Prețurile energiei cresc, la fel și facturile. Vedem sume mari și nu înțelegem exact de unde provin. Găsim explicații pe facturi, dar nu le înțelegem. Ei bine, pentru a veni în sprijinul consumatorilor, E.ON a lansat proiectul „Stația de energie E.ON”, unde clienții pot găsi răspunsurile la majoritatea dilemelor, pe înțelesul tuturor.

Ce este „Stația de energie E.ON”?

„Stația de energie E.ON” este o platformă educațională de unde noi, consumatorii, ne putem încărca cu informații despre subiectele de interes în domeniu, idei practice despre cum să economisim energie, dar ne și putem lămuri cu privire la aspecte pe care, de altfel, le considerăm greu de înțeles.

Cred că e important să avem oportunitatea de a ne informa corect şi de a găsi răspunsuri la toate curiozitățile, așa că vă invit cu bucurie să exploraţi platforma „Staţia de Energie E.ON”.

Dacă există întrebări la care nu găsiţi răspunsul, vă încurajez să îmi spuneți în comentarii la acest articol, astfel încât cei de la E.ON să le vadă.

Ce subiecte își găsesc răspuns în „Stația de energie E.ON”?

 

Subiectele sunt împărțite în 3 categorii, după cum urmează:

 • Ghid de consum.

 • Ghid de energie.

 • Ghid de prețuri.

Astfel, E.ON vine în sprijinul consumatorilor, explicând într-un limbaj ușor de înțeles diferite aspecte de interes pentru aceștia.

Voi puteți descoperi mai multe articole deja urcate în platformă, iar acestea dezbat subiecte precum:

 • Ce este un prosumator și cum poți deveni chiar tu unul?

 • Ce sunt cardurile de energie și cum plătim factura de consum la ele?

 • De unde provine energia din România?

 • Factura pentru energie. Ce plătești și cui?

 • Cât de importantă este energia în atenuarea schimbărilor climatice?

 • Care este motivul schimbărilor de preț la energie?

 • Plafonarea prețurilor și modul în care te afectează.

 • Cum se vinde și se cumpără energia în România? Etc.

 

„Stația de energie E.ON” îmi pare o platformă foarte bine pusă la punct, care merită toată atenția noastră fiindcă se concentrează 100% pe consumator. Sunt atât de multe întrebări pe care le avem mulți dintre noi, iar E.ON a găsit formula prin care răspunsurile să ajungă la noi, dar să și înțelegem informația care ni se livrează.

Cu siguranță vor acoperi tot mai multe subiecte pe care voi le atingeți, fie prin întrebările pe care le-ați adresat deja, fie le veți mai adresa, de-a lungul timpului.

„Stația de energie E.ON” este foarte ușor de navigat, totul este intuitiv și cu doar câteva click-uri puteți afla o mulțime de lucruri interesante, care să facă lumină în viața voastră.

 

Mi se pare important să știm pe ce dăm banii, dar în același timp să știm și cum să consumăm energia responsabil, fiindcă este totuși o resursă limitată, iar planeta are nevoie ca noi să fim mai responsabili.

Am parcurs toate articolele din „Stația de energie E.ON” și am înțeles mult mai multe lucruri decât aveam senzația că voi reuși să înțeleg, tocmai din acest motiv mă bucur încă o dată pentru acest proiect semnat E.ON.

Vă invit cu drag să îl accesați și voi, iar dacă încă aveți nelămuriri, le puteți lăsa în comentarii.

Cu drag, DaddyCool.