Astăzi a fost o zi atât de frumoasă încât ar fi fost și păcat să nu profit de razele soarelui, de care avem atâta nevoie amândoi. Atât eu pentru că mă încarcă lumina și vremea bună, în general, cât și Ingrid pentru că ea are nevoie de vitamina D! 🙂 Așa că am ieșit împreună la un „date” în parc…

Îmi plac la nebunie momentele în care pot fi doar eu și Ingrid. Da, uneori mă transform într-un tip foarte egoist și o vreau doar pentru mine. Să râdem, să „glumim”, să cântăm, să dansăm, să „vorbim”.

daddycool parc2

Ei bine, astăzi a fost o zi perfectă să ne facem spectacolul în aer liber.

daddycool parc4

Ana îmi înțelege dependența și se bucură de fiecare dată când vede că o acaparez pe minunăția noastră și mă pierd într-o lume în care suntem doar noi doi și nimic altceva.

daddycool parc3

Adevărul e că e fascinant. Am și eu ocazia să observ asta când sunt ele două împreună. E minunat să vezi și să simți cum cineva iubește din suflet, cum privirea spune mai mult decât un milion de cuvinte.

daddycool parc5

Ei bine, eu și Ingrid ne-am pierdut, din nou, în lumea noastră astăzi, iar Ana a fost atât de agilă încât să surprindă instantaneele astea minunate.

daddycool parc6

Eu am aceeași vorbă pentru fiecare din fetele mele în parte: „Tu și eu, ne vom iubi mereu!” Iar de asta sunt convins 1000%!

Ce să zic, să fiu tată e THE BEST THING EVER! 😀

Cu drag, DaddyCool! 🙂