Zilele trecute ți-am povestit despre Cristian Sava, un tip special, pe care am avut norocul să-l întâlnesc recent și cu ajutorul căruia am descoperit povestea interesantă din spatele brand-ului „Urban Hairdressers”. Ei bine, pentru că el m-a cucerit super rapid cu tot ceea ce înseamnă business-ul său, mi-am propus să-l cuceresc și eu. Nu știam dacă o să-mi iasă, dar nu strică niciodată să încerci, nu-i așa? Din fericire, mi-a luat doar 5 minute să o fac! 🙂

Fiind luna decembrie, evident că și eu sunt în căutare de cadouri pentru cei dragi. După ce am procurat toate lucrurile de care aveam nevoie, nu îmi mai rămăsese decât să cumpăr un cadou pentru o persoană dragă mie din familie, de sex masculin.

Și m-am gândit că cea mai bună variantă ar fi să-i cumpăr un aparat de bărbierit care să-i facă diminețile mult mai ușoare. Căutam ceva care să arate cool, să fie eficient și să-l scutească în fiecare dimineață de niște timp pe care îl pierdea atunci când trebuia să se bărbierească. Piața e plină de aparate „minune”, însă e foarte greu să te decizi la unul anume.

daddycool experiment braun

După ce am studiat mai multe oferte și am citit diverse recenzii, m-am hotărât să testez noul aparat BRAUN Seria 3, modelul 3080s, cu tehnologia inovativă MicroComb (adică te poți bărbieri complet, fără să iriți sau să rănești pielea) și cu un design super fresh. Mi-a plăcut încă de când l-am văzut pentru că arată foarte cool, însă nu știam dacă acesta va fi alegerea potrivită pentru un tip care nu își lasă barba să crească. Eu pot barba medie, deci nu aș avea de unde să știu. Așa că trebuia să cer părerea cuiva care se bărbierește des. 🙂

Ei bine, Cristi nu își lasă barba să crească și tocmai ce nu avusese timp să se bărbierească așa că, imediat ce a terminat să-mi schimbe look-ul cu unul mai fresh, i-am propus să-mi dea și mie voie să am grijă de barba lui. Contextul era numai bun ca să testez noul aparat BRAUN, iar părerea unui profesionist era fix lucrul de care aveam eu nevoie.

daddycool experiment braun

Plus că i s-a părut interesant să treacă în postura de „client” în propriul salon, așa că m-am apucat imediat de treabă. 🙂

După ce s-a așezat comod, am avut o ușoară ezitare pentru că am realizat un lucru foarte important: nu mai bărbierisem niciodată pe nimeni. :)) Dar citisem atâtea recenzii bune despre cât de ușor se manevrează acest aparat încât eram sigur că o să mă descurc, fie și pe fața altcuiva. Haha! Și nu m-am înșelat deloc.

daddycool experiment braun

Tehnologia MicroAdaptation cu triplă acţiune asigură flexibilitatea componentelor capetelor de ras și se adaptează uşor conturului feţei, așadar totul a mers ca uns.

În plus, tot datorită acestei tehnologii pielea rămâne fină, iar bărbieritul se desfășoară la o viteză mult mai mare, ceea ce e grozav pentru un tip cu o viață activă și fără prea mult timp de pierdut prin baie, diminețile. Adică, să înțelegi, am terminat să-l bărbieresc pe Cristi în 5 minute. :

– Gata, Cristi! Am terminat!

– Cum, ai terminat?

– Păi, da, gata! 🙂

Și când s-a uitat în oglindă chiar așa era. În afară de mustață și porțiunea de barbă de sub buze (unde lasă părul să crească), în rest fața lui era acum curată, iar pielea aproape deloc iritată. Mie mi s-a părut super tare că a durat atât de puțin, însă nu știam ce a simțit el și cum i se pare performanța aparatului, din punctul de vedere al unui hairstylist, care lucrează numai cu mașini de tuns profesionale:

daddycool experiment braun

„Să știi că m-a impresionat felul în care se conturează pe față și că e un aparat gentil. Nu am simțit că mi-ai smuls vreun fir de păr, a alunecat foarte bine pe fața mea, ai terminat repede, barba a dispărut complet acolo unde mi-am dorit și nici nu am pielea iritată. Pentru un bărbat care se bărbierește des, dar nu are timp prea mult de pierdut în fața oglinzii dimineața sau seara, e o soluție foarte bună. Ai făcut alegerea potrivită să oferi cuiva acest cadou!”

Cool! Înseamnă că toate recenziile pe care le-am citit au fost de bun augur. Adevărul e că, dacă aș fi fost un tip care nu poartă barbă, mi l-aș lua și eu pentru acasă. În acest caz, mă bucur că am luat decizia potrivită ca să-l dăruiesc unei persoane căreia i se va potrivi de minune.

daddycool experiment braun

Așadar, dacă și tu ești încă în căutarea unui cadou pentru tatăl, iubitul, fratele, prietenul, cumnatul tău, noul BRAUN seria 3 (modelul 3080s) este o variantă super potrivită.

În plus, pe lângă faptul că lamele sunt special proiectate astfel încât să confere un bărbierit cât mai confortabil, indiferent de tipul de față pe care îl are cel care îl folosește, acesta vine „echipat” și cu Modul Precision, cu ajutorul căruia se reduce suprafaţa de contact dintre aparat şi piele, oferind un bărbierit mai uşor în zonele dificile precum cea de sub nas.

daddycool experiment braun

Unde mai pui că este rezistent la apă, adică poate fi curățat prin spălare sau chiar folosit la duș ca să facă treaba și mai practică. 🙂 How cool is that?

daddycool experiment braun

Acum că v-am povestit și vouă experiența mea inedită în postura de bărbier al propriului hairstylist, mă apuc de împachetat cadoul. Sunt sigur că am făcut cea mai bună alegere! 🙂

Cu drag, DaddyCool