Ziua de naștere a fiecăruia dintre noi reprezintă un moment special. E acea zi din an în care vrem ca atenția tuturor să fie îndreptată către noi, să primim cadouri, să fim felicitați. Cumva, e absolut normal. Mai ales într-un prezent în care toată lumea caută și are nevoie de validare pe toate părțile, rețelele sociale, în cercurile de prieteni etc. Ei bine, eu am fost de mic diferit și nu m-am extaziat niciodată prea tare de ideea de a mă sărbători și de a primi cadouri. Mai degrabă, mi-a plăcut să dau. Iar de doi ani încoace, am descoperit cum e să mă sărbătoresc cu sens. Sau, cel puțin, așa văd eu lucrurile…

Bineînțeles, sunt om și o ființă foarte socială, de altfel. Așadar, îmi place să fiu înconjurat de oameni, să cunosc persoane noi, să descopăr tipologii, să învăț lucruri de la cei din jurul meu. Așadar, aș fi ipocrit să spun că nu îmi place ideea de a sărbători un nou ciclu din viață alături de prieteni. Însă chiar nu mi-a făcut niciodată o deosebită plăcere să primesc daruri. Din mai multe motive. Fie pentru că simțeam că oamenii așteaptă reacții de la mine, cumva ceva automatizat, fiindcă trebuiau să fie pozitive, fie pentru că, probabil, tot ce am avut vreodată a fost muncit și nu primit de-a gata.

DaddyCool donatie ziua de nastere 15Poate sunt ciudat, dar mi-am creat cumva un sistem în care îmi place foarte mult să dăruiesc și să surprind oamenii dragi, dar fără să aștept ceva în schimb. Nici măcar de ziua mea. 😊) Bineînțeles, apreciez gestul și primesc cu drag ceva atunci când îmi este oferit, mai ales dacă este foarte personal sau într-un moment în care nu mă aștept, dar cu siguranță sunt fan al dăruitului.

DaddyCool donatie ziua de nastere 16

Mi-au trebuit 30 de ani ca să pot să încadrez tipul meu de abordare pentru ziua de naștere într-un soi de celebrare care să facă sens. Să mă pot vedea cu oameni dragi, dar nu doar ca să ne distrăm și să cădem lați sub mese, ci ca să ne unim cu un scop mai bun de atât, mai cu… sens.

 

DaddyCool ziua de nastere

Anul trecut am descoperit conceptul creat de Andreea Tamaș, devenită între timp prietena noastră. „Dăruiește ziua ta” se numește și presupune ca invitații să nu aducă daruri sărbătoriților, ci să doneze suma pe care aceștia ar fi alocat-o pentru cadou unei cauze nobile. M-am îndrăgostit iremediabil de idee și am acceptat pe loc propunerea de a face parte din proiect, odată ce Andreea m-a invitat. Gândiți-vă numai că ea se ocupă de absolut tot, iar sărbătoriții nu trebuie decât să aducă oameni la eveniment. Și astfel îi face pe toți parte dintr-o cauză nobilă. How cool is that?

DaddyCool Andreea Tamas

În cazul meu lucrurile stau diferit fiindcă și eu am organizat evenimente, sunt foarte creativ și perfecționist. Așa că nu s-a pus problema să o las pe Andreea să facă singură treaba. Parcă nu ar mai fi fost petrecerea mea, dacă nu mi-aș fi adus aportul și nu mi-aș fi pus amprenta. Dar sunt un caz izolat. În fond, nu toată lumea știe să organizeze evenimente. Aceste fiind spuse, am pornit cu Andreea într-o misiune și bine am făcut. Fiindcă acum zilele mele de naștere au și mai mult sens.

„Dăruiește ziua ta” și fă parte dintr-o cauză nobilă! Simplu!

 

Anul trecut am luptat pentru copii cu autism, iar anul acesta pentru cei care au nevoie de kinetoterapie. Și dacă în 2018 am vrut un eveniment mare, ca să strângem mai mulți bani, de data aceasta mi-am dorit ceva intim, cu oameni apropiați, care să simtă energia pozitivă degajată în aer de fiecare în parte. Și a fost vis! Și fix genul de petrecere pe care voi vrea să îl fac mereu.

Am reușit să strângem 4000 de lei pentru terapii. Vreau să mulțumesc pentru donații tuturor oamenilor care mi-au fost alături.

 

Petrecerea aniversară a avut loc în una dintre grădinile mele preferate din București (dacă nu chiar preferata), SUENTO by Gram, din strada Toamnei 101. Echipa ne știa fiindcă noi mergem acolo destul de des. Așadar m-am bucurat să aflu că s-au entuziasmat să fim parteneri pentru o cauză nobilă. Totul a fost excelent și le mulțumesc pentru servire, pentru mâncarea minunată, pentru limonadă. Pentru toată deschiderea, în general.

DadyCool doneaza ziua de nastere

DadyCool doneaza ziua de nastere 2

DadyCool doneaza ziua de nastere 3

Vinul alb, roșu și rose ne-a fost asigurat de către cramele Rotenberg și vreau să îi mulțumesc tare mult Alinei pentru că a acceptat pe loc propunerea de a ne fi partener. După cum se poate vedea din fotografii, licoarea magică a fost foarte apreciată. Și s-a potrivit perfect cu tipul de socializare care a avut loc la eveniment.

DadyCool doneaza ziua de nastere 4

DadyCool doneaza ziua de nastere 5

DadyCool doneaza ziua de nastere 6

DadyCool doneaza ziua de nastere 7DaddyCool donatie ziua de nastere 17

Mulțumesc prietenilor și partenerilor noștri de la Klorane Bebe fiindcă m-au ajutat să ofer cadouri invitaților și copiilor acestora. Dacă nu ați aflat deja, împreună vom porni într-un turneu național, ecologic, #FeelGoodActGood, prin intermediul căruia vom ajuta peste 2000 de copii să înțeleagă ce înseamnă reciclarea, care este circuitul plasticului în natură, de ce e bine să îl folosim cât mai puțin și să colectăm selectiv etc. Pe scurt, ce stă în puterea noastră să facem ca să salvăm planeta de la distrugere.

Copiii sunt viitorul și cred că ei au o capacitate de înțelegere extraordinară. Din acest motiv vreau să ne concentrăm asupra lor. Fie că vorbim de ziua de naștere sau de alte proiecte. Bineînțeles, vom viza și copii din centrele de plasament. Îmi doresc foarte mult ca și ei să aibă acces la informație.

 

Mulțumesc tare mult artiștilor AMI și Răzvan Marcuci pentru că au creat un moment acustic special pentru evenimentul nostru, iar împreună au livrat muzică, bucurie și multă iubire. Ceea ce e minunat pentru că exact acest lucru mi-am dorit să iasă.

DaddyCool AMI

DaddyCool Razvan Marcuci

DaddyCool AMI Razvan Marcuci

Mulțumesc echipei BaKings pentru unul dintre cele mai bune torturi pe care mi-a fost dat să le mănânc vreodată. Cezar Stanislau este fondatorul brandului și crește în fiecare zi. Din ce în ce mai mult. Mă bucur să fiu martor la evoluția sa și a echipei sale. Merită din plin tot ce e mai bun. 😊

Mulțumim, Ancuța Miftode, pentru niște aranjamente super cool. Am folosit gălbenelele ca simbol al prieteniei noastre cu brandul Klorane Bebe. El folosește gălbeneaua ca și ingredient principal. Știați că 96% din componentele găsite în produsele lor sunt 100% naturale?

DadyCool doneaza ziua de nastere 8

Mulțumesc, La Prăvălescu, pentru niște prăjituri absolut delicioase. La fel și Cătălinei Cotelici pentru alte prăjituri delicioase, home made. Mulțumim, Marian Răducu, pentru că ne-ai super animat copiii și Roiul cu lumină pentru niște lumânări din ceară naturală, ornamentale, superbisisime.

DaddyCool donatie ziua de nastere 9DaddyCool donatie ziua de nastere 13

DaddyCool donatie ziua de nastere 10

Mulțumesc, EMIX, pentru vibe-ul general pozitiv pe care l-ai creat cu muzica pusă. Toată lumea s-a bucurat de acordurile pe care le-ai propus. Astfel, ziua de naștere a avut și mai mult succes. 😊

Nu în ultimul rând, mulțumesc mult Alinei și Alexandrei de la PictureThis fiindcă au fost, din nou, alături de noi și au surprins niște mega momente, fix așa cum îmi imaginam eu că se va întâmpla. Fetelor, you rock!

DaddyCool donatie ziua de nastere 11DaddyCool donatie ziua de nastere 12

Evident, mulțumesc fetelor mele, Ana și Ingrid, pentru că sunt întotdeauna o sursă de inspirație și putere pentru mine. Apropo, ați aflat vestea că vom fi patru începând cu această toamnă? 😊

DaddyCool donatie ziua de nastere 14DaddyCool donatie ziua de nastere 17

Mulțumesc tuturor celor implicați în diverse forme. Să știți că ziua de naștere a fost de vis!

Cu drag, Robert!