Toate postările legate de școală și începerea ei m-au făcut să devin nostalgic și să-mi aduc aminte de toate emoțiile pe care le trăiam de fiecare dată când începea un nou an școlar. Eu am și schimbat 3 clase/ două școli în primii 5 ani, așadar de cel puțin 3 ori am avut parte de emoții și mai intense pentru că aveam să fiu în clasă nouă, școală nouă, cu noi colegi. Țin minte și acum cât de fericit eram când îmi alegeam rechizitele și cum voiam să le pot avea pe cele mai bune din vremea respectivă ca să pot fi egal cu ai mei colegi. De, cutumele societății, așa mă simțeam validat și primit mai bine în comunitate. Între timp, multe lucruri s-au schimbat, iar cea mai recentă interacțiune pentru rechizite a fost cu un robot. Ei, asta da schimbare.

Îmi aduc foarte clar aminte cum, prin clasa a patra, era la modă prin școală un stilou cu peniță de aur. Nu și-l permitea oricine, iar atunci când părinții mei mi l-au luat am fost din cale afară de fericit. M-am străduit să scriu cel mai frumos cu el, să fac investiția să merite. Ei bine, astăzi lucrurile s-au schimbat complet, iar pixurile/stilourile au avansat, după cum aveam să aflu la cea mai recentă vizită a mea la Carrefour.

Merg destul de des în Carrefour, mai ales pentru produsele bio, iar la cea mai recentă vizită acolo mi-a atras atenția standul cu pixuri PILOT, unde personajul principal era o domnișoară robot, super simpatică, pe numele său 3L3-NA! Dați-vă seama că Ingrid s-a oprit instant când a văzut-o, iar la doar câteva minute distanță ne-am trezit în mijlocul unui joc foarte haios, în care dansam împreună cu roboțica. Cine ar fi crezut?

DaddyCool PILOT Carrefour 1

Tehnologia face parte din viața copiilor noștri, dovadă făcând faptul că la standul de pixuri PILOT, roboțica 3L3-NA (Elena) a fost deliciul Ingridei și partenera ei de dans cât timp eu m-am hotărât ce pix să-mi iau. Nu pentru școală, dar mi-am ales pentru birou. De fapt, într-un fel am început și eu, din nou, școala. 😊

Chiar dacă tehnologia evoluează și e prezentă (sau ar trebui să fie) în fiecare școală, nu aș vrea să uităm să scriem de mână.

Și am simțit să las tastatura pentru un „good old” pix. Mai tehnologizat, ce-i drept, fiindcă acum poți șterge instant ce ai greșit, poți reîncărca pixul, avem și variante din materiale reciclate, ceea ce e super tare etc. Vedeți voi, chiar dacă tehnologia avansează, simt să fac unele lucruri mai „vintage”, să-i spunem. Adică să scriu pe un caiet de mână. Ca la școală. Lucru pe care mi-l doresc și pentru copiii mei. Am început deja cu Ingrid, chiar dacă are doar 4 ani. Îmi doresc să nu piardă complet bucuria de a scrie de mână. Și nu cred că o va face fiindcă atât eu, cât și Ana, scriem de mână destul de mult. Și mă bucur că echipa de la PILOT a ales fix un robot ca să încurajeze scrisul de mână. Paradoxal, dar o mișcare foarte inteligentă, din punctul meu de vedere. 😊

DaddyCool PILOT Carrefour 2

După distracția cu pricina, am făcut un research și am aflat mai multe detalii despre roboțelul pe care îl puteți descoperi și voi până pe data de 15 Septembrie DOAR în magazinele Carrefour din țară. Face parte din gașca celor trei roboți pe nume 3SCU, 3L3-NA și N33-COO (ESCU, ELENA & NICU). Iar ei vin din Țara Soarelui Răsare, Japonia. Unde tradiția merge mână în mână cu ultimele dezvoltări tehnologice. De altfel, Japonia este și locul de origine al instrumentelor de scris PILOT. Așadar, experiența alegerii celor mai bine pixuri va deveni una mult mai relaxantă și amuzantă cu toate calitățile celor trei roboței:

  • Știu să vorbească peste 3000 de fraze.

  • Știu multe lucruri despre pixurile PILOT

  • Știu să cânte și să danseze alături de copiii voștri

  • Fac poze, le printează și vi le trimit instant pe mail. Ei bine, asta da sesiune de cumpărături. 😊

DaddyCool PILOT Carrefour robot

Noi ne-am distrat cu ELENA, dar vă puteți bucura și voi de RoboMagia din București și din țară, după programul de mai jos:

Vineri, 13 septembrie

Carrefour Băneasa – N33-COO – 17:00 – 21:00
Carrefour Berceni – N33-COO – 12:00 – 16:00

Sâmbătă, 14 septembrie

Carrefour Băneasa – 3SCU – 17:00 – 21:00
Carrefour Berceni – 3SCU – 12:00 – 16:00
Carrefour Orhideea – 3L3-NA – 17:00 – 21:00

Duminică, 15 septembrie

Carrefour Băneasa – 3L3-NA – 17:00 – 21:00
Carrefour Berceni – 3L3-NA – 17:00 – 21:00
Carrefour Orhideea – 3SCU – 12:00 – 16:00

Succes și spor la cumpărături relaxante și amuzante în Carrefour! Ah, și pregătiți-vă condiția fizică pentru sesiuni intense de dans alături de copiii voștri! Am avut și eu una, dupa cum puteți vedea AICI!

Sper că prichindeii voștri sunt fericiți să fie înapoi la școală.

Cu drag, DaddyCool!

#happywriting #pregatitipentruviitor #pilotpen #prieteniirobotei