N-am apucat să vă povestesc despre experiența BIZ SMS Camp pentru că am plecat la Paris imediat după tabără, dar a sosit momentul să vă împărtășesc trăirile și să vă spun de ce merită (sau nu) să luați parte la acest eveniment, unde l-am întâlnit pe Moș Crăciun în persoană! Check it out!

Am plecat la Pârâul Rece cu așteptări foarte mari pentru că absolut toată lumea din jurul meu a lăudat extrem de tare conceptul și absolut tot ce se întâmplă acolo. Evident, am devenit foarte curios, așa că nu mi-am mai permis să ratez ediția din această iarnă, motiv pentru care mi-am făcut bagajele, mi-am găsit colegi de drum și am pornit frumușel spre munte la bordul unui frumos exemplar de BMW X 3, pentru care trebuie să le mulțumesc foarte tare prietenilor de la BMW Auto Cobălcescu. Au făcut din excursia noastră un drum safe și foarte plăcut. Evident, nu doar mașina a făcut ca drumul să fie unul awsome, ci și companionii mei, pe care nu i-am cunoscut până în momentul în care ne-am întâlnit ca să pornim: Anca Duma (www.ancaduma.ro), Laura Savu (Coca Cola) și Rareș Slave, my brothers from other mothers. :))

daddycool-romania-crăciun-bmw-auto-cobalcescu

daddycool-romania-crăciun-road-team

Nu sunt prea multe de povestit despre experiența pe care am trăit-o acolo pentru că e ceva ce trebuie neapărat să experimentați. Ceea ce vă pot spune sigur este că:

 • Am învățat lucruri noi.
 • Am avut parte de speakeri care au pregătit prezentări foarte interesante.
 • Mi-am dat seama că modul meu de a gândi coincide cu al profesioniștilor din industrie, fie că vorbim de directori de marketing, directori agenții sau oameni foarte bine pregătiți pe online.
 • Am participat pentru prima dată la un pitch, pe care l-am și câștigat alături de echipa din care am făcut parte. Noi am avut de pus în aplicare brief-ul primit de la clientul Eisberg – Iubesc Salatele. A fost o experiență foarte mișto! 🙂
 • Am participat pentru prima dată la un debate profesionist și, chiar dacă echipa mea nu a câștigat, cineva mi-a spus că s-a simțit că am vorbit din suflet atunci când a venit rândul meu, ceea ce este mai mult decât minunat.
 • Am cunoscut o mulțime de oameni faini rău de tot.
 • Am cântat la karaoke alături de o echipă extraordinară. Am avut un moment excelent pe piesa „Drumurile Noastre” a lui Dan Spătaru.
 • Am participat la un concurs de shot-uri, unde am ajuns în finală.
 • Am luat parte la cele mai cool petreceri, cu oameni super relaxați și puși pe distracție.
 • Am plecat din tabără foarte obosit, dar încărcat cu multă energie pozitivă și cunoștințe noi.
 • Cel mai important, l-am întâlnit pe Moș Crăciun în tabără, iar acela a fost poate cel mai frumos moment pe care l-am experimentat. Sosirea lui a fost una extrem de tare, cu un camion super tunat, claxonând cu entuziasm, iar noi am fost atât de încântați de venirea lui încât am început să urlăm de fericire și să-i cântăm colinde. Credeți-mă, a fost AWSOME, iar pentru asta le mulțumim celor de la Coca Cola!!! 🙂

daddycool-romania-mos-crăciun

daddycool-romania-mos-crăciun-2

Am să las pozele de mai jos și MEME-urile să vorbească de la sine despre ce puteți găsi în #bizsmscamp pentru că imaginile înlocuiesc mult mai bine cuvintele în acest caz.

În altă ordine de idei, merită să veniți în tabără, fie că o faceți vara, fie că o faceți iarna. Știți de ce? Pentru că, oricât de fantasmagoric ar suna, oamenii de acolo sunt chiar foarte tari!

daddycool-romania-crăciun-biz-team

Vă las să vă distrați parcurgând fotografiile. Sunt sigur că o să fiți super entertained! 😀

daddycool-romania-mos-crăciun

daddycool-romania-craciun-biz-sms-camp

daddycool-romania-crăciun-biz-sms-camp-10

daddycool-romania-crăciun-biz-sms-camp-9

daddycool-romania-crăciun-biz-sms-camp-8

Felicitări, Marta, pentru tot ce faci prin intermediul acestei tabere. Ești o reală sursă de inspirație și sunt sigur că Moș Crăciun îți va aduce multe cadouri anul acesta. 🙂

daddycool-romania-crăciun-biz-sms-camp-5

Încă o dată, vreau să le mulțumesc prietenilor de la BMW Auto Cobălcescu pentru frumosul exemplar BMW X 3 care a ajuns în posesia mea pentru câteva zile. Simt că vom avea parte de o prietenie de lungă durată! 😀

daddycool-romania-mos-crăciun-bmw-auto-cobalcescu

daddycool-romania-crăciun-biz-sms-camp-11

daddycool-romania-crăciun-biz-sms-camp-12

Voi reveni și cu un VLOG simpatic, în curând. Înainte de Crăciun! 🙂

Cu drag, DaddyCool!

Foto: BIZ, Ivo Bobal, Alex Damian