Pentru mine, prietenia este un legământ sfânt. Prietenii sunt ca și familia. Odată intrați în sufletul meu, sunt foarte atent păstrați acolo. Eu așa văd lucrurile și așa am crescut. Respectând relațiile cu oamenii, respectând această legătură atât de frumoasă și de importantă pentru noi…

De-a lungul anilor am avut parte de atât de multe experiențe, cu atât de mulți oameni încât am ajuns să știu exact ce să îmi doresc și cât să cer de la cei din jurul meu. Am parte de prietenii despre care nici nu știu când au început pentru că eram foarte mică, dar ele continuă și azi, dar și prietenii care s-au legat recent, dar despre care simt că vor dura o veșnicie.

Prietenia 1

Oamenii au tendința să creadă că doar prieteniile din copilărie sunt cele care durează. Eu nu cred asta. Oamenii evoluează, dar nu întotdeauna împreună. Și, de multe ori, se întâmplă să rupem legături din cauza acestei evoluții separate și diferite.

„Oamenii evoluează, dar nu întotdeauna împreună!”

Ceea ce am învățat odată cu trecerea vremii (și am acceptat în același timp) este că nu trebuie să rămânem blocați în relații bolnăvicioase din trecut, doar de dragul anilor petrecuți împreună. Astfel de relații ne împiedică să evoluăm, să îndrăznim, să visăm și, de multe ori, să reușim.

Prietenia 3

Prietenia este despre oamenii care ar trebui să ne încurajeze, să creadă în noi, să lupte alături de noi. Să ne fie alături chiar și atunci când luăm decizii greșite. Pentru că așa învățăm.

Prietenia 6

Prietenia e despre oamenii cu care ne luăm de mână și fugim în lume. Cu care bem șampanie la micul dejun din weekend. Cu care râdem, plângem, alături de care visăm și cărora le împărtășim secrete.

„Prietenia e despre oamenii care ne aduc bucurie! Cu care bem șampanie la micul dejun…”

Prietenia e despre oamenii care ne aduc bucurie. Relația cu ei trebuie să fie una sinceră, ușor de dus, cu bune și rele, la bine și la greu.

Cred că odată cu maturizarea vine și atenția asupra celor care ne stau alături. Odată cu venirea primului copil, clar am făcut o selecție și mai atentă. De multe ori, aceasta se face natural pentru că îți dorești și păstrezi alături doar oamenii ca tine. Naturali, relaxați, cu care ai o chimie aparte. Paradoxal, mulți aleg să se retragă pentru că nu pot ține pasul cu tine. Și bine fac pentru că lasă loc pentru cei care merită să-ți fie cu adevărat alături.

Prietenia 5

Este minunat să ai în jur doar acei oameni care îți aduc stare de bine. Cu care poți împărtăși orice. Este și mai minunat să aștepți weekend-ul pentru că te vei întâlni cu ei. Sau vacanțele în care știi că vă veți reconecta și veți construi și mai mult pentru relația voastră.

Prietenia 4

Ce îmi place cel mai tare este că, de când suntem părinți, ne strângem și cu copiii. Și că ne bucurăm împreună de momente frumoase, iar cei mici primesc de la noi o lecție valoroasă despre prietenie. Prietenia relaxată, sinceră, naturală, autentică! Care durează fără să ne vedem în fiecare zi. Care rămâne pe poziții, chiar dacă nu suntem din același oraș sau din aceeași țară. Care e acolo în momentele care contează cu adevărat. 🙂

Cu drag, MommyCool!

P.S: Nu sunteți toți în colaje, dar niște erori tehnice m-au împiedicat să am acces la pozele cu voi! Cu toate astea, vă știți care sunteți în sufletul meu. 🙂