Săptămâna trecută am publicat pe pagina mea de Facebook episodul în care Irina Rimes a ales să-mi povestească o mulțime de amintiri din copilărie în scop nobil. Ne-am distrat foarte tare pe seama lor, iar voi pare-se că la fel. Nu de alta, dar v-ați uitat de peste 25.000 de ori la el în 7 zile. Mulțumesc tare mult! Dar nu uitați, misiunea noastră caritabilă continuă!

După cum ați aflat deja, cazul cel nou este al lui Laurențiu Costinaș. El este un puști de 14 ani, pasionat de karate. Atât de pasionat, încât a devenit dublu campion național, a luat locul 3 la Campionatele Europene și locul 7 la Campionatul Mondial. Visul lui este să devină cel mai bun din lume și să ofere un trai mai bun familiei din care face parte.

DaddyCool Amintiri din copilarie Irina Rimes

Ei bine, acum urmează partea mai puțin plăcută. Laurențiu face parte dintr-o familie cu 8 copii, în care mama este singura care a mai rămas să aibă grijă de ei. Din păcate, unul dintre frații săi are Sindromul Down, așadar închipuiți-vă că situația lor nu este una chiar ușoară.

Îmi doresc foarte tare să îi ajut, iar Profi România pune la bătaie 5000 de euro pentru acești oameni. Ce avem noi de făcut? Să strângem 100.000 de vizualizări pe durata campaniei, care ține 4 săptămâni.

DaddyCool Amintiri din copilarie Irina Rimes

Totul e super simplu, iar voi nu trebuie decât să ne acordați câteva secunde/minute din viață. Și DOUĂ CLICK-URI. Unul ca să vă uitați și să descoperiți amintiri din copilărie pe care unii dintre artiștii voștri preferați le dezvăluie, iar încă unul pentru a da mai departe mesajul caritabil.

Irina Rimes ne-a dezvăluit amintirile sale din copilărie. Ce vă cer? Două click-uri! Unul ca să le descoperiți și încă unul pentru a da mai departe mesajul nostru caritabil.

 

Iată interviul meu cu Irina Rimes, mai jos:

Cu drag, DaddyCool!

Amintiri din copilărie” este PRIMUL VLOG 100% CARITABIL din România și este susținut de către echipa Caroli. Mulțumesc foarte mult pentru tot sprijinul acordat!

Nu uitați că ne dăm întâlnire și pe Instagram! 🙂