V-ați gândit vreodată cât de mari suntem într-un Univers mic? Sau cât de mici suntem, de fapt, într-un Univers mare? Cei de la HP mi-au dat temă de gândire și m-au făcut să realizez cât de mare crește zilnic micul nostru Univers, în jurul căruia ne învârtim și alături de care evoluăm constant. În plus, am ocazia să vă ofer un premiu super cool! Check it out!

De aproximativ un an și jumătate micul nostru Univers se numește Ingrid. Încă de la venirea pe lume, planetele noastre s-au așezat în așa fel încât toate gravitează în jurul ei. Pentru că atunci când primești un dar atât de important știi că prioritățile ți s-au schimbat și că el trece pe primul loc. Iar darul acesta se numește viață. De care trebuie să ai grjă și pe care trebuie să o conturezi și să o faci să fie una „worth talking about”.

Ne-am luat foarte în serios rolul de părinți încă de când am aflat vestea cea mare, așadar lumea noastră a început să prindă un nou contur timpuriu. Ideea de a fi mamă și tată ne-a surâs extrem de tare, tocmai de aceea încă din burtică i-am transmis lui Ingrid toată iubirea noastră. Pentru că acolo, în micul ei Univers, era singură în întuneric, iar ceea ce a făcut-o să accepte călătoria în abis și să meargă mai departe au fost vibrațiile pozitive primite din partea noastră. Nu degeaba se spune că ceea ce dai Universului primești înapoi. Noi credem foarte tare în această teorie, care s-a și adeverit.

daddycool-univers-mic2

Am dat zilnic iubire și gânduri pozitive, iar în schimb am primit un copil foarte iubitor, vesel, energic și pozitiv. Un mic Univers cu un suflet maaaaaare, în care încăpem și noi, părinții săi, dar și toți oamenii din jur pentru că Ingrid este un copil extrem de sociabil, lucru care mie îmi place la nebunie. Cine mă cunoaște, știe că așa sunt și eu. Îmi plac oamenii, îmi place să-i cunosc, să fiu în jurul lor, să le descopăr poveștile. Și am vaga impresie că fetița mea îmi va călca pe urme. 🙂

Ei bine, micul nostru Univers crește pe zi ce trece și devine tot mai mare și mai curioasă, mai energică, mai cu personalitate, iar acum jucăriile par mici pe lângă ea. Nu demult, toate se uitau de sus la Ingrid, dar timpul trece mai repede decât ne așteptăm noi, așa că iată cum își creează și ea, la rându-i, propriul Univers în care își trăiește în cel mai frumos mod cu putință copilăria.

daddycool-univers-mic

Cu toate acestea, cu toții suntem, de fapt, mici într-o lume foarte mare. Pe o planetă care nu e chiar așa de mare într-un sistem solar. La fel de mic și el în Calea Lactee. Galaxie mică, într-un Univers nemărginit. Așadar, oricât de mari par să fie lucrurile din jur, nu trebuie să uităm că, de fapt, absolut totul e mic. Mind blowing, huh? 🙂

CONCURS „MICUL UNIVERS”! 

Vă provoc să-mi arătați care sunt lucrurile care fac parte din Micul Univers care vă înconjoară și PUTEȚI CÂȘTIGA O IMPRIMANTĂ HP DESKJET INK ADVANTAGE 3785 ALL-IN-ONE, cea mai mică de acest gen din lume, #perfectăoriunde.

daddycool-univers-mic4

Credeți-mă, merită să o aveți în casele voastre din o mulțime de motive super cool:

  • Puteți printa fotografii direct de pe Facebook sau Instagram.
  • Are jumătate din dimensiunea celorlalte imprimante cu jet de cerneală ALL-IN-ONE din clasa ei, deci chiar e #perfectăoriunde.
  • Este ideală pentru consumatori care pun accent pe design și sunt mereu conectați la internet.
  • E super ușor de folosit și puteți printa chestii chiar de pe telefonul mobil sau de pe un USB. Până la 1000 de pagini pe lună. Awsome!!!
  • Are o mulțime de funcții cool: imprimă wireless prin Wireless Direct, HP ePrint, Apple AirPrint™, scanează, imprimă forme de fotografii, plicuri și coli în format A4, A6 sau plic DL și funcționează cu 2 cartușe de imprimare (HP 652 Negru; HP 652 Tricolor), iar un set de cartușe costă circa 100 de lei cu TVA inclus, deci costurile sunt reduse.

AICI aflați cum imprimați mobil prin wireless direct.

AICI aflați cum imprimați mobil de pe Android.

AICI aflați cum imprimați direct de pe iOS.

Chestia și mai tare este că s-a creat o aplicație special pentru această imprimantă super cool, HP Social Media Snapshots, prin intermediul căreia puteți customiza pozele din camera telefonului sau direct din Social Media (Facebook, Instagram), puteți adăuga hashtag-uri sau descrieri și apoi le printați direct de pe telefon/Facebook sau Instagram. Cool, huh?

daddycool-univers-mic5

daddycool-univers-mic7

daddycool-univers-mic8

Iată, mai jos, două dintre fotografiile foarte dragi nouă, care reprezintă o parte din aventura pe care am început-o alături de micul nostru Univers, Ingrid, care ne vor fi dragi pe viață și pe care le-am printat cu minunăția asta pe care vreau să vi-o dăruiesc! 🙂

daddycool-univers-mic3

daddycool-univers-mic9

Ce trebuie să faceți ca să intrați în posesia unui model precum cel care și-a găsit locul la noi în atelier? E foarte simplu! Arătați-mi care sunt obiectele care fac parte din micul vostru Univers. Indiferent cât de mari sunt acestea, nu uitați că toți suntem mici într-o lume mare, mare de tot! 🙂

Lăsați-mi un comentariu la articol cu fotografia obiectului preferat, însoțit de hashtag-ul #perfectaoriunde

Trimiteți-mi apoi fotografia pe robert@daddycool.ro deoarece pozele vor fi urcate pe contul de tumblr al campaniei #perfectaoriunde

GATA! Misiunea s-a încheiat! Succes! Chiar vreau să câștigați imprimanta pentru că e foarte cool și are loc oriunde ați vrea să o puneți. Ca să nu mai spun că arată super fresh! Ia uitați! E la mine în brațe și abia așteaptă să plece către voi! 🙂

daddycool-univers-mic6

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 6 noiembrie și va fi ales prin intermediul Random.org. BAFTĂ! 🙂

Cu drag, DaddyCool

 

UPDATE! CINE ESTE CÂȘTIGĂTORUL IMPRIMANTEI???

Dragilor, în primul rând vreau să vă super mulțumesc pentru că ați participat la acest minunat concurs! În al doilea rând, am extras și câștigătorul! După ce am ordonat toate comentariile voastre în ordinea în care le-ați postat (dată, oră) și le-am atribuit numere, l-am lăsat pe domnul Random.org să-și facă treaba, iar acesta a ales numărul 37! Iar al 37-lea comentariu a fost cel de pe data de 27.10.2016, orele 22:26 și îi aparține lui… Silviu G. Smecal!

random-winner

Felicitări! Să o stăpânești sănătos!!! 🙂