Au trecut deja mai multe săptămâni din campania noastră umanitară, #NEAMADUNAT. O campanie prin care ne-am propus să venim în ajutorul familiilor din medii defavorizate. Și acum, în vreme de pandemie, când viața așa cum o știam s-a transformat radical. Iar oamenii au nevoie de noi mai mult ca oricând. Sigur, știam din statistici faptul că sunt multe persoane care trăiesc în medii precare, în condiții realmente greu de imaginat. Dar să trăiești pe viu toate aceste lucruri este cu adevărat o experiență pe care nu o uiți niciodată. Și pentru că vreau să vedeți și voi o Românie fără filtru, încep să vă arăt niște imagini primele acțiuni. Și să vă povestesc puțin din „bucătăria internă”.

În primul rând, aș vrea să vă spun că nu este deloc ușor ceea ce facem. Însă atunci când îți dorești cu adevărat să ajuți și să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în jurul tău, treci peste tot ceea ce înseamnă bariere. Și nu te lași până când lucrurile nu se întâmplă așa cum visezi. Ceea ce am făcut și eu. Sigur că nu toate companiile către care am propus acest proiect au crezut în el sau au rezonat. Dar asta nu m-a împiedicat să bat la alte uși, până când am găsit formula potrivită. Apoi eu și colegii mei am pornit la drum pentru a ajuta 1000 de familii defavorizate din întreaga țară.

NEAMADUNAT campanie umanitara DaddyCool 5

E frustrant pe alocuri să știi că ai o idee bună și să vezi că unii nu o înțeleg pe deplin. Chiar dacă tu știi că ai toată capacitatea să o implementezi și să faci ceva tare frumos. Dar face parte din evoluția noastră să avem și uși închise în nas. Pentru a ne motiva să mergem mai departe și să demonstrăm, totuși, că se poate. Însă pentru companiile care au răspuns pozitiv apelului meu am tot respectul. Și mă bucur să știu că în spatele numelui stau oameni deschiși la minte și dornici să ajute.

NEAMADUNAT campanie umanitara DaddyCool 3

Și pentru că nicio astfel de acțiune nu se poate face fără sponsori și parteneri, vreau să le mulțumesc fiecăruia în parte. Și să vă povestesc puțin despre fiecare dintre aceștia.

FARES ORĂȘTIE– Brand românesc, parte din viața și casa noastră.

Fares este cel mai nou brand care s-a implicat în campania noastră. M-am bucurat enorm atunci când am aflat că vor să doneze 1000 DE DEZINFECTANTE BIOSEPT pentru oamenii pe care noi îi ajutăm. Bucuria a fost și mai mare pentru că nu eu m-am gândit să le cer ajutorul. Inițiativa a venit din partea lor.

NEAMADUNAT campanie umanitara DaddyCool Biosept

NEAMADUNAT campanie umanitara DaddyCool FARES 1

Noi aveam plănuit doar un parteneriat pe care unii dintre voi l-ați văzut deja comunicat. Acolo vă povesteam că noi folosim doar produse pe bază de plante, iar acest brand românesc face parte din viața noastră de mai mulți ani. Când vine vorba de tratat afecțiuni ale noastre sau ale copiilor (foarte rare, ce-i drept), folosim cu încredere produse de la ei. În mod special următoarele două:

PLANTUSIN, care de peste 25 de ani ajută în toate tipurile de tuse. Pornind de la o rețetă tradițională pe bază de plante, îmbunătățită continuu. Ne place produsul din câteva motive clare, enumerate mai jos:

– Conține doar ingrediente active 100% naturale, din plante medicinale.

– E făcut după rețete complexe. De exemplu, Plantusin Forte conține 18 plante și 6 uleiuri esențiale. Ori sunt special dezvoltate pentru copiii foarte mici. Plantusin pentru Copii conține doar plante medicinale cu acțiune blândă și eficiență pentru orice tip de tuse. Și e îndulcit natural cu fructoză, nu cu îndulcitor.

NEAMADUNAT campanie umanitara DaddyCool FARES 3

Plantusin reprezintă una dintre cele mai vechi rețete românești consacrată în tuse, cu eficiență dovedită în peste 25 de ani de utilizare. La nevoie, i-am dat lui Ingrid ori chiar și mie, iar simptomele au dispărut rapid.

BIOSEPT, care este un antiviral 100% natural.

Acesta este recomandat pentru virozele respiratorii/ în infecții respiratorii de natură virală.

Acționează de la primele semne de viroză și reduce intensitatea simptomelor.

Poate fi administrat întregii familii, inclusiv copiilor începând cu vârsta de 6 ani.

Respectând modul de administrare, în 3 zile se ameliorează simptomatologia, iar în 5-7 zile se remite complet tabloul clinic de viroză.

NEAMADUNAT campanie umanitara DaddyCool FARES 2

Eficiență dovedită clinic. Realizat exclusiv din plante medicinale 100% naturale, fără excipienți.

Să știți că nu sunt doar chestii scrise pe foaie să dea bine. Iar cei care cunoașteți sau folosiți deja produsele știți foarte bine acest lucru.

Mă bucur enorm atunci când branduri care fac parte din viața noastră sunt și cele care se implică în mod natural și cu inima deschisă în acțiunile mele caritabile. Mulțumesc, Fares. Pentru a fi la curent cu toate produsele din gamă, puteți da fără griji click pe site-ul lor.

 

CAROLIPARTENERUL MEU DE NĂDEJDE DE PESTE 3 ANI!

În echipa Caroli este un om cheie, și anume directorul de marketing. Iar acesta este un înger cu chip de femeie blândă și cu viziune, pe numele ei Anamaria Bajan. Anamaria este omul căruia îi datorez foarte mult din evoluția mea profesională, pe drumul online-ului. Pe care îl urmez din anul 2015. Pentru că ea a fost primul om care a crezut în misiunea mea. Și care a acceptat să îmi sponsorizeze proiectele după 3 minute de discuție. A văzut ceva în mine și tare mă bucur că a văzut fiindcă, iată, nu am dezamăgit-o niciodată.

NEAMADUNAT campanie umanitara DaddyCool Caroli 2

Drept dovadă încă lucrăm împreună, iar ea este alături de mine și în această campanie. Tot prin intermediul brandului Caroli, donatorul principal în toată această frumoasă aventură. Peste 4000 de produse care depășesc lejer 5 tone, cu o valoare de peste 10.000 de euro ajung în casele unor oameni vulnerabili, iar asta datorită OK-ului pe care AMA mi l-a dat pe proiect.

NEAMADUNAT campanie umanitara DaddyCool Caroli

Îi mulțumesc enorm ei și întregii echipe pe care o conduce, alături de care lucrez foarte foarte bine.

 

Fundația O LUME MAI BUNĂ

NEAMADUNAT campanie umanitara Fundatia O Lume Mai Buna

Mai întâi, ne-am parteneriat în luna Decembrie a anului 2019. Ne-au fost alături la organizarea celui mai mare eveniment caritabil pentru copiii din centre de plasament din toată țara (1700). Acum oamenii din echipa fundației au răspuns din nou pozitiv apelului meu și al lui Tiberiu Antipa, atunci când am cerut ajutor. Mulțumim tare mult pentru sprijin!

 

AUTONOM – Partenerul nostru de mobilitate

Toate produsele care sunt donate trebuie transportate cumva, iar compania Autonom ne-a pus la dispoziție un van Opel Vivaro. Pentru ca noi să ne putem face treaba foarte bine. Ei au răspuns pozitiv imediat ce le-am trimis un mail cu propunerea mea. Iar în câteva zile actele erau semnate și totul era pus la punct. Așadar, #NEAMADUNAT a câștigat rapid un partener de mobilitate. 🙂

NEAMADUNAT campanie umanitara DaddyCool Autonom

Mașina ne poartă în siguranță pe drumurile patriei și este a doua casă atât pentru noi, cei din echipă, cât și pentru alimentele care ajung la cei mai puțin norocoși. Mulțumim!

 

Fundația Comunitară București și ING, prin fondul de urgență, care ne-au sponsorizat cu 5000 de euro.

NEAMADUNAT campanie umanitara DaddyCool 4

Am aplicat la un concurs de proiecte pentru care s-a constituit un fond de urgență. În urma acestuia, se putea câștiga suma maximă de 5000 de euro pentru proiecte care au legătură cu pandemia și combaterea COVID-19. Ei bine, ideea noastră a fost foarte bine primită și #NEAMADUNAT a fost răsplătită cu suma maximă disponibilă. Ceea ce ne-a bucurat enorm. Imediat ce am aflat vestea, am plecat la Auchan România și am comandat pachete cu produse neperisabile pentru aproape 500 de familii.

 

Auchan România – Vitan

NEAMADUNAT campanie umanitara DaddyCool Auchan

Chiar dacă am plătit produsele oferite, echipa Auchan a făcut tot posibilul ca în valoarea de 50 de RON per pachet să includă mai multe produse decât ar putea fi incluse, în mod normal. Ba chiar ne-au oferit și unele produse gratis. Astfel că în această sumă au intrat 13 PRODUSE neperisabile și alimente de bază, atât de importante pentru oamenii nevoiași. Mulțumim tare, tare mult lui Tudor de la Auchan Vitan și echipei sale. #NEAMADUNAT și cu ei pentru un scop comun: să facem bine.

 

Benefit Online

NEAMADUNAT campanie umanitara DaddyCool Benefit

De peste 7 ani Stelian Bogza, co-fondatorul platformei Benefit, îi este alături lui Tiberiu în tot ceea ce face. Îi este tată, prieten și mentor, iar sprijinul lui a însemnat enorm pentru Tiberiu. Stelian este genul acela de om rupt din soare, care strălucește doar stând. Energia lui este una aparte și eu, la rândul meu, îl văd ca pe un model de urmat. Nici de data aceasta nu a putut sta de-o parte și ne-a ajutat la partea de implementare a campaniei #NEAMADUNAT. Mulțumim mult, Stelian.

NEAMADUNAT campanie umanitara DaddyCool 2

Bineînțeles, mulțumesc tare mult tuturor ONG-urilor partenere, oamenilor din primării și voluntarilor care își rup din timpul lor pentru a ne ajuta să facem pachete. Prin ei ajungem la oameni, iar ajutorul lor este de neprețuit.

Mulțumesc și colegilor mei, Laura Mușuroaea și Tiberiu Antipa pentru aportul lor extrem de important în fiecare etapă a campaniei.

Vreau să știți că am început și un mini serial cu aventura noastră umanitară. Acesta se numește #NEAMADUNAT, iar primul episod este deja urcat pe YouTube, unde m-aș bucura enorm să intrați.

Dragilor, nu uitați că doar împreună putem face lumea din jurul nostru un loc un pic mai bun. Așa că fiecare gest de bine contează. Nu vă opriți să-l faceți, dacă aveți ocazia.

Cu drag, DaddyCool!