A sosit, din nou, vinerea vedetelor, iar astăzi vă prezint un interviu super cool pe care i l-am luat lui Nicole Cherry. Am un motiv întemeiat pentru că Nicole sărbătorește ceva foarte important în această lună! 🙂

Tot ce vedeți face parte din conceptul „Video Selfie Interviu” pe care îl fac pentru www.unsitedemuzică.ro. Conceptul selfie video interviu e simplu. Mă filmez cu camera frontală a telefonului meu, Huawei P9, de care sunt super duper mulțumit (nu, nu e reclamă) în timp ce port discuții libere, sincere și 100% autentice cu unele dintre vedetele voastre preferate din muzică.

Nu îmi fac nici un fel de întrebare înainte și las mereu ca totul să curgă de la sine. Țin telefonul în mână, nici măcar nu folosesc un selfie stick sau un trepied. Așa mi s-a părut mie interesant.

Vreau să fie totul cu adevărat natural. Dacă tot folosim la greu telefonul ca să ne facem selfie-uri, de ce nu l-aș folosi și eu ca să fac un selfie video interviu? Uneori mă doare mâna să îl țin câte 20 de minute, închipuiți-vă. Dar baba suferă la frumusețe, iar voi veți vedea rezultatele suferinței vinerea. :))

DaddyCool Nicole Cherry

Până acum, au ieșit discuții foaaaarte faine cu toți oamenii cu care am discutat. Așa că m-am gândit să le împărtășesc și cu voi. În fond, nu în fiecare zi vezi o vedetă care se destăinuie și povestește lucruri pe care nu le-ar povesti în mod normal. Well, pentru asta s-a inventat DaddyCool! :))

Azi vă prezint un interviu super cool pe care i l-am luat lui Nicole Cherry în urmă cu ceva vreme. Pe platourile de filmare ale clipului său, „Uneori”. Enjoy!!! 🙂

Am ales să vă prezint acest interviu pentru că pe data de 4 mai artista a sărbătorit 4 ani de carieră muzicală. În 2013 Nicole lansa piesa „Memories”, care a devenit hit național în scurt timp. Pe atunci avea doar 14 ani și codițe afro, dar între timp artista a devenit majoră și o domnișoară în toată regula.

Timpul a trecut, Nicole a crescut și pe plan profesional, iar cariera ei s-a bucurat de multe piese de succes. Plus un fan base foarte mare și super dedicat.

„Nicole sărbătorește 4 ani de carieră!”

 

Ei bine, pentru că e motiv de sărbătoare, artista a decis să le ofere fanilor săi un cadou: propriul ei canal VEVO. Din acest motiv, Nicole va lansa acolo viitorul ei featuring internațional. „Soy como soy”, în colaborare cu Joey Montana, un artist internațional originar din Panama!

Sper că v-ați distrat și voi urmărind interviul cel puțin la fel de tare cum ne-am distrat noi atunci când l-am făcut! 🙂

Cu drag, DaddyCool