bucuria de a putea fi câștigători împreună. Am putut construi o strategie în familie, astfel încât finalul să fie cel mai bun pentru cei trei prieteni.

Pentru mai multe detalii despre titlurile disponibile sau felul în care aceste se joacă, puteți intra pe site-ul www.sunnygames.ro. Ori pe pagina de Facebook Sunny Games sau pe canalul lor de YouTube!

De asemenea, dacă vă decideți să achiziționați unul dintre jocurile de cooperare, aveți un DISCOUNT DE 25% folosind codul RD-25!

Eu cred că astfel de jocuri pot fi un super cadou pentru picii voștri, dar și pentru relația voastră de familie, așadar spun să go for it! 😊

Enjooooyyy!!!

Cu drag, Robert!