Am reușit, din nou! Alături de NUK am ajutat un copil bun să-și ducă visul un pic mai departe. Mi-am dat seama în timp ce m-am apucat să scriu că nu v-am spus aici, pe blog, faptul că am luat un premiu important la gala Webstock 2018. Mai exact, locul 2 la categoria Best Social Good Campaigns, cu proiectul meu de suflet, „Amintiri din copilărie”. S-a întâmplat acum o lună, dar nu știu de ce nu am scris pe blog. Poate pentru că eram prea prins cu filmările episoadelor care au mai adus încă unui copil bun șansa de a visa mai mult.  Vă invit să aflați despre cine este vorba și ce vedete m-au ajutat să fac acest lucru posibil.

Pentru cel mai recent caz pentru care am luptat, și-au pus amintirile din copilărie la bătaie Randi, Aurelian Temișan, Chef FOA și doamna Irina Margarina Dristor. Ăh, pardon, Irina Margareta Nistor. Scuze, e complicat puțin cu numele dânsei, dar știu sigur că nu se supără fiindcă e de un umor fin și ironic absolut fantastic această doamnă minunată.

Ei bine, încă o lună din viața proiectului meu, „Amintiri din copilărie”, singurul VLOG 100% caritabil din România, se încheie cu bine.Eu și partenerii mei avem un motiv în plus să zâmbim fiindcă am reușit să ne ducem misiunea la bun sfârșit: 2000 de euro vor ajunge la un super copil. Carina Bălașa este numele fetei pentru care am muncit și este o luptătoare. Vine dintr-o familie monoparentală în care mama se luptă să-i susțină visul de a deveni campioană mondială la badminton. Cu toate neajunsurile de care au parte, Carina este un elev model la școală, dar și un sportiv foarte bun. E disciplinată, ambițioasă, deja campioană națională. Așadar, merita din plin să luptăm pentru ea.

4 episoade, peste 101.000 vizualizări,  2664 de Reacți, Comentarii și SHARE-uri!

 

Sponsorul acestui caz au fost prietenii de la NUK, iar cu ajutorul vostru am putut să depășim cele 100.000 de vizualizări de care aveam nevoie pentru ca donația oferită de ei să ajungă la Carina. Așadar, vă mulțumesc tare mult și vouă penru implicare.

Mulțumesc fiecărui invitat în parte pentru că m-a inspirat cu câte ceva și pentru că mă inspiră în fiecare zi cu pasiunea, dedicarea, entuziasmul și bucuria pe care încă o manifestă pentru meseriile lor.

Dacă ați ratat interviurile cu ei, vă rog să vă așezați confortabil în fotolii și să le dați PLAY:

RANDI:

AMINTIRI DIN COPILĂRIE CU RANDI!

Sunt super fericit și emoționat să vă anunț că dăm startul unei noi aventuri cu numele „Amintiri din copilărie”, singurul VLOG 100% CARITABIL din România, menit să vină în ajutorul copiilor din medii defavorizate.De data aceasta călătorim printre amintirile lui Randi, care a acceptat să ne ducă pe meleagurile copilăriei în scop caritabil, și vă asigur că veți descoperi o mulțime de lucruri extrem de frumoase și de interesante despre artist.În același timp punem la bătaie o donație de 2000 de euro din partea prietenilor de la NUK, iar beneficiara ajutorului nostru este Carina Bălașa, o tânără de 15 ani care face badminton de performanță și care se bucură de rezultate remarcabile, deși familia din care provine este una defavorizată.Avem nevoie de ajutorul vostru ca să ajungem la 100.000 de vizualizări, astfel încât donația să ajungă la Carina. FIECARE SHARE CONTEAZĂ, așa că vă rog tare mult să dați mesajul nostru caritabil mai departe! Haideți să facem împreună lumea un loc mai bun! 🙂

Publicată de DaddyCool.ro pe Miercuri, 12 septembrie 2018

 

CHEF FOA:

Amintiri din copilărie cu CHEF FOA!

Pentru că îmi place să vin în atenția voastră cu informații dintre cele mai interesante, m-am gândit să măresc paleta de oameni publici pe care să-i intervievez în cadrul proiectului „Amintiri din copilărie”, SINGURUL VLOG 100% CARITABIL DIN ROMÂNIA. Așadar, am trecut de sfera muzicală și ne îndreptăm către persoane din alte domenii cool, de la care voi afla povești la fel de interesante ca și până acum. :)Primul dintre cei care aduc schimbarea este un personaj tare interesant și efervescent, după cum veți putea vedea și singuri. Pe Chef Foa l-am cunoscut în urmă cu câteva luni și am lucrat împreună la două proiecte frumoase. A fost chimie la prima vedere pentru că e un tip foarte cool, profi, serios și tare bun în ceea ce face. Exact genul meu de om. Era firesc să ajungă să-mi fie invitat și să facem împreună o faptă bună, mai ales că și el lucrează cu mulți copii, zilnic. Vă invit să-l descoperiți mai bine pe prezentatorul emisiunii Cine-i Chefu'? de la Kanal D Romania, poate așa cum nu ați mai avut ocazia să o faceți până acum! :)Nu uitați că FIECARE VIZUALIZARE & SHARE CONTEAZĂ! Ajutați-ne să strângem cel puțin 25.000 de vizualizări și la acest clip pentru ca donația de 2000 de euro din partea partenerilor de la NUK să ajungă la Carina, cazul nostru din această lună.

Publicată de DaddyCool.ro pe Joi, 27 septembrie 2018

 

AURELIAN TEMIȘAN:

https://www.facebook.com/daddycool.ro/videos/501765980325186/

IRINA MARGARETA NISTOR:

Amintiri din copilărie cu Irina Margareta Nistor

E vocea copilăriei noastre și una dintre persoanele publice pe care eu le super admir. E diferită, e amuzantă, e ironică, e foarte inteligentă și e parte din viața mea, chiar dacă ne-am cunoscut personal abia acum, la vârsta de 30 de ani. :)Nu cred că e om care să nu fi văzut cel puțin o dată un film dublat cu vocea dânsei inconfundabilă și sunt absolut sigur că o să vă bucurați cel puțin la fel de mult ca și mine să descoperiți super amintirile din copilărie ale doamnei Irina Margareta Nistor. Vă spun doar atât: o să vă fascineze. :DDoamna Irina s-a alăturat misiunii noastre de a o ajuta pe Carina Bălașa, o puștoaică de doar 15 ani al cărei vis este să devină campioană mondială la badminton, dar nu uitați că avem mare nevoie de ajutorul vostru. FIECARE VIZUALIZARE & SHARE CONTEAZĂ! Dați mai departe mesajul nostru caritabil către prietenii voștri și ajutați-ne să ajungem la 25.000 de vizualizări ale acestui clip, astfel încât donația de 2000 de euro din partea sponsorului NUK să meargă la Carina. Haideți să facem împreună lumea un loc un pic mai bun! 🙂

Publicată de DaddyCool.ro pe Joi, 11 octombrie 2018

 

Mulțumesc tare mult și prietenilor de la Caroli, fiindcă mi-au susținut proiectul încă de la început. Și le-am demonstrat că nu au făcut deloc o alegere greșită! Sper să continuăm împreună aventura și anul viitor.

NUK a fost sponsorul acestui caz și îi mulțumesc tare mult pentru implicare!

 

Încă o dată, mulțumesc prietenilor de la NUK pentru că au sponsorizat acest caz. Surpriza vine tot de la ei pentru că vor sponsoriza și cazul următor. Yeeeeiii! Trăiască NUK, al cărui site cu o mulțime de super produse, în puteți accesa AICI! 🙂

Tot despre niște biberoane foarte bune de-ale lor, alături de un concurs foarte drăguț, am scris AICI.

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc pentru tot sprijinul. Lupta pentru copiii din medii defavorizate continuă! 🙂

Cu drag, DaddyCool!