Am primit recent o invitație tare interesantă. Să pornesc într-o călătorie inedită, pe drumul iaurtului, ca să văd care este exact traseul de la laptele pe care ni-l dau vacile, până la iaurtul pe care noi îl procurăm de pe rafturi. Cred că ți s-ar părea și ție interesantă o astfel de călătorie, așa că iată cum ai putea să ai parte de ea.

Zilele trecute, mergând să cumpăr ceva de la Mega Image-ul cel mai apropiat de casă, mi-a fost dat să schimb puțin traseul și am ajuns pe… drumul iaurtului!

DaddyCool Drumul Iaurtului

Haha, nu am luat-o încă razna și nu umblu casual cu ochelari de Virtual Reality prin super market, dar nu m-am putut abține și am acceptat invitația celor de la Danone să văd cam care este drumul iaurtului. De la laptele pe care ni-l dau văcuțele pâââână în rafturile magazinelor.

P0ți câștiga o super experiență pe drumul iaurtului, la una dintre fermele partenere Danone! Acolo vei vedea exact cum se face iaurtul!

DaddyCool Drumul Iaurtului

Te invit să experimentezi și tu călătoria virtuală în cel mai apropiat Mega Image! Găsești lista cu programul și magazinele pe www.drumuliaurtului.ro. Chiar e super interesant! Uite mai jos un exemplu, doar că e mult mai inedită experiența dacă ai și ochelari VR în dotare.

Am fost pe drumul iaurtului folosind ochelarii Virtual Reality și chiar a fost o experiență de-a dreptul inedită! Abia aștept să merg pe drumul real!

 

Funny, nu? Pe deasupra, poți câștiga o super experiență la una dintre fermele partenere Danone. Sunt în joc 45 de experiențe, fiecare pentru 4 persoane. Sau mai poți câștiga una dintre cele 100 de genți termoizolante, evident, cu produse. Trebuie doar să cumperi orice produs Danone din oricare Mega Image din țară și să înscrii datele de pe bon pe www.drumuliaurtului.ro.

E super simplu! Ce zici? Ai vrea să ne dăm întâlnire pe drumul iaurtului?

Cu drag, DaddyCool!

 

COVER Photo de Barna Bartis pentru Unsplash