Băieții din trupa VUNK au venit cu o idee foarte drăguță, cu ajutorul căreia (spun eu) unii dintre noi își vor da seama că e perfect în regulă ca, măcar o dată pe an, să ne exprimăm sentimentele reale. Să lăsăm aparențele de-o parte și să fim oameni. „Ziua Dorului” este sărbătorită în online pe data de 13 mai, iar la cum au reacționat oamenii la această idee, e posibil să devină chiar o sărbătoare oficială în viitorul apropiat!

„Oricât de multe am avea, tot ne lipsește ceva. Sau cineva. În fiecare zi. Dorul de cineva te face să-ți amintești doar lucrurile cu adevărat importante. Dar mai mult decât orice, dorul te împinge să faci gesturi frumoase.

Din ce în ce mai mult simțim că petrecem sărbătorile altora, ale altor țări. Și nu este neapărat ceva rău. Dar dacă noi, românii, am face o zi pe care să o sărbătorească o lume întreagă?

Pentru că românul s-a născut și poet și inventiv, am creat Ziua Internațională a Dorului! Nicăieri în lumea asta nu există o astfel de zi și în nicio altă limbă nu se înțeleg mai bine emoțiile cuvântului DOR

daddycool ziua dorului

Fă astfel încât dorul tău să se împlinească și, în același timp, România să devină cunoscută și pentru idei frumoase.

O sărbătoare a dorului

O sărbătoare durează o zi, dar emoțiile ei pot dura o viață întreagă. Ziua Internațională a Dorului este și ziua ta”, spun băieții de la VUNK! 

Și le dau dreptate! Avem toate motivele să sărbătorim cu bucurie 13 mai, în primul an de Ziua Dorului. Să ne dăm voie să fim OAMENI! Să ne amintim de lucruri frumoase, de persoane dragi, de tot ce ne este DOR!

Și mie mi-e dor. De umanitate, de bunătatea de care îmi vorbeau bunicii că exista pe vremuri între oameni. De bucuria reală a persoanelor din jurul meu, de prieteniile de durată, de sinceritatea lor, de autenticitatea celor care se vor exemple de urmat la televizor.

Ție de ce anume îți este dor?

Mai multe despre această campanie poți afla de pe pagina de Facebook Ziua Dorului.

 

Cu drag, DaddyCool