# thepowercouple ! Aceasta a fost prima denumire care mi-a venit în minte zilele trecute, atunci când mă gândeam la cât de multe lucruri am realizat alături de Ana, deși ne știm de doar 4 ani. 4 ani în care am fost amici, prieteni, iubiți, iar acum soți și părinți. Mă uit în spate și e incredibil cât de mult au evoluat lucrurile. Dar pentru asta am muncit zilnic, uneori fără pauză, și încă nu încetăm să o facem…

Noi am pornit de la zero. Cu multă ambiție, cu răbdare, curaj, perseverență și încredere că putem reuși absolut orice ne propunem. Și că putem fi un exemplu pozitiv pentru cei din jur, putem fi # thepowercouple

Povestea noastră a început în anul 2012, dar am impresia că ne știm de-o viață. De fapt, sunt sigur că ne-am întâlnit și în viețile anterioare. Pentru că între noi e o conexiune incredibil de puternică. Ne știm foarte bine, ne simțim foarte bine, știm de ce are fiecare nevoie din partea celuilalt și luptăm împreună pentru a reuși, pentru a le demonstra celor din jur că se poate și pentru ca fiica noastră, Ingrid, să aibă alături cel mai bun exemplu de curaj și determinare.

thepowercouple-daddycool-2

Nu a fost deloc ușor, dar am ajuns în punctul în care fiecare dintre noi știe foarte bine cine e din punct de vedere profesional. Tocmai de aceea ne permitem „luxul” să lucrăm doar pe proiectele care ne reprezintă 100% și care ne fac fericiți. Pentru care muncim cu drag și datorită cărora nu simțim presiunea timpului, a banilor sau a compromisurilor. Bineînțeles că le-am făcut și noi de-a lungul vremii, dar niciodată compromisuri pe care să le regretăm. Mai degrabă, chestii necesare de care e nevoie pentru a putea avea parte de o evoluție naturală și constantă: ore în șir petrecute muncind, somn puțin, weekend-uri lipsă etc.

thepowercouple-daddycool-3

Sunt foarte mulți oameni care ne scriu, ne felicită, ne spun că suntem un exemplu de urmat pentru ei, că suntem foarte mișto, că Ana e o eroină, că suntem curajoși, că se inspiră din felul în care noi ne trăim viața și o mulțime de lucruri frumoase. Ne bucură, ne copleșesc și suntem de acord cu toate. 🙂 Dar modul în care suntem astăzi personal și profesional înseamnă o mulțime de experiențe trecute, din care am învățat o groază de lucruri.

thepowercouple-daddycool-4

În primul rând, pe plan personal am trăit o serie de dezamăgiri și situații deloc plăcute. Care ne-au dărâmat, dar care ne-au și demonstrat în același timp că ne putem ridica întotdeauna, de fiecare dată mai puternici. Profesional, suntem atât de siguri pe noi pentru că avem foarte mulți ani de muncă și învățături în spate. Ana vreo 10, iar eu vreo 12. Timp în care am crescut, am greșit, am reparat, am învățat, am evoluat și ne-am descoperit pe noi înșine. Acum știm exact cine suntem și ce vrem de la viață.

thepowercouple-daddycool-5

Mai avem mult de lucru, dar nu am nici o urmă de îndoială că munca, profesionalismul, curajul, ambiția, determinarea și energia pozitivă pe care o transmitem celor din jur ne vor răsplăti doar cu lucruri frumoase. Cu recunoaștere din partea oamenilor din jur și din industria în care activăm, cu proiecte frumoase și cu împlini personale și profesionale.

Dacă ar fi să vă dau un sfat care pe noi ne-a ajutat și ne ajută foarte mult, acela ar fi să munciți din greu, dar cu pasiune, să nu încetați niciodată să credeți în cine sunteți și în ceea ce puteți face și să nu plecați urechea la toți „binevoitorii” din jur. De cele mai multe ori, ei sunt doar niște clovni într-un circ ambulant și nu vor decât să facă un spectacol prost.

thepowercouple-daddycool-6

Suntem # thepowercouple pentru că împreună reprezentăm o forță a naturii. Mutăm munții din loc și nu acceptăm niciodată varianta eșecului. Pentru că ea nu există. Există doar frici, temeri, frustrări și piedici. Iar singurii care pot trece peste ele suntem noi. Indiferent cât de jos avem impresia că suntem, trebuie să nu uităm un singur lucru: mai jos de atât nu avem cum să fim, iar singura soluție este să ne ridicăm, mai puternici ca niciodată! 🙂

Cu drag, DaddyCool!

Foto: Talentatul Dan Niculescu

Ținutele mele: Men’s Cave – Clothing Concept Store, www.menscave.ro