Îmi place la nebunie tipologia copilului artist. Cel care are o personalitate aparte și căruia nu îi este teamă să și-o arate de fiecare dată când are ocazia. Evident, trebuie să felicităm părinții pentru că-l încurajează să fie unic, să exploreze, să se exprime, să fie liber. În spiritul libertății de exprimare, vă invit la un concurs foarte simpatic, prin intermediul căruia copiii voștri ar putea deveni artiști cunoscuți la nivel național.

Eu cred foarte mult în individualitate și în capacitatea fiecărui copil de a-și exprima personalitatea la maxim. Cu bune, dar și cu rele. Doar încurajându-i pe cei mici să fie ei înșiși 100% le putem descoperi calitățile, talentele, chiar defectele. Și vom ști ce e de făcut. Mi se pare grozav să vezi cum un copil este fericit că poate să se exprime. Să pună întrebări, să dea răspunsuri și să tragă niște concluzii. Fără să-i fie teamă că va fi judecat. Că nu e prea bun să facă cine știe ce activitate sau că nu e suficient de pregătit să se implice într-un joc.

Cred foarte mult în individualitatea fiecărui copil și în capacitatea de a-și exprima personalitatea la maxim!

 

Plănuiesc să cresc niște copii independenți, tocmai din acest motiv nu i-am interzis niciodată nimic lui Ingrid. Am lăsat-o să facă de fiecare dată ceea ce simte. Să-și satisfacă o curiozitate atunci când a avut-o. Să atingă un obiect din casă sau din afara ei. Să guste un fruct sau o legumă care i s-a părut interesantă. Să fie supărată dacă a considerat că e nedreptățită în vreun fel. Să alerge, să sară, să fie un copil dornic de cunoaștere. Bineînțeles, am fost mereu lângă ea ca să mă asigur că totul se desfășoară în condiții care nu o pun în pericol sub nici o formă.

DaddyCool artist chic

Ingrid este o fată cu multă personalitate. Și a ajuns la vârsta la care își explorează talentele artistice. Dacă în primul an credeam că va fi pasionată de muzică pentru că îi place să cânte și are o ureche muzicală foarte bună, acum a descoperit și pictura. De care este pur și simplu îndrăgostită. Îi place să deseneze cu pixul, cu creioane colorate și cu carioci. Dar preferatele ei sunt pensulele și acuarelele. Dacă ați vedea-o, este ca un mic artist.

Ingrid este un mic artist, îndrăgostit de acuarele. Îi place să picteze pe diverse obiecte, dar plăcerea ei vinovată este să facă body painting.

 

Avem un cearșaf mare pe care o punem să picteze ideile abstracte care îi vin în mine. Dar plăcerea ei vinovată este să facă body painting. 🙂 Se pictează pe propriul corp în fel și chip, iar fericirea pe care o văd în ochii ei când face asta este pur și simplu molipsitoare. Se simte liberă, se simte stăpână pe situație, se simte ca un adevărat artist.

DaddyCool artist chic

Și pentru că știu cât de mulți mici artiști se află printre copiii noștri, vă invit să-i înscrieți într-un super concurs creativ: Mini Mega Chic.

Copiii voștri au șansa să intre în pielea unui artist cunoscut la nivel național!

 

Prietenii de la Mega Image au lansat o campanie foarte cool, prin intermediul căreia copiii noștri pot deveni artiștii care stabilesc design-ul noilor sacoșe reutilizabile din magazinele lor. Imaginația celor mici nu are limite, așa că cine să fie mai potriviți pentru rolul de artiști plastici Mini Mega Chic? 🙂

DaddyCool artist chic

E foarte simplu să participați, copiii voștri sunt oricum super creativi, iar premiile sunt de-a dreptul interesante.

Cum funcționează lucrurile?

Competiția Mini Mega Chic se desfășoară pe platforma online dedicată, până pe 3 decembrie 2017. Între 30 octombrie și 10 decembrie 2017 va avea loc perioada dedicată votului public pentru lucrările înscrise în competiție. Apoi, între 11 și 15 decembrie 2017, va avea loc jurizarea și desemnarea câștigătorilor.

DaddyCool artist chic

Desenele create de copii trebuie să respecte una dintre cele trei teme ale competiției, inspirate de universul Mega Image: Distracție urbană, Bucătărioara veselă și Prietenii naturii. Copiii pot desena cu orice fel de creioane colorate, acuarele, cretă, pe hârtie sau alte materiale pentru desenat. Fiecare copil este liber să aleagă cum va crea desenul și să dea curs imaginației de artist, fără limite.

Toate desenele realizate de participanții în competiție pot fi înscrise foarte simplu pe platforma online, direct de către unul dintre părinți sau de către tutorele legal, prin încărcarea unei imagini în format JPG. sau PNG.

La finalul competiției, juriul format din Ioana Macoveiciuc (www.printesaurbana.ro), simpatica Tilly Niculae (www.tillyniculae.eu) și Alexia Udriște (ilustrator, http://www.alexiaudriste.ro/) va desemna cele trei desene câștigătoare, cu o notă finală în care va avea o pondere și votul public. Astfel, vor fi selectați 3 câștigători, câte unul pentru fiecare temă de concurs, care vor semna noua colecție de sacoșe reutilizabile Mini Mega Chic by Mega Image.

DaddyCool artist chic

Copiii care au creat desenele câștigătoare vor primi și premiul cel mare, o excursie la Disneyland Paris alături de familie. În plus, Mega Image va oferi și un premiu de popularitate celui mai apreciat desen prin vot public, care va consta într-un voucher la un magazin de jucării, în valoare de 1000 de lei. Cool, nu? 🙂

Un aspect foarte important al campaniei este că micuții nu trebuie să depășească vârsta de 12 ani.

Acestea fiind spuse, la pixuri, carioci, creioane și pensule înainte. Creativitatea celor mici trebuie încurajată și susținută întotdeauna.

Cine are parte de copilași care desenează peste tot pe unde apucă să ridice mâna suuussss!!!! 🙂

Cu drag, DaddyCool!