De câțiva ani am probleme cu sinusurile și, evident, respirația pe cale nazală. Fac ce fac și simt un disconfort din acest punct de vedere. Mă rog, simțeam pentru că acum pare că am găsit soluția cea mai bună pentru mine și m-am gândit că s-ar putea să vă ajute și pe voi să vă povestesc ce și cum…

Până la un moment dat, am crezut că am eu ceva dereglat pe undeva și că acesta ar putea fi motivul pentru care simt destul de des că respirația mea nu este una corespunzătoare. Că sinusurile mele sunt defecte sau ceva de genul. Daaaar, după niște investigații aveam să descopăr că sinusurile mele sunt în regulă și că nu trebuie să-mi fac griji.

Și totuși, de ce am nasul înfundat, vocea de parcă sunt mai mereu răcit și respir greu ca ăla micu’ din reclamă? Păi, să nu uităm că trăiesc (la fel ca mulți dintre voi) într-un oraș foarte poluat. Ne place sau nu, Bucureștiul chiar e plin de praf, iar acest lucru pe mine mă afectează.

Sinusurile pot avea de suferit din cauza poluării sau a aerului excesiv de uscat!

 

După ce am încercat cu diverse picături care funcționau, dar care mă cam făceau dependent, cineva mi-a prezentat dispozitivul medical ClinSin Med. Făcut să devină cel mai bun prieten al sinusurilor tale, cică. Am citit despre el pe internet, am consultat multe recenzii și am zis să-l încerc. Părea să fie ceea ce aveam eu nevoie.

Ei bine, după mai multe utilizări, pot să vă recomand cu drag produsul. Și pentru că trebuie utilizat într-un mod adecvat, am zis să fac un tutorial video în care să vă povestesc ce și cum:

Așa cum se face în cazul oricărui produs farmaceutic, medicament etc, este foarte important să citiți cu atenție prospectul și instrucțiunile de utilizare. Am citit pe internet despre faptul că unii oameni au pus prea multă presiune pe flacon, iar soluția s-a dus mai sus de sinusurile lor și au avut probleme. Dragilor, pentru asta s-au scris instrucțiunile.

Evident, orice experiență diferă de la un caz la altul, însă pentru mine a funcționat, acesta fiind și motivul pentru care am ajuns să recomand dispozitivul medical ClinSin Med. Plus că există și varianta pentru copii (JUNIOR), ceea ce mi s-a părut foarte cool.

Eu îl folosesc de fiecare dată când simt că în nasul meu s-au adunat multe impurități. De fapt, aleg să îl utilizez seara pentru ca noaptea să-mi fie una lină, fără probleme de respirație.

Dacă nu ați avut răbdare să vă uitați la testimonial…

 

E foarte important să știți că acest dispozitiv medical  că este un produs destinat curățării nasului și a sinusurilor paranazale. El se utilizează în următoarele cazuri:

  • Inflamație a sinusurilor paranazale
  • Rinite alergice sau infecțioase
  • Nivel ridicat de poluare sau aer excesiv de uscat
  • Hidratarea mucoasei nazale după utilizarea tratamentelor nazale medicamentoase
  • Menținerea sănătății nasului și a sinusurilor nazale & paranazele
  • Înainte și după intervenții chirurgicale la nivelul nasului și a sinusurilor paranazale

Pachetul conține 16 sau 30 de plicuri cu soluție praf, care vor fi utilizate pentru clătirea cavității nazale. De asemenea, veți descoperi în cutie și un flacon în care se pepară soluția, care poate fi:

  • Izotonică. Curăță în mod natural nasul de bacterii, alergeni și viruși. Cum se prepară? 1 plic cu 1,08 g clorură de sodiu în 120 ml apă calduță (la copii cu vârsta de peste 4 ani), 1 plic cu 2,16 g în 240 ml apă călduță (pentru copii cu vârsta de peste 12 ani și adulți)
  • Hipertonică. Acționează asupra mucoasei, în caz de infecții, alergii, secreții etc. Cum se prepară? 2 plicuri cu 1,08 g clorură de sodiu în 120 ml apă călduță (la copii cu vârsta de peste 4 ani), 2 plicuri cu 2,16 g în 240 ml apă călduță (pentru copii cu vârsta de peste 12 ani și adulți).

Așadar, sper să vă ajute și pe voi așa cum m-a ajutat și pe mine, iar dacă îl folosiți cumva deja, aștept recenziile voastre.

Cu drag, DaddyCool! 🙂

 

P.S: Nu uitați că ne dăm întâlnire și pe Facebook & Instagram!