Da, știu, vi se pare ciudat să scriu despre Crăciun la începutul lunii Noiembrie, dar am un motiv bine întemeiat. Pentru mine, Crăciunul este despre lucruri ceva mai speciale, așa că îmi permit libertatea de a-l sărbători altfel decât o face majoritatea. Vă invit să descoperiți ce cred eu că ar trebui să însemne această sărbătoare pentru fiecare dintre noi. Și totodată vă dau ocazia să câștigați o serie de premii cool, prin intermediul unei aplicații simpatice.

Dacă e ceva ce nu-mi place la sărbătorile religioase, este faptul că cei mai mulți dintre oameni își aduc atunci aminte să fie mai buni, mai blânzi, mai pozitivi, mai… completați voi cu ceea ce vă trece prin minte.

Din punctul meu de vedere, ideea sărbătorilor nu este aceea de a ne impresiona rudele cu un million de cadouri și mese super copioase. Nici pe departe. Cred că ideea sărbătorilor de orice fel este să celebrăm lucrurile bune pe care le-am făcut în timpul anului. Atât pentru noi și familia noastră, cât și pentru ceilalți.

Sărbătorile sunt despre reconectarea cu cei dragi, alături de care să trăim momente reale și să creăm pe bune amintiri de neuitat. De Crăciun, de exemplu, pentru că e sărbătoarea care se apropie cu pași repezi, voi petrece timp alături de fetele mele și de prieteni pe care îi consider familie. Ne vom bucura unii de alții, dar fără să punem presiunea cadourilor și a bucatelor pe noi.

DaddyCool Santal Craciun

De Crăciun, ne vom strânge în jurul mesei și vom povesti despre toate lucrurile frumoase pe care le-am trăit în anul 2018. Despre eforturile noastre de a face lumea din jur un loc un pic mai bun. Despre empatie, despre recunoștință și despre iubire.

 

Vă provoc la un exercițiu de imaginație. Lăsați la o parte tot ceea ce știți că trebuie să faceți de Crăciun și gândiți-vă doar la ceea ce înseamnă sărbătoarea în sine pentru voi. Ce vă inspiră, ce vă vine să faceți, cum ar arăta Crăciunul ideal pentru voi. Despre ce este el, de fapt.

DaddyCool Santal Craciun 3

Eu cred că este despre o stare de bine. Pe care ar fi bine să încercăm să o păstrăm 365 de zile din an. V-ar plăcea să începeți pregătirile pentru Crăciun încă de pe acum? Să faceți fiecare zi de acum încolo doar despre voi și despre cei apropiați? Despre bucuria de a fi împreună? Despre amintiri care să țină o viață întreagă? Despre momente de respiro, în care vă confirmați cât de importantă este familia? Fără sprijinul căreia nu putem face nimic important în viață, de fapt.

Câștigați calendare advent și premii Santal!

 

Ba, mai mult, pentru că sunteți dispuși să ieșiți din tipare, aș vrea să vă premiez cu ajutorul prietenilor de la Santal. Ei m-au provocat să spun ce înseamnă, de fapt, Crăciunul pentru mine. Așa că ei ar vrea să aveți parte de 24 de zile fericite de Crăciun, prin intermediul unei aplicații care ascunde premii zilnice. Petreceți 24 de zile gândindu-vă la cei dragi și la ce reprezintă aceștia pentru voi. Iar în fiecare dintre aceste zile încercați-vă norocul și poate renii Moșului Santal vă vor premia. 🙂

DaddyCool Santal Craciun 4

Accesați aplicația „24 de zile de Crăciun Fericit” și bucurați-vă de premiile oferite de cei de la Santal: 100 de calendare Advent sau baxuri cu produse Santal, numai bune de consumat la Crăciun, în timpul petrecut alături de cei dragi. Fiindcă ne-am înțeles că totul este despre stare și nu despre cadouri și multe feluri de mâncare, nu-i așa? 🙂 Aflați mai multe despre aplicație și premiile puse la dispoziție, AICI. Bifați fiecare zi din calendar ca și cum înseamnă cu adevărat ceva, așa cum ne îndeamnă prietenii de la Santal, a căror inițiativă o îmbrățișez și eu. 🙂

DaddyCool Santal Craciun Premiul special

Chiar sunt curios să aflu ce înseamnă sărbătorile pentru voi și dacă sunteți de acord cu faptul că, de fapt, fiecare zi petrecută de noi poate fi transformată într-un prilej de sărbătoare. Crăciunul poate fi în fiecare zi, dacă vrem, nu-i așa? J

Cu drag, DaddyCool!