Zilele trecute vă povesteam cum m-am teleportat într-o lume aparte. Mai exact, în tărâmul Bonduellia, unde am dobândit puteri nebănuite. Cu această ocazie am creat o rețetă super simplă, super rapidă și foarte sănătoasă pentru întreaga familie. Totodată, nu m-am abținut să mă laud cu puterile magice dobândite, care m-au ajutat să fac pentru voi cea mai cool rețetă video filmată până acum. Dar Bonduellia duce magia mai departe, iar aventurierii din ea sar în ajutorul copiilor nevăzători din lumea noastră reală, ceea ce m-a făcut să-mi doresc și mai tare să mă implic în acest proiect frumos.

Dacă nu ați apucat încă să vedeți minunăția de rețetă pe care am pregătit-o pentru voi, vă invit cu drag să o faceți acum. Dați play clipului de mai jos și bucurați-vă de magia pe care am reușit să o creez în bucătărie, un loc în care îmi place să petrec timp și să experimentez diverse lucruri alături de fetele mele, Ana și Ingrid:

AM FĂCUT MAGIE ÎN BUCĂTĂRIE!!!

Lume, lume! Pentru că îmi place să mănânc sănătos și sunt de părere că acest obicei trebuie transmis mai departe și copiilor noștri, am filmat pentru voi o rețetă super simplă, super sănătoasă, super amuzantă și de-a dreptul MAGICĂ!Am acceptat provocarea prietenilor de la Bonduelle, m-am teleportat în tărâmul Bonduellia și am ales să vă pregătesc o rețetă cool, având la bază una dintre cele mai complexe legume pe care mi-a fost dat să le mănânc. Haideți cu mine în cea mai interesantă aventură bucătăricească de până acum și descoperiți ce puteri magice am dobândit odată cu teleportarea pe acest tărâm aparte. Credeți-mă, veți fi uimiți! :))Pentru aventuri individuale și obținerea unui pașaport de Bonduellia, vă invit să intrați pe www.bonduelle.ro/bonduellia, unde puteți câștiga zilnic premii! All aboard? :D#daddycoolro #AventurieriiDinBonduellia

Publicată de DaddyCool.ro pe Sâmbătă, 27 octombrie 2018

 

Ei, v-am spus că Bonduellia este un loc special în care am dobândit puteri pe care mi le-am dorit întotdeauna. 😀 Așa că am profitat de ele ca să fac timpul petrecut în bucătărie și mai fun. În același timp, am pregătit o rețetă foarte sănătoasă pentru mine și familia mea, pornind de la o legumă care se regăsește foarte des în meniul nostru: fasolea roșie.

Ne place să avem grijă de alimentația noastră, așa că îi dăm mai departe și lui Ingrid obiceiuri culinare sănătoase. Ceea ce vă doresc și vouă. Pentru că nimic nu e mai important decât un corp sănătos, într-o minte sănătoasă. Cel puțin acesta este principiul după care eu și Ana ne ghidăm.

DaddyCool Bonduellie reteta

Așa cum ați putut observa deja, acest proiect este un parteneriat cu prietenii de la Bonduelle, care au creat o poveste frumoasă numită „Aventurierii din Bonduellia”. Pe lângă faptul că personajele principale, Ciupercica cea Cochetă, Fasolica Exploratoarea, Ardellino Atletul și Păstăielli Familistul sunt super duper simpatice, mi-a plăcut foarte mult faptul că întreaga acțiune are o importantă componentă de CSR. Și mă știți deja foarte bine: unde e vorba de CSR, e musai să fiu și eu implicat. 🙂

 

O ALIMENTAȚIE ECHILIBRATĂ, BOGATĂ ÎN LEGUME, ESTE ESENȚIALĂ PENTRU O BUNĂ FUNCȚIONARE A ORGANISMULUI NOSTRU

 

Aventurierii din Bonduellia au fost creați special ca să împrietenească prichindeii cu legumele. Și să le demonstreze de ce ei pot fi cei mai buni prieteni. Legumele conțin o mulțime de vitamine de care corpul micuților noștri (și nu numai) au nevoie. Așadar o explorare mai amănunțită prin lumea din care ei provin ne va demonstra și mai bine acest lucru.

În plus, dacă explorați Bonduellia puteți câștiga și o mulțime de premii frumoase. Așa că vă invit să vă înregistrați AICI și să completați testul pentru pașaport. Tare, nu?

Întregul concept este dedicat copiilor și părinților pentru a contribui la educarea preferințele alimentare ale celor mici, prin promovarea consumului de legume și fructe într-o manieră creativă și deosebit de atractivă. Tocmai de aceea m-am distrat și eu atât de tare în bucătărie. 🙂

DaddyCool Aventurierii din Bonduellia

Pentru că statisticile despre problemele legate de dieta celor mici au transformat alimentația sănătoasă într-o preocupare serioasă pentru majoritatea părinților, Bonduelle devine un partener de nădejde în educarea copiilor. La fel cum trebuie să fim și noi, părinții.

Vă dau un pont: cu cât experiența culinară este mai amuzantă și mai interesantă pentru copii, cu atât mai bine.

Astfel va fi mai probabil ca ei să vrea să guste din toate legumele pe care noi le tot super lăudăm. De exemplu, la noi a funcționat foarte bine această metodă. Iar acum Ingrid cere singură să mănânce castraveți, broccoli sau fasoooole. Cea din urmă chiar e preferata ei, ceea ce e minunat. Câteodată le cosumă cu așa de multă poftă de zici că nu e adevărat. :)) Suntem părinți norocoși, huh? 🙂

 

COPIII NEVĂZĂTORI SE POT BUCURA DE AUDIOBOOK-UL AVENTURIERII DIN BONDUELLIA

 

Revenind la campania noastră, vreau să vă mai povestesc ceva super important. Bonduelle a cooptat-o în proiect pe actrița de voce Adina Lucaciu, iar aceasta a înregistrat vocal cartea „Aventurierii din Bonduellia”. Scopul final este să fie distribuită către toți copiii nevăzători din România. Ei au fost deja la Școala pentru Deficienți de Vedere București pentru a le citi copiilor. Însă cei la care nu au putut ajunge vor primi audiobook-ul, pe care îl puteți descoperi la link-ul de mai jos:

Mi-a plăcut tare mult această campanie și m-am implicat în ea cu drag. Sunt un mare fan al legumelor. Conștientizez importanța lor în alimentația întregii familii și vă spun sincer că, la noi, ele nu lipsesc de la nicio masă.

Vă încurajez și pe voi să consumați zilnic legume. Și să faceți din acest lucru un obicei atât pentru voi, dar și pentru întreaga familie. Avantajul este că pot fi gătite în o mulțime de feluri, cât să nu vă plictisiți, iar beneficiile pe termen lung sunt extraordinare.

Cu drag, DaddyCool!