Da, știu, probabil te gândești că suntem nebuni și că nu e normal să duci un copil atât de mic la evenimente mondene, însă motivul pentru care am făcut acest lucru a fost unul foarte bine întemeiat!

Ieri (08.12.2015) s-a lansat Asociația Clubul Mămicilor, un loc în care mamele din întreaga țară și copiii lor pot găsi sprijin de fiecare dată când se confruntă cu probleme de diverse feluri.

daddycool family seminar

Clubul Mămicilor este o comunitate online lansată de puțină vreme, însă foarte bine pusă la punct, un loc în care mamele de pretutindeni pot găsi răspunsuri la întrebările care le macină și la care nu găsesc rezolvare.

daddycool seminar

Pe lângă această comunitate online, a luat naștere oficial și asociația care poartă același nume, înființată de prietena noastră, Elena (Ellie White), care vrea cu orice preț să le ajute pe mame:

De când sunt mamă, am întâmpinat diverse situații pentru care nu eram pregatită, în ciuda eforturilor mele de a mă informa. Am avut norocul să întâlnesc oameni pregătiți, cu expertiză, iar acum cred că a venit momentul să le împărtășesc cu voi, mai ales că foarte multe viitoare sau proaspete mămici îmi cer sfatul.

Asociaţia Clubul Mămicilor s-a născut din dorinţa de a le fi aproape cât mai multor mămici şi viitoare mămici, care se află în dificultatea de a-şi creşte copiii, care întâmpină greutăți și care nu au suficiente resurse pentru a dărui copiilor elementele de care ei au atâta nevoie. Totodată, sprijinul nostru, al Clubului Mămicilor, va merge și către copii care cresc fără părinți, fără afecțiunea unei familii…

Evenimentul a fost făcut sub forma unui workshop/seminar interactiv, în care femeilor prezente li s-a explicat în ce fel le va veni asociația în ajutor și nu numai. Fiind prieteni cu Elena și Doru, evident că le-am fost și noi alături într-un moment atât de important și nu am ezitat să o luăm cu noi pe Ingrid din două motive:

daddycool family seminar

1 – A fost un eveniment de zi, fără gălăgie, fum și alte nebunii.

2 – Ingrid e un copil foarte cuminte și nu are nici o problemă să socializeze cu oamenii din jur.

Desigur, am fi putut să o lăsăm acasă cu bona ei, era o variantă la îndemână, dar noi nu apelăm niciodată la variantele simple, iar copilul este implicat în activitățile noastre de fiecare dată când avem ocazia.

daddycool ana novic maria holtzhauser seminar

Tot ieri am cunoscut personal și o doamnă pe care o respect și o apreciez enorm, Maria Holtzhauser. Această doamnă minunată își dedică întreaga viață oamenilor din jur, iar pentru acest lucru are tot respectul meu. Persoane ca dânsa, mai rar…

daddycool maria holtzhauser

Așadar, dragi mămici, dacă aveți nevoie de răspunsuri și nu știți unde să le găsiți, aveți acum o opțiune demnă de luat în seamă!

Cu drag, DaddyCool

 

Credite foto: Mihai Florin