Prietenii de la Santal au pregătit pentru tine o serie de super premii, dacă intri pe o aplicație foarte cool și îți imaginezi vacanța ideală. Cum faci asta, îți spun mai jos! E foarte simplu!

Încă de când eram adolescent mi-a plăcut brand-ul Santal pentru că a încercat mereu să fie prieten foarte bun al consumatorului. Atunci când suntem pe drumuri, când ne grăbim, nu am apucat să cumpărăm fructe sau pur și simplu nu am avut chef să le stoarcem, vine Santal și ne oferă o soluție.

Mi-a plăcut mereu că au căutat soluții cât mai bune pentru persoanele care adoptă un stil de viață sănătos. Iar cel mai nou produs care vine să confirme acest lucru este Santal NFC (Not From Concentrate). Ce înseamnă asta? Înseamnă că sucul este natural, iar fructele sunt stoarse și puse imediat într-un recipient de mari dimensiuni. Apoi sucul e transportat la fabrică și pus direct în cutii aseptice.

DaddyCool vacanta ideala 1

Vacanța ideală poate fi și mai interesantă cu unul dintre cele 100 de rucsacuri de călătorie cu buzunar termoizolant. Avem nevoie ca licorile hidratante să stea reci.

 

În categoria oamenilor care adoptă un stil de viață sănătos ne încadrăm și noi. Tocmai de aceea am acceptat implicarea în campania lor, care ne provoacă să ne imaginăm vacanța ideală, oferindu-ne în același timp oportunitatea de a câștiga unul dintre cele 100 de rucsacuri de călătorie prevăzute cu buzunar termoizolant, puse în joc.

DaddyCool vacanta ideala 2

Fiți cât mai creativi, faceți-vă bagajul pentru o super vacanță, nu uitați de Santal NFC și câștigați un premiu cool. Aplicația poate fi accesată AICI, iar mecanismul de concurs e foarte simplu, după cum se poate vedea în capturile pe care le-am făcut pentru voi. Dacă, din diverse motive, nu vă funcționează link-ul de mai sus, încercați-l și pe acesta:

 

DaddyCool vacanta ideala 3DaddyCool vacanta ideala 4

Noi ne pregătim de vacanța de la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării, pentru că Ingrid face deja 3 ani. Iar tradiția noastră este să o serbăm în acel loc foarte drag nouă. Pentru că vom sta undeva unde nu avem storcător de fructe, cu siguranță Santal NFC va fi o variantă foarte bună, alternativa sucului de portocale pe care îl facem chiar noi în fiecare dimineață. 🙂

DaddyCool vacanta ideala 5DaddyCool vacanta ideala 6

Vă recomand ca, din când în când, vacanțele voastre să fie simple de tot. Doar voi și natura! O să vă ajute să vă dați seama care sunt lucrurile cu adevărat importante!

 

Uneori, chiar nu poți căra cu tine storcătorul. Iar atunci când vine vorba de Sfântu Gheorghe, noi adoptăm mereu o vacanță simplă, în care nu avem prea multe. Nu acces la tehnologie, nu acces la televizor, nu cazare fandosită. Suntem noi și natura, iar asta ne încarcă foarte tare pentru că ne dăm seama de lucrurile care sunt cu adevărat simple. Și chiar vă recomand o astfel de escapadă, cât puteți voi de des.

DaddyCool vacanta ideala 8DaddyCool vacanta ideala 7

Cum arată vacanța ideală pentru voi și care va fi următoarea destinație pe listă?

Cu drag, DaddyCool!