Așa cum am anunțat și pe pagina de Facebook, pe data de 15.11.2015 postul de televiziune Digi24 a difuzat în cadrul emisiunii „Jurnal pentru copii” primul interviu pe care l-am acordat în calitate de DaddyCool! Și am simțit așa, o bucurie imensă! 🙂

De ce? Pentru că mă bucur enorm să văd cum proiectul meu de suflet primește atât de multă atenție și că feedback-ul este unul excelent.

Mă bucur tare de tot să văd că oamenii simt că totul este din suflet și mă bucur și mai mult când o parte dintre ei mă consideră un exemplu de urmat. Nu știu pentru alții cum e, dar pentru mine este extrem de flatant! 🙂

Sunt obișnuit de mult timp cu camera de luat vederi, însă de data asta a fost o senzație cu totul aparte. Vorbeam din postura de tată. De tată care a reușit să atragă atenția presei prin intermediul unui proiect atipic, venit din inimă și creat ca să demonstreze oamenilor că tații nu sunt doar niște tipi care muncesc la „uzină”, își văd copilul o oră pe seară și cam atât.

Că se poate să fii tânăr, carierist și în același timp un tătic dedicat. Poate sună fantasmagoric, dar eu cel puțin sunt dovada clară că se poate. Și mai sunt o mulțime de tați la fel ca mine, sunt sigur.

Chiar așa, mi-am propus să îi adun pe toți la un loc ca să îi cunoști și tu, primăvara viitoare! Abia aștept! 😀

Cu emoții te invit să vizionezi interviul integral, cu ajutorul căruia vei descoperi povestea din spatele lui DaddyCool și îți vei face o idee cam despre ce înseamnă să fii un tătic tânăr și cool:

Cu drag, DaddyCool!

 

Mulțumesc, Otilia Harapu și Digi24!