V-am spus deja că l-am ales pe Dimitrie drept norocosul care va însoți jucătorii naționalei la meciul pe care l-au susținut, direct de pe teren. Ei bine, vreau să vă spun că am făcut o alegere excelentă și să vă povestesc aventura noastră plină de fericire de la meci.

Dimitrie este nu doar foarte isteț, ci și un puști super cool, pe care l-am pus la suflet. E cool pentru că e glumeț și foarte relaxat. Iar întâlnirea noastră la meciul dintre România și Armenia a fost exact așa cum mi-am închipuit. Adică plină de fericire și voie bună.

Despre meci nu vă povestesc nimic pentru că ați citit, cu siguranță, deja o mulțime de lucruri pe internet. Sau poate chiar v-ați uitat la el, deci aveți deja o părere formată.

DaddyCool meci

Ceea ce vreau să vă povestesc este despre întâlnirea mea cu Dimitrie și mama lui. Ne-am văzut în fața stadionului, iar eu am fost cel care a spart gheața. M-am prezentat, le-am spus că eu l-am ales pe Dimitrie să fie prezent la meci și am pornit conversația cu multă voie bună. Sincer, eram rupt de oboseală. Veneam de pe drum din tabăra la care am participat cu Ingrid și Ana, dar asta nu era o scuză ca să nu-i creez puștiului toate condițiile pentru una dintre cele mai tari experiențe din viața lui.

„A fost o seară plină de fericire atât pentru Dimitrie și mama lui, cât și pentru mine!”

 

Până să intre el la vestiare ca să se schimbe în echipamentul naționale și să-și ia în primire rolul de escort player, am povestit despre viața lui, despre mama sa, despre fotbal și alte sporturi care îi plac, am glumit și am simțit că am început totul cu dreptul.

DaddyCool meci

A sosit momentul în care jucătorii și copiii au intrat pe teren, iar eu nici că am putut fi mai mândru când l-am văzut pe kiddo acolo. Parcă era fiul meu. Evident, mama lui era și mai emoționată. L-am pozat, l-am filmat, l-am pus pe Dimitrie pe Insta Stories, tot tacâmul. :)) Mi-a plăcut de el pentru că, așa cum am spus deja, era mega relaxat. De fapt, era singurul care se uita prin tribune și nu stătea serios și cuminte ca restul copiilor. De-al meu. 🙂

DaddyCool fericire meci
Dimitrie este primul puști din stânga

 

„Dimitrie mi-a intrat la suflet și vreau să ținem legătura cât de des e posibil…”

 

După ce s-a intonat imnul și a început meciul, Dimitrie a urcat alături de noi la tribuna VIP. I-a plăcut tare mult puștiului, oricât de interesant voia să pară. Și am simțit că e recunoscător pentru ce a trăit în seara respectivă. M-a îmbrățișat, a vrut să facem poze împreună, m-a ținut de mână pe stradă, m-a întrebat dacă ne vom mai vedea pentru că lui i-a plăcut mult de mine. M-am descurcat bine, deci. Și chiar vreau să ne mai revedem.

DaddyCool meci

Nu știu cum e tatăl lui, însă mama este o femeie extraordinară, blândă, simplă, profesoară de religie. Mi-a făcut o impresie foarte bună și mi-a plăcut la nebunie că a trăit foarte intens meciul. În final, visul i s-a împlinit, iar România a terminat victorioasă.

DaddyCool fericire meci

Mă bucur tare mult că am avut ocazia să-i cunosc și să le fac așa o bucurie. A fost o seară de fericire pură pentru toți trei și sunt sigur că niciunul dintre noi nu o va uita prea curând. Și bineînțeles că aștept cu nerăbdare să ne revedem. Mulțumesc, Bancpost, pentru o experiență unică!

DaddyCool fericire meci

Cu drag, DaddyCool!

 

P.S: Nu uitați că ne dăm întâlnire și pe Facebook & Instagram!