Știu că a început deja școala și că ați cumpărat copiilor rechizite, dar ce-ar fi dacă ați avea ocazia să ajutați clasa din care fac parte să câștige rechizite în valoare de 1000 de euro din partea celor de la BIC? Tare, nu? Cu siguranță odrasla voastră va deveni și mai populară după un gest atât de nobil. În fond, e super cool să ne învățăm copiii să fie altruiști și să nu se gândească doar la ei, nu-i așa? Provocarea cea mai mare însă este faptul că aventura trebuie să pornească de la învățătorii lor. Așadar, aveți o relație bună cu ei? Dacă nu, va trebui să fiți creativi.  Haideți să vă spun exact despre ce este vorba.

BIC s-a gândit să vină în sprijinul educației copiilor din clasele 0-4, așadar a lansat o provocare interesantă, în urma căreia învățătorii au ocazia să-și arate dragostea și încrederea pe care o au în copiii din clasa pe care o îngrijesc. Astfel au șansa să își laude elevii, dar să îi și ajute să câștige materiale didactice în valoare de 1000 de euro și rechizite BIC pentru toți. Ceea ce nu e de ici, de colo. Practic, vreun an nu cred că părinții vor mai avea grija cumpărării unor noi rechizite.

BIC încurajează elevii să creeze un desen cu tema „Importanța Educației” pentru a câștiga materiale didactice în valoare de 1000 de euro și rechizite pentru toți colegii.

Photo by Jess Bailey on Unsplash

Tot ce trebuie să facă este să-și stimuleze elevii să creeze un desen cu tema „Importanța Educației”, fiecare așa cum își imaginează această temă, pe clase. După ce profesorul intră în posesia desenelor, le va înscrie pe platforma www.bickids.com/ro/bicpentrueducatie

Dar ca să nu lăsăm chiar totul în sarcina învățătorilor, părinții sunt încurajați să-și asume misiunea de mesageri ai concursului. Cum învățătorii sunt deja prinși cu proiecte și lecții de pregătit cu micuții voștri, anunțați-i voi de inițiativa lansată de BIC și spuneți-le ce bucurie mare ar reprezenta pentru prichindei un asemenea premiu.

Photo by Element5 Digital for Unsplash
Photo by Element5 Digital for Unsplash

Cum pot ajunge aceste rechizite la clasa copiilor voștri?

 

Fiindcă se pot înscrie doar cadrele didactice, părinții nu pot trișa, dar veți putea intra din nou în acțiune în a doua etapă a concursului, atunci când vă puteți VOTA clasa favorită. Astfel, perioada de desfășurare a campaniei este următoarea:

ÎNSCRIEREA DESENELOR PE CLASĂ: 15 – 30 SEPTEMBRIE. DOAR ÎNVĂȚĂTORII POT FACE ASTA.

PERIOADA DE VOTARE: 1- 14 OCTOMBRIE. POT VOTA ATÂT PROFESORII, CÂT  ȘI PĂRINȚII, DAR ȘI COLEGII ELEVILOR CARE ȘI-AU ÎNSCRIS LUCRĂRILE.

ANUNȚAREA CÂȘTIGĂTORILOR – 17 OCTOMBRIE.

SE VOR ACORDA 3 PREMII:

LOCUL 1 – UN VOUCHER ÎN VALOARE DE 1000 DE EURO PENTRU MATERIALE DIDACTICE (ONLINE ȘI/SAU OFFLINE) + RECHIZITE PENTRU TOATĂ CLASA.

LOCURILE 2 ȘI 3 – RECHIZITE PENTRU TOATĂ CLASA.

Mai multe detalii despre campanie puteți afla citind, bineînțeles, REGULAMENTUL.

Succeeees!

Cu drag, DaddyCool.