Toți părinții știu deja că unui copil îi plac foarte mult jucăriile. Avem o mulțime de opțiuni pe toate drumurile, însă nu toate sunt de cea mai bună calitate. Iar cele de calitate nu sunt chiar la cele mai accesibile prețuri. Și când prichindeii vor jucării noi la scurt timp, ei bine, acest lucru poate deveni o mică problemă pentru bugetul familiei. Având toate aceste lucruri în minte, prietenii de la Kaufland au lansat gama Kidland. Adică un univers al jucăriilor, accesibil pentru toate buzunarele.

Kidland este marca de jucării exclusivă a celor de la Kaufland și se adresează tuturor celor care sunt în căutarea unor jucării sigure și elaborate, dar la un preț avantajos. Așa cum spuneam mai sus, e o adevărată aventură să găsim jucării foarte ok, fără să cheltuim o bucată consistentă din bugetul familiei. 🙂

Am primit și noi recent câteva jucării din partea lor. Și trebuie să recunosc faptul că am rămas surprins de calitatea acestora, deși prețurile lor nu sunt foarte mari. Analizând apoi mai detaliat brand-ul, am descoperit că nu se face rabat de la calitate și nici de la diversitate. În gama Kidland puteți găsi de la jucării de pluș, la produse de decorat camera copilului. Toate respectă standarde înalte de calitate și sunt menite să le dezvolte princhindeilor de toate vârstele imaginația, percepția și motricitatea. Ceea ce este, evident, un lucru foarte bun.

DaddyCool Kidland 2

Noi am construit un cort și ne-am jucat cu unicornul roz. Iar Ingrid a fost foarte fericită în interacțiunea cu acestea. De altfel, am instalat cortul în livingul casei noastre, iar periodic ne refugiem acolo fie pentru a citi o carte, fie pentru a ne juca sau chiar pentru a ne odihni.

În caz de rezultate nesatisfăcătoare, produsele Kidland pot fi returnate fără probleme!

 

Ce mi-a mai plăcut la această gamă este faptul că produsele pot fi returnate, dacă nu sunteți mulțumiți de ele. Pe principiul „Fără multe cuvinte – banii înapoi”, vă puteți recupera investiția. Bineînțeles, dacă sunteți de părere că lucrurile pe care le-ați achiziționat nu au corespuns cerințelor voastre.

Cum spuneam mai sus, prețul jucăriilor este important în achiziția acestora, așadar vă dau câteva exemple mai jos pentru că destulă lume m-a întrebat despre acest aspect:

animale_plus Kidlandcort Kidland

other_products Kidland

Sună bine, nu? Dacă sunteți în căutarea produselor Kidland, să știți că le puteți găsi în toate magazinele Kaufland din orașul în care locuiți. Spor la joacă! 🙂

Cu drag, DaddyCool!